Перейти до змісту

Дорожная обстановка

Hexus

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)

Дякувати Богу прокатався Луцьк-Рівне-Луцьк без пригод,пару фур перегородили дорогу( в декількох місцях),BMW X5 був в куветі.Мої колеги по роботі до цих пір з 11 години не можуть доїхати з В.Волинського,у Львові двоє колег взяли номер в готелі,сидять п`ють,чекають третього,який стоїть вже 3 години за 3км. до готелю.

Змінено користувачем sobchuk30k
Опубліковано

По Волі грейдери катаються о_О

Воно то добре, але що буде з дорогою після таких махін страшно подумати.

Опубліковано

А я додому так і не добрався, думав вискочу на бетонку а там якось помаленьку, а не тут то було, 500 метрів недотянув. Дорогу замітає це просто капец, вертався назад в село пішком і думав як я сюди доїхав, завтра шукатим трактора, ось так от. . .

Опубліковано

Сижу а львові на автостанціі пробували виіхати автобусом але поки виіхали 2 рази товкали. На виізді розмернули даішники. Моршин луцьк автоьбус стоіть розбитий. Фури в кюветах. Місто стоіть повністю. Хотів пішки йти на жд вокзал але ерез 500 розвернувся і пішов назад

• +1 1
Опубліковано

Я щойно понад годину відкопувався на виїзді з одного з дворів по вул. Кравчука: дві лопати, одна шуфля, одна... сапка, дружина і два добрих самаритянина, - лише така команда змогла це все подужати. Повний привід не рятує... Це звісно була моя помилка, бо інший виїзд з двору був розчищений.

Опубліковано
  В 15.03.2013 в 12:27, Jaguar-35769 сказав:

мене зараз турбує два питання (як і напевне більшість, що виїхали сьогодні своїм транспортом): як виїхати з роботи? і як поставити машину на місце?

Машину на місце так і не вдалося поставити....2 в'їзди в двір і у всіх по 30-40 см снігу...прийшлось ставити біля сусіднього магазину/готелю.......а в дворі сусід попробував ще раніше прорватись...не вийшло...загруз посеред двору, так і залишив....

В 15.03.2013 в 18:59, Saddy сказав:

як гадаєте, до завтрашнього обіду розчистять на Горохів? як туди добратися?

я так думаю, що ні......все ж таки вихідний, і кількість машин, що буде задіяно - мінімально

Опубліковано

Сьогодні до Горохова можна було доїхати. Як буде завтра - невідомо. Перемітає на очах.

До Володимир-Волинського знайомий МАЗом не доїхав, ночує в Березовичах. З Турійська через Ковель хлопці приїхали нормально, більш-менш.

З Ковеля на Любомль не пускають. Біля Лукова завертають назад. Кажуть, багато фур стоїть, вже працюють МЧСники. Розгорнули кілька пунктів обігріву.

Опубліковано
  В 15.03.2013 в 09:01, jack74 сказав:

ДУБЛЬ ДВА!

В 15.03.2013 в 06:33, restart2 сказав:

читаю тут пости деяких людей які пишуть про роботу дорожників... це бред такий що навіть читати не хочеться... цікаво хто з дорожників думав що зимою не буде снігу ? покажіть мені пальцьом такого чоловіка... дорожники працюють щодня... але не завжди вистачає дизпалива для своєчасної очистки від снігу. і це не вина дорожників... це вина держави яка не виділила грошей на 10-денний запас палива. якби ви хоч 1 день попрацювали у дорожній організації ви б зрозуміли у чому суть проблеми... а розсуждати всі герої і умніки

та ти що?! неумнік?! мож нам поплакати і пошкудувати їх бідних?! І ще й скинутись, щоб їм не так гірко сиділося на дупі?

В колеги по сусідству дорожник живе, який працює водієм на спецмашині, тій, що пісок розкидає і сніг грібе. Так от він (колега) не раз розповідав, що як тільки сніг випадає, то той дорожник з самого ранку вже додому під'їзджає і мінімум три каністри пре до себе!

Якби ми попрацювали в дорожній організації, то зрозуміли б проблеми?! А ДЕ проблем нема? Всюди є! Але для них сніг - це не проблема, це ЇХНЯ РОБОТА! Якщо я на роботі не зможу виконувати свої обов'язки, то я нафіг такий не буду потрібен, і ніхто мені платити не буде за те, що я сиджу на дупі і плачу.

а що ти соваєш додому?????? Цікаво як ти виконуєш свою роботу?????

Опубліковано

Таке враження, що сьогодні ще важче їздити ніж прошлиу заметіль. Але все ж таки прийшлось поїздити по Волі, І.Франка, Винниченка, район Лазо, Київський майдан, Коперніка. Взагалі сьогодні своїм пасатом брав погоду за роги! :) Відкопав ворота гаража на коперніка, і щоб не докопуватись до дороги, взяв доріжку силою, товариш трохи підпихнув.

По коперніка проблемно їхалось відразу, бо на зустріч стали 2 автівки ніс до носа. Розвернувся, поїхав в сторону цуму. Дорога страшна, кидає зі сторони в сторону, особливо старшно коли повз тебе проїжають дорогі авто і думаєш аби не кинуло. На перехрестях вже забулося, що треба пригальмовуват заздалегідь, але голова швидко згадала)) Заїжджаючи в двір біля краєзнавчого музею обірвав губу бампера, але легкими ударами кулака, вона стала на місце і добряче примезла,так і решту дня прохздив - хоч би йшо. На франка поки стояла автівку снішу намело, але виїхав без проблем. Приїхавши додому, хтів на швидкості вїхати в кучугурку снугу аби ближче до гаража (щоб менше було розкопувати) але з дороги аж заїхав на 3 метри і машинко стала по фари вкопана. Змушений був здати назад і ставити автівку біля підїзду, бо до гаража навіть ногами не дійти )

Тяжко, але я гадаю для автолюбителів цікаво і в таку погодку покататись - мені цікаво! )

Опубліковано
  В 15.03.2013 в 13:18, fedot сказав:

Мдя...Покатитися покатався, а от вже в гараж "підпихали"....Ледь заїхав.

А вночі мені на Трускавець, хоч і позашляховиком, але всеодно якось так...неспокійненько...

Не знаю чи правда, але інфа що трасси перекриті.

Опубліковано

Я сегодня первый раз в этом сезоне откапывал машину... вечером... утром без проблем выехал. 15 марта! Каждый день езжу, даже в декабрьский снежный коллапс не откапывался, всегда старался так стать чтобы выехать без проблем, не знаю как старожилы.. но я такой погоды в марте не помню ни разу...

Опубліковано
  В 15.03.2013 в 09:01, jack74 сказав:

ДУБЛЬ ДВА!

В 15.03.2013 в 06:33, restart2 сказав:

читаю тут пости деяких людей які пишуть про роботу дорожників... це бред такий що навіть читати не хочеться... цікаво хто з дорожників думав що зимою не буде снігу ? покажіть мені пальцьом такого чоловіка... дорожники працюють щодня... але не завжди вистачає дизпалива для своєчасної очистки від снігу. і це не вина дорожників... це вина держави яка не виділила грошей на 10-денний запас палива. якби ви хоч 1 день попрацювали у дорожній організації ви б зрозуміли у чому суть проблеми... а розсуждати всі герої і умніки

та ти що?! неумнік?! мож нам поплакати і пошкудувати їх бідних?! І ще й скинутись, щоб їм не так гірко сиділося на дупі?

В колеги по сусідству дорожник живе, який працює водієм на спецмашині, тій, що пісок розкидає і сніг грібе. Так от він (колега) не раз розповідав, що як тільки сніг випадає, то той дорожник з самого ранку вже додому під'їзджає і мінімум три каністри пре до себе!

Якби ми попрацювали в дорожній організації, то зрозуміли б проблеми?! А ДЕ проблем нема? Всюди є! Але для них сніг - це не проблема, це ЇХНЯ РОБОТА! Якщо я на роботі не зможу виконувати свої обов'язки, то я нафіг такий не буду потрібен, і ніхто мені платити не буде за те, що я сиджу на дупі і плачу.

Якби ви працювали в дорожній організації-то так би не говорили(мається на увазі:сидіти на дупі і плакатись)Повірте,дорожники виконують СВОЮ РОБОТУ(доречі,досить важку)-тут вся справа дійсно у фінансуванні.Мій швагро працює на ЛуцькАвтодорі,то йому зарплату не виплатили ще за листопад 2012 року.Так що-як не крути -винна у всьому наша влада!

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...