Перейти до змісту

Дорожная обстановка

Hexus

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Asbarik,Знайомі проїжали через Рівне, сказали , що тут набагато краща дорога ніж там. Окрім траси на столиці їхати ніде

Опубліковано

Був вдома в обід і застав картину як у мене в дворі кладуть асфальт. Не хай так же назграбно як і на дорогах міста, але все ж таки тепер можна буде їхати, а не перегазовувати на першій!

Опубліковано

Засыпают сейчас ямки на пр. Возрождения, в районе городской больницы, каким-то гавном и каток проезжает по этому гавну.

Не знаю, чем засыпают, думал просто старым измельченным асфальтом или отсевом. При первом взгляде показалось, что через час ничего не останется, а тут бац - вышел глянуть, а оно "спеклось"! Аморфная масса с вкраплениями мелкого гравия, как будто бетоном залили. Что это такое? Сейчас проследил - после десятка машин ни камешка из этой ямы не исчезло, как будто оно само себя склеило.

Опубліковано

Вчора був у Рівному, правда у якості пішохода. Обстановка виглядає так — 80% центральних і не дуже доріг (не враховуючи підворотні і двори) практично без ям і повністю відремонтовані.

теж вчора був у Рівному, правда пізно ввечері. Їздити дуже важко, зважаючи на те, що ям та вибоїн дуже багато і що не знаю дислокації їх приблизного розташування і що дороги практично не освітлюються. Є цілі вулиці в такому стані, як відрізок біля 5-ї школи в Луцьку. Напевно ми були в різних районах Рівного - я певно об"їздив тих 20%, про як Ви не згадували.

Сама дорога до Рівного - 3 неприємних моменти - вирізані ями в Піддубцях, ділянка десь 2 км в Дерно (великі ями, приходилося з"їжджати на обочину, щоб об"їхати) та Бронники. Загалом траса більш-менш нормальна.

Опубліковано

Не знаю, чем засыпают, думал просто старым измельченным асфальтом или отсевом.

А выглядит как засохшее гавно во время высыпания из машины :_07:

Опубліковано

Сьогодні (чи вчора після 19-ї години) на вул. Карпенка-Карого ями чимось позасипали. Виглядає страшно, але краще ніж було.

"Волинські новини" писали про капремонт вулиці. Хтось володіння інформацією: сьогоднішнє творіння - явище тимчасове?

Опубліковано

що таке відфризований асфальт? а то гугл не знає такого слова, а мер знає...

http://www.lutsk.ua/...iy-remont-dorig

можливо, малося на увазі "відфрезерований асфальт" ?

Опубліковано
як краще їхати Луцьк-Рожище-Ківерці-Луцьк чи Луцьк-Ківерці-Рожище-Луцьк?

Отото лабіринти, задача не проста.... а загалом, що В лоб, що ПО лобі. Яка різниця в яку сторону кола їхати, чи ти гадаєш, що ліва сторона покриття дороги може бути кращою за праву??? Ну тоді варто звернутися за порадою в Укравтодор - вони там все знають!

Опубліковано

Згадався один із законів Мерфі - по якій стороні дороги ти б не їхав, зустрічна полоса завжди краща.

Опубліковано

На Набережній ДАІшнік вибивав телефон з рук людини.А може то якісь переодіті в форму-ні посвідчень ні прізвищ?Просто*бабло*рубять ?

https://www.youtube....h?v=_vBNuEOBuzw

Опубліковано

А те що телефон з рук вибиває,посвідчення не показує(хоча згідно закону зобовязаний)-це стандартно для нашої міліцііі?То втертися і мовчати?Знаєш чого Моісей євреїв 40 років по пустелі водив?

Опубліковано

как по таким дорогам еще и скоростной режим можно превысить, а вобще в таких ситуациях забираешь протокок и обжалуешь в суде, главное правильно составитьдокумент обязательно со свидетелями.

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...