Перейти до змісту

Дорожная обстановка

Hexus

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Розповідав сьогодні один колега, як повертався сьогодні з бані. Каже їхало в машині 4 людей і 2-оє позмінно з лопатами перед машиною :)

Опубліковано

люди мені завтра на 9 на екзамен, ніхто випадково незнає маршрутки в сторону володимира ходять?? чи все ж таки прийдеться на другу відомість іти =)

Опубліковано (змінено)

Можливо в когось є свіжа інформація про стан дороги на Дубно?

Сьогодні їздив у Млинів на рибалку. Зранку їхати було тяжко, до Рівненської області дорога більш-менш, видно вночі чистили, але було вже трохи наметено. А починаючи з Городниці просто колія і все - ніхто нічого не чистив. По дорозі фур море, є і в кюветах. З Маслянки до Млинова було переметено, вирішив поїхати далі і повернути за Ужинцем, а там взагалі фура поперек дороги, об"їзд по обочині. Об"їхав, а там ще 4 машини сидить, розвернувся поїхав пробиватись через Маслянку. Там вже в кучугурі застряв Т4 на лисій резині, допомогли відкопатись і виїхати. Потім приїхав трактор Т-150 без лопати і пробив нам дорогу.

Назад їхали, то з Млинова до Маслянки вже було прочищено, а Дубнівську трасу в Рівненській області навіть ніхто не чистив.

Фури стоять десятками, люди їздять як їдіоти, або ніхто не хоче з"їжджати одник колесом на бік, щоб розминутись, або з"Їжджають повністю ї застрягають, що мусиш зупинятися і випихати. Наша команда з 6-ти чолові сьогодні допомогла виїхати більш, як десятку машин.

У нашій області дорога почищена добре, хоч в три ряди їдь. Мій Т4 на новій зимовій гумі себе сьогодні добре показав, найтяжче було зранку виїхати зі стоянки, а більш ніде сильно і не застрягли.

Четвертої навіть ні разу не включав, швидкість 40-50 км/год

Змінено користувачем gvdsw
  • +1 1
Опубліковано

було б добре щоб хочаб кожен з керівників установ де є важка техніка виділив по кілька одиниць на прибирання хоч території поряд із собою то було б чистіше

Думаю, завтра нас також виділять))) і не тільки нас, просто не перед початком робочого дня, а по приходу на роботу)

люди мені завтра на 9 на екзамен, ніхто випадково незнає маршрутки в сторону володимира ходять?? чи все ж таки прийдеться на другу відомість іти =)

Ходити то ходять, але на 9ту завтра треба було сьогодні їхати.
Опубліковано

Я те ж не проти взавтра лопатою помахати ...

Тоді запрошую Вас відкидати сніг завтра хоча б деяких дит.садочках міста. На Ваш вибір

Опубліковано (змінено)

Saddy, воно, завтра надіюсь так і буде (прибирати), кожен свідомий біля себе та свого сусіда.... (надіюсь)

а це ми сьогодні на дорогах :)

post-10332-0-71201100-1355689428_thumb.j

Змінено користувачем shpna
Опубліковано (змінено)

Луцький міський голова Микола Романюк звертається до лучан: утриматися від виїзду на роботу приватним транспортом. Про це інформує відділ інформаційної роботи Луцької міської ради. http://vip.volyn.ua/...ortnikh-zasobiv

і ще кілька фото по Луцьку http://vip.volyn.ua/news/u-lutsku-cherez-zameti-lyudi-ne-mozhut-diiti-navit-za-khliboma-marshrutki-dovoditsya-pkhati-fot

Змінено користувачем shpna
Опубліковано

Луцький міський голова Микола Романюк звертається до лучан: утриматися від виїзду на роботу приватним транспортом. Про це інформує відділ інформаційної роботи Луцької міської ради. http://vip.volyn.ua/...ortnikh-zasobiv

і ще кілька фото по Луцьку http://vip.volyn.ua/...tsya-pkhati-fot

пан мер стане особистим прикладом для лучан від виїзду на роботу приватним транспортом?

Опубліковано

Я те ж не проти взавтра лопатою помахати ...

Тоді запрошую Вас відкидати сніг завтра хоча б деяких дит.садочках міста. На Ваш вибір

Є вже точки на яких я буду взавтра працювати ... :)

Класна фотка

cb-DSC_0086.JPG

Фото дня як мінімум. Автору респект. А де це?

Опубліковано (змінено)

На Винниченка, банк А-банк

там Приватівський банкомат

Змінено користувачем rl72
Опубліковано

В нас на вулиці є лише стежка з поодиноких слідів. До ранку і того не буде...

Та воно практично скрізь так. Причому довжина, напрям, раціональність таких стежок, жорстко залежить від першопроходців :)

на тему

Опубліковано

та штормове попередження

До кінця доби 16 грудня та протягом 17 грудня в Україні пориви вітру 15-20 м/с, у південній частині та Приазов'ї місцями 25-30 м/с; на Правобережжі місцями налипання мокрого снігу, ожеледь, хуртовини, 16 грудня в західній частині України місцями сильні опади. На дорогах країни, крім крайнього півдня, ожеледиця.

Опубліковано

Сьогодні довелося побігати містом. Враховуючи що нікуди не квапився, кілька раз зігрівався допомагаючи пропихати автівки, які буксували, сидячі на пузі. Веселе заняття, коли сам не можеш в щось впертися, буксуєш і падаєш.

Зато весело :)

• +1 1
Опубліковано

З луцького військогового ареродрому на допомогу лучанам має виїхати віськовий роторний грейдер. Якщо його розконцервують...

Опубліковано

З луцького військогового ареродрому на допомогу лучанам має виїхати віськовий роторний грейдер. Якщо його розконцервують...

сумніваюсь, що його на вулиці випустять. на обїзних хіба буде чистити.

там сніг вбік летить, і може повибивати вікна в будинках, магазин*х

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...