Перейти до змісту

Дорожная обстановка

Hexus

Рекомендовані повідомлення

тільки що їхав по Яровиці, так зразу за Фелічітою (в сторону Набережної) розбита (передок) біла Chevrolet Aveo на тротуарі. Нікого немає, підїхавши ближче то видно було що спрацювали подушки безпеки в салоні, але людей невидно, Або повтікали або швидка забрала. Хтось більше знає ???

Сашко85, троха не та тема
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дорогу осилит идущий.

Так идущий же, а не стоящий.

Я натякаю на те, що не треба чекати що хтось тобі розкаже як робити, треба робити самому.

Турчинов підписав 0947.

10153082_699632126745831_8594216718529625163_n.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

:) певно тобі цього на 100% достовірності ніхто не скаже :) Навіть ті, хто його чіпляли :)

треба значить міськраду і даі задрочувати питати.

Луцькому міському голові

п.Романюку М.Я.

<прізвище, ім'я, по батькові (найменування) запитувача, поштову адресу або адресу електронної пошти, а також номер засобу зв'язку (якщо такий є)>

ЗАПИТ

на отримання публічної інформації

Прошу надати інформацію про причину заборону руху прямо на правій смузі вулиці Карпенка-Карого на ділянці від в'їзду на територію СТО "Сафрон" (вул.Карпенка-Карого, 7А) і до підйому направо на пр.Соборності (в'їзд і виїзд з вулиці Сухомлинського на даний момент закрито) - встановлено дорожній знак 5.16 "Напрямки руху по смугах" (ліва смуга - рух прямо-наліво, права смуга - рух направо). Відео даної ділянки вулиці - тут: http:// youtu.be /CI1BI7eeYRI .

Прошу надати відповідь у визначений законом термін. Відповідь надати:

Поштою - <поштова адреса>

Контактний телефон - <номер телефону>

<підпис і дата (за умови подання письмового запиту)>

Є відповідь від міськради:

Ваш публічний запит щодо руху транспортних засобів на вулиці Карпенка-Карого направлено в УДАІ УМВС так як схема організації дорожнього руху на вулиці Карпенка-Карого в м.Луцьку в районі АЗС "ОККО" погоджена даним підрозділом.

Чекаю далі. :)

Змінено користувачем Dream
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на днях має прийти

:) певно тобі цього на 100% достовірності ніхто не скаже :) Навіть ті, хто його чіпляли :)

Луцькому міському голові

п.Романюку М.Я.

<прізвище, ім'я, по батькові (найменування) запитувача, поштову адресу або адресу електронної пошти, а також номер засобу зв'язку (якщо такий є)>

ЗАПИТ

Прошу надати інформацію про причину заборону руху прямо на правій смузі вулиці Карпенка-Карого на ділянці від в'їзду на територію СТО "Сафрон" (вул.Карпенка-Карого, 7А) і до підйому направо на пр.Соборності (в'їзд і виїзд з вулиці Сухомлинського на даний момент закрито) - встановлено дорожній знак 5.16 "Напрямки руху по смугах" (ліва смуга - рух прямо-наліво, права смуга - рух направо). Відео даної ділянки вулиці - тут: http:// youtu.be /CI1BI7eeYRI .

Є відповідь від міськради:

Ваш публічний запит щодо руху транспортних засобів на вулиці Карпенка-Карого направлено в УДАІ УМВС так як схема організації дорожнього руху на вулиці Карпенка-Карого в м.Луцьку в районі АЗС "ОККО" погоджена даним підрозділом.

Чекаю далі. :)

на днях має вже прийти мені відповідь з даі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на днях має вже прийти мені відповідь з даі

а я дзвінка чекаю - це якщо з облДАІ має бути відповідь на мій запит. :)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В

Луцькому міському голові

п.Романюку М.Я.

ЗАПИТ

В ДАІ запит відправив.

Прийшла відповідь

post-7914-0-53517000-1398463601_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хм, а чому запит в ДАІ, а відповідь від УМВС?.. Я очікував побачити листа з Залізничної...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хм, а чому запит в ДАІ, а відповідь від УМВС?.. Я очікував побачити листа з Залізничної...

Незнаю..писав на обласне ДАІ, а чому відповідь прийшла з МВС..Хз)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

29 квітня тимчасово перекриють рух транспорту на вул. Богдана Хмельницького

Відповідне розпорядження підписав Луцький міський голова Микола Романюк.

Тож з метою забезпечення безпеки руху транспорту та пішоходів під час проведення громадської акції «Марш Єдності» завтра, 29 квітня, з 14:00 до 15:00 буде перекрито руху транспорту на вул. Богдана Хмельницького.

©

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

сьогодні "нарізали" дорожнє покриття на пр.Волі, будьте обережні - всі їздять "впритирочку", мені один мало дзеркало не відбив, маневруючи між ямою і припаркованим авто.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хто зна, як там зараз дорога до Дубно?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Волинська обл. можна їхати, А от на Рівенщині розганятись не варто, Дуже багато підступних глибоких вибоїн, а місцями взагалі покриття немає.Якщо не їздили раніше, то краще за кимось адекватним пристроїтись. Бо є такі що їдуть прямо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

сьогодні їхав

туди дорого жахлива, їхати треба по обочині чи по зустрічній

назад трошки краща

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

сьогодні їхав

назад трошки краща

Ви знаєте, я б з Вами посперечався, там якщо "тропи" не знаєш то важко втрапити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

КАКА была, кака и осталась.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

сьогодні їхав

назад трошки краща

Додому завжди дорога краща і ближче.

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Прийшла відповідь

І мені прийшла. Від УДАІ УМВС. Датовано двадцять восьмим нуль-четвертим. Написали все теж саме, але ще додали 5 абзац:

Разом з тим, на даній ділянці вулиці, проводяться дорожні роботи і схема організації дорожнього руху буде змінена в зв'язку з відкриттям торгово-розважального комплексу "Порт-Сіті".
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Згадав.

Ще тижні 2 назад зауважив що заасфальтували спуск з пр. Волі на Глушець між педінститутом і ГрандВолинню.

• +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Оооо, А с Глушець на Волі виїхати можна, чи там знак?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в тому то і прикол що МОООООООЖНА! :)

Підозрюю що там скоро трафік буде покруче, чим на Парковій ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в районі "Історичного ф-ту" на розмітці ("кільце") потроху починає провалюватися асфальтне покриття. сам трохи не влетів в яму. певно знизу дороги вода підмиває грунт. будьте обережні!!!

post-4767-0-04600900-1400359420_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Роздайся море, жаба пливе! 200 по зустрічній. Траса Ковель-Любомль. Добре, що сутінки лише були.

Змінено користувачем bodia88888
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

А бачили, а бачили?! Отут роблять світлофорний об'єкт! Вже начепили купу світлофорів і повісили знак 5.30 «Рекомендована швидкість» 60 км/год.

zUnX.jpg

Вангую перенос існуючого переходу від Гостинця ближче до перехрестя.

Змінено користувачем Dream
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А бачили, а бачили?! Отут роблять світлофорний об'єкт! Вже начепили купу світлофорів і повісили знак 5.30 «Рекомендована швидкість» 60 км/год.

zUnX.jpg

Вангую перенос існуючого переходу від Гостинця ближче до перехрестя.

І не пройшло півроку, як про це писав тут. Кому дякую казати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...