Перейти до змісту

Дорожная обстановка

Hexus

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
2 минуты назад, volks сказал:

Моделюємо ситуацію.

тепер моделюємо ситуацію - 

сигнал світлофора червоний, всі полоси стоять.

потім починає світитися одночасно зелений основний та додаткова стрілка направо. всі їдуть в порядку черги у своєму напрямку. в цей же час пішоходам червоний.

через кільканадцять секунд додаткова зелена стрілка гасне і вмикається зелений для пішоходів. при цьому авто їдуть прямо і пішоходи переходять, автомобілі направо не їдуть.

Опубліковано

а ви говорите про проблеми із полосами, додатковими стрілками і т.д.

ось  люди на них зовсім не зважають

• +1 2
Опубліковано
9 минут назад, Saddy сказал:

ось  люди на них зовсім не зважають

І впевнений, що з людей в салоні ніхто йому нічого не сказав. Бо д так швидше. Хоча за такий маневр мав би бути відразу за поворотом пижджений, як той, що дитину прищемив.

• +1 2
Опубліковано (змінено)
57 минут назад, volks сказал:

І впевнений, що з людей в салоні ніхто йому нічого не сказав. Бо д так швидше. Хоча за такий маневр мав би бути відразу за поворотом пижджений, як той, що дитину прищемив.

Пижджений і стріляний (с)! В першу чергу, за те, що своїм шумахерством наражає всіх пасажирів на небезпеку. І не просто пижджений, а "полікований" поліцією з допомогою штрафу, і, бажано, позбавленням прав на піврочку так (можна з перездачею на категорію), щоб був час пожити не так сито, і подумати.

Змінено користувачем AgentSmith13
Опубліковано (змінено)

Видно, що в машини перед ним якісь проблеми були (заглох, можливо, коли спробував рушити, можливо і аварійкою почав моргати, поки заводився)), от маршрутчик і об'їхав. Видно, як він спочатку збирався справа його об'їхати (увімкнув правий поворот), але, певно, побачив справа машину, що наближається, а зліва була можливість, от він і об'їхав.

Не висмоктуйте з .... пальця проблему.

Змінено користувачем jack74
Опубліковано
52 минуты назад, volks сказал:

пижджений?

це рівень навіть не краіни 3-го світу

має бути порядок і закон

щоб ви могли таке відео ,як це роблять в цивілізованому світі, відправити куди треба і водія притягнули б до відповідальності

• +1 2
Опубліковано
1 минуту назад, jack74 сказал:

Видно, що в машини перед ним якісь проблеми були (заглох, можливо, коли спробував рушити, можливо і аварійкою почав моргати, поки заводився)), от маршрутчик і об'їхав. Видно, як він спочатку збирався справа його об'їхати (увімкнув правий поворот), але, певно, побачив справа машину, що наближається, а зліва була можливість, от він і об'їхав.

Потрапляв хоч РАЗ в жорсткий п...ць на зустрічці? Про проблеми "індєйца", який то зробив і причини його їзди по зустрічній, вивертаючись від лобового, думав, чи крив "віртуоза", на чому світ стоїть? Як така ситуація - маршрутка, Рівненська траса, там, де вузько, за Цуманню, стояча через поломку фура, і "об'їздун" на крузаку по зустрічці на швидкості 100+? Добре, що "джипер" сам пішов на НАШУ обочину... Сидів біля водія, спереду, емоцій мав купу, про водія, котрий є відповідальним за людей, яких везе - промовчу (в VW Crafter ВЕЛИЧЕЗНЕ, просто "панорамне" вітрове скло, так би мовити, ефект 5D був)...

6 минут назад, paksivatova сказал:

пижджений?

це рівень навіть не краіни 3-го світу

має бути порядок і закон

щоб ви могли таке відео ,як це роблять в цивілізованому світі, відправити куди треба і водія притягнули б до відповідальності

Ну, то, канєшно, в смислі пєрєносном (С) Лесь. Вище я написав, як "відп*здити" треба. Найефективніший метод - мінус права. Безвідворотно, за інфою з камери.

Опубліковано
1 минуту назад, AgentSmith13 сказал:

Потрапляв хоч РАЗ в жорсткий п...ць на зустрічці? Про проблеми "індєйца", який то зробив і причини його їзди по зустрічній, вивертаючись від лобового, думав, чи крив "віртуоза", на чому світ стоїть? Як така ситуація - маршрутка, Рівненська траса, там, де вузько, за Цуманню, стояча через поломку фура, і "об'їздун" на крузаку по зустрічці на швидкості 100+? Добре, що "джипер" сам пішов на НАШУ обочину... Сидів біля водія, спереду, емоцій мав купу, про водія, котрий є відповідальним за людей, яких везе - промовчу (в VW Crafter ВЕЛИЧЕЗНЕ, просто "панорамне" вітрове скло, так би мовити, ефект 5D був)...

Ну, то, канєшно, в смислі пєрєносном (С) Лесь. Вище я написав, як "відп*здити" треба. Найефективніший метод - мінус права. Безвідворотно, за інфою з камери.

я вважаю,що в правовій державі таке порівняння недопустиме

оце собі дозволяють отак виражатися,а потім дивуємося чому політики до нас як до бидла відносяться

культура спілкування на "рівні"

• +1 1
Опубліковано (змінено)
10 хвилин тому, AgentSmith13 сказано:

до чого тут твоя траса за Цуманню з крузаком? В даному випадку водій маршрутки добре все бачив попереду, і добре бачив, що зустрічка вільна (навіть нам це видно)

Змінено користувачем jack74
Опубліковано (змінено)

Бачив то бачив... Але звикне так їздити постійно - і рано чи пізно не побачить авто, що їде назустріч. ПДР (та навіть правила техніки безпеки при ремонті того ж компа, де Є 220...) -  писані кров'ю (знаю, плавав, било). От чогось ЖОДЕН з моїх знайомих/друзів по зустрічці не їздить, за виключенням а) порожньої дороги з 100% видимістю на кілометр+; б) ЯМИСЬКА на своїй смузі.

15 минут назад, paksivatova сказал:

я вважаю,що в правовій державі таке порівняння недопустиме

оце собі дозволяють отак виражатися,а потім дивуємося чому політики до нас як до бидла відносяться

культура спілкування на "рівні"

Європоляків з їх "kurwa" і " zajebiste" через слово раджу послухати... Тим більше, тут це вжито в гумористичному плані було...

P.S. Всі пам'ятають 31 маршрутку, потрощену бусом на повороті на Кравчука з потерпілими? Там водій теж думав, що "бачить все". А льотчик думав, що "проскочить"...

• +1 1
Опубліковано
25 минут назад, paksivatova сказал:

має бути порядок і закон

Має бути. А поки його нема, то є інші методи впливу, не менш дієві.

• +1 1
Опубліковано (змінено)
15 минут назад, jack74 сказал:

В даному випадку водій маршрутки добре все бачив попереду, і добре дачив, що зустрічка вільна

а якби хтось вилетів з Відродження?

тут справа декількох секунд могла призвести до трагедії. 

такі грубі порушення ПДР не можна робити навіть коли у своєму авто везеш лише свою власну дупу (бо треба думати про оточення), а коли в салоні в годину пік овер 15-20 пасажирів - це навіть не обговорюється.

тим більше хто ж як не маршрутчики знають, що це перехрестя з підвищеною концентрацією ДТП?

30 минут назад, jack74 сказал:

зліва була можливість, от він і об'їхав

таке правило можна застосовувати для всіх андонів - 

припаркувався на газоні - була можливість і місце, от він і припаркував своє корито,

став на місце інваліда - а х@лі? воно не зайняте, от і став собі.

здійснив небезпечний маневр і підрізав - а що? в мене об'єм бляхи 3л, можу газувати, а спереду преться 50км/год, вистачило дурі от і обігнав.

продовжувати можна безкінечно, але думаю суть ти вловив

Змінено користувачем Saddy
  • +1 3
Опубліковано
4 минуты назад, AgentSmith13 сказал:

Бачив то бачив... Але звикне так їздити постійно - і рано чи пізно не побачить авто, що їде назустріч. ПДР (та навіть правила техніки безпеки при ремонті того ж компа, де Є 220...) -  писані кров'ю (знаю, плавав, било). От чогось ЖОДЕН з моїх знайомих/друзів по зустрічці не їздить, за виключенням а) порожньої дороги з 100% видимістю на кілометр+; б) ЯМИСЬКА на своїй смузі.

Європоляків з їх "kurwa" і " zajebiste" через слово раджу послухати... Тим більше, тут це вжито в гумористичному плані було...

P.S. Всі пам'ятають 31 маршрутку, потрощену бусом на повороту на Кравчука з потерпілими? Там водій теж думав, що "бачить все". А льотчик думав, що "проскочить"...

а для чого мені слухати чи тим паче брати приклад з європоляків?

якщо цей приклад - негативний?

мені доводилося в житті ближче спілкуватися з  поляками- то таких слів я від них не чула

правила можуть бути писані кровю чи грошима,ще якимось способом

фішка в тому,що ми щодня спостерігаємо як хтось порушує закон і не несе за це відповідальність

а це породжує вседозволеність і безвідповідальність

• +1 2
Опубліковано (змінено)
41 минуту назад, jack74 сказал:

А мені схоже на те, що машина (мудило в машині) не пропускала маршрутку, є ж такі що намагаються вчити всіх на дорозі, а коли маршрутка її об'їхала відразу рвонула за нею, бо ж урок ще не закінчено. В обшем робити висновки по куску якогось відео - марна справа.

Змінено користувачем nickel
  • +1 2
Опубліковано
Цитата

припаркувався на газоні - була можливість і місце, от він і припаркував своє корито,

а ви хоча б раз подумайте,чому люди так паркують автомобілі?

може тому,що більшість забудовників будують магазин чи багатоквартирний будинок - а про парковку ніхто не думає

а машин зараз в рази більше,ніж 20 чи 30 років тому - але питання парковок нікому не цікаве

бо ні в одній передвиборній програмі не говориться про людей та їх повсякденне життя

ми говоримо про високі речі : армія мова віра

• +1 2
Опубліковано (змінено)

@paksivatova Прошу повірити на слово - відео не маю (не вистачало ще смартфона в колимазі, що 30+ см скаче вгору на ямках, побити), але з часу, як мені таке бидло літуче ("шумахером" таке називати все ж не комільфо, бо чувак - великий спортсмен, як не як, а не "стрітсракер") побило ноута (дикий розгон одразу після заходу в маршрутку, як результат - проліт по салону), роблю таким їздунам зауваження за агресивні льоти з пасажирами всередині, так ото останній раз, поки не почув, і не побачив, що зараз буде таки битий - летів 90+ по Волі... КУЛЬТУРНО, в т.ч. попередженням про виклик поліції - до нього НЕ доходило.

9 минут назад, nickel сказал:

А мені схоже на те, що машина (мудило в машині) не пропускала маршрутку, є ж такі що намагаються вчити всіх на дорозі, а коли маршрутка її об'їхала відразу рвонула за нею, бо ж урок ще не закінчено. В обшем робити висновки по куску якось відео - марна справа.

АДЕКВАТНА дія жертви "вчителя" - викликати 102, або тихо стояти, якщо сам перед тим підрізав дико, але аж ніяк не грубо порушувати ПДР. В ворожій нам РФії, доречі (на яку ніяким боком ні в чому іншому рівнятися не треба), ще давним-давно (році так в 2008 про це писали на форумі десь, точно пам'ятаю) за зустрічку було позбавлення прав.

Опубліковано
2 минуты назад, AgentSmith13 сказал:

АДЕКВАТНА дія жертви "вчителя" - викликати 102, або тихо стояти, якщо сам перед тим підрізав дико, але аж ніяк не грубо порушувати ПДР. В РФії, доречі (на яку ніяким боком ні в чому іншому рівнятися не треба), ще давним-давно за зустрічку було позбавлення прав.

З чого ти вирішив, що я виправдовую дії водія маршрутки?

Ще один

• +1 1
Опубліковано

Я такого і не писав. А от цей - то ВЗАГАЛІ ЕПІК! КУПА свідків, відео... Давайте накатаєм всі хто там був (я не був, на роботі ще сидів тоді) в поліцію, щоб його покарали! Ще й матюкав людей.

Опубліковано
30 минут назад, paksivatova сказал:

а ви хоча б раз подумайте,чому люди так паркують автомобілі?

може тому,що більшість забудовників будують магазин чи багатоквартирний будинок - а про парковку ніхто не думає

а машин зараз в рази більше,ніж 20 чи 30 років тому - але питання парковок нікому не цікаве

бо ні в одній передвиборній програмі не говориться про людей та їх повсякденне життя

ми говоримо про високі речі : армія мова віра

Причин може бути багато, але це не дає право паркуватися на газоні.

• +1 1
  • 2 тижня потому...
Опубліковано (змінено)
35 минут назад, Arden сказал:

А де сводки дорожньої обстановки? Чи всі в шоці, щоб не сказати гірше?)))

тут і так все ясно.

техніки, яка б чистила дороги не бачив

Screenshot_20181217-124648.thumb.png.dfdb749b6b3eaa2fa050dad6dfa0fb6b.png

Змінено користувачем Saddy
Опубліковано
38 хвилин тому, Arden сказано:

Сводки чого? В шоці від чого? Звичайна нормальна зима, йде сніг. Чи щось інше мало бути?

3 хвилин тому, Saddy сказано:

техніки, яка б чистила дороги не бачив

Чистили і чистять. І вночі під вікном їхали, і зранку сьогодні. Причому це по Мазепи, навіть не по "центровій" якійсь вулиці. А сніг іде, що тут зробиш - ЗИМА.

• +1 3
Опубліковано
56 хвилин тому, Arden сказано:

4_m-19-4.jpg

5_m-19-5.jpg

6_m-19-6.jpg

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...