Перейти до змісту

Дорожная обстановка

Hexus

Рекомендовані повідомлення

А я ось, наприклад, в суботу виїхав на машинці, помив її, загнав у двір та поставив на місці, де вона не заважає проїзду. І не виїду на ній до того часу, доки комунальники не розчистять основні дороги (оскільки зараз розчищеними їх назвати неможливо).

У нас в дворі вміщується (при правильній розстановці) до 55 машин. Зараз реально стоїть до 15 в кращому випадку. Більшість в неділю просто не змогли заїхати в двір тільки по причині того, що ні Кравчука, ні в'їзд в двори ніхто й не думав чистити. Поставали на обочині в рядочок зовні двору.

А сьогодні вів дитину в садочок, то поряд з будинком, біля Сан-Ремо (там до речі відведений карман під стоянку) на тротуарі купа машинок стоїть. А саме той карманчик, який розрахований під стоянку, чомусь майже порожній. І чому б це комунальним службам не взяти та й не почистити його? А для чого? Дорога почищена (нехай навіть одна колія), але машини їздять, знаться все в нормі. А те, що розминутися не можуть, так це ж проблеми не комунальників.

На Кравчука ширина тротуара збільшилась порядка на 1 м. На Карпенка-Карого в строну завода "Мотор" приблизно те саме.

У нас на базі в сусідів лопата самий ходовий інвентар. Продають її за ціною 37 грн. (лопата+дерев'яна ручка+ручка на іншому кінці). Ми собі 4 штуки придбали та активно чистили поряд зі своїм складом весь вчорашній день.

Да, дійсно, у чому винні комунальники? В тому, що нежданчиком сніжок випав? Так не чекали ж, не бачили, він ще й у вихідні вирішив випасти... Був випадок, довелося в 2001 році попасти мені в Північно-Казахстанську область, м. Петропавловськ. Зимою. Які там морози та сніги розповідати не буду. От тільки коли йшов додомц з тролейбусної зупинки (будинок знаходився в провулках), помітив досить дивну річ. Паркани, які раніше були вище зросту в стрибку чомусь мені нижче, ніж по плече. Зрозумів чому тільки після того, як випадково зіступив зі стежки (причому стежка була шириною з 1,5 метри) та провалився по пояс в сніг. Але за час перебування там не бачив нерозчищених доріг навіть в найкоторшому провулку та найменшому дворі. І це при тому, що стріха одноповерхового будинку плавно переходила в сугроб і по двору можна було пересуватися тільки в напрямках, розчищених лопатами.

P.S. Друг розповідав, що в них навіть ті, хто стоїть на обліку в центрі зайнятості, змушені займатися суспільно-корисною працею, аби отримати гроші, які їм виплачують. Стверджувати не берусь.

• +1 3
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У нас на базі в сусідів лопата самий ходовий інвентар. Продають її за ціною 37 грн. (лопата+дерев'яна ручка+ручка на іншому кінці)

Де знаходиться ця база?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По вул. Загородня - дорога на одну машину. По новій вулиці, що з'єднує Теремнівську і Відродження (не знаю її назви) також може проїхати лише одна машина.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 Jaguar-35769

В минулому склади військторгу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Добрий день! Підскажіть буль ласка який стан дороги на Львів (через Дубно)? Розчистили? Є можливіть проїхати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Знаєте, чистять дороги чи ні це таке, а пройшовши сьогодні на меморіалі і побачивши що пам"ятник був розчищений аж самому приємно стало що не забувають таке

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Знаєте, чистять дороги чи ні це таке, а пройшовши сьогодні на меморіалі і побачивши що пам"ятник був розчищений аж самому приємно стало що не забувають таке

post-3314-0-72090100-1355834607_thumb.jp

Змінено користувачем Amor
  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мы научились летать в небе, как птицы. Мы научились плавать в океане, как рыбы. Теперь осталось научиться жить на земле, как люди.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

пр. Соборності, практично стоїть. Від Гостинця до ТАМ-ТАМ-у маршрутка пробиралась 17хв. Мало того, що 2-3 метри дороги зникло через гори снігу, то ще й купа припаркованих машин. Жесть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Біда в тому що комунальні служби зовсім не оперативно розпочали свою роботу, від того і тянуться проблеми з заторами і неправильним паркуванням.

Я маю великі сумніви, що неорганізованість комунальних служб якимось чином впливає на ваше персональне виховання і загальну культуру.

До чого тут персональне виховання і загальна кільтура? Я вам дорогу перекрив? Я просто привів приклад!!!

Ось дивись, я цілими дням гоцаю по городу і сьогодні я жодного разу не зупинився на проїздній частині. Висадив людину біля там-таму (заїхав на АЗС, заодне і заправився), зупинився на стоянці біля Гостинця, на стоянці біля Фуршету, потрібно було в Аверс що на Соборності і зупинився біля Фієсти (за зупинкою), Нова Лінія, Управління Юстиції (до них заїхати вдалось, припаркувався далі по вулиці нікому не мішаючи вліз в сугроб), потрібно було в військомат - припаркувався на подвір"ї першої школи ну і т.д. Тобто я за весь день жодного разу нікому не перегородив рух. І їжджу я не джипі, всього то Фіат Добло.

Батько вчора (у нас машина також стоїть в дворі) нікуди не виїжав, пішов на роботу, розчистив там доїзд та сніг і сьогодні поїхав на роботу, а не припаркував машину посеред вулиці.

І ще будуть казати нація... Немає у нас її. Вчора в дворі загрузла машина, допомогли їй, а водій навіть не подякував!

• +1 1
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

....розчистив там доїзд та сніг і сьогодні поїхав на роботу, а не припаркував машину посеред вулиці.

Бувають і "форс-мажори": позавчора, паркуючись біля дому, поки пішов в магазин взяв лопату, поки розчистив заїзд для себе, - в машині від включеної аварійки і габаритів (було ввечері) здох акум. Прийшлось машину лишити на дорозі і лише через 1,5 години вже на трохи зарядженому акумі нормально припаркувався.

І ще будуть казати нація... Немає у нас її. Вчора в дворі загрузла машина, допомогли їй, а водій навіть не подякував!

ніколи не треба від когось ОЧІКУВАТИ подяки - так легше жити. Але самому варто дякувати ЗАВЖДИ. І справа не в нації. За що й мінуснув, хоча в цілому підтримую.
  • +1 1
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ніколи не треба від когось ОЧІКУВАТИ подяки - так легше жити. Але самому варто дякувати ЗАВЖДИ. І справа не в нації. За що й мінуснув, хоча в цілому підтримую.

100% підтримую Dream'а

Змінено користувачем tolik79
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Біда в тому що комунальні служби зовсім не оперативно розпочали свою роботу, від того і тянуться проблеми з заторами і неправильним паркуванням.

Я маю великі сумніви, що неорганізованість комунальних служб якимось чином впливає на ваше персональне виховання і загальну культуру.

До чого тут персональне виховання і загальна кільтура? Я вам дорогу перекрив? Я просто привів приклад!!!

Ось дивись, я цілими дням гоцаю по городу і сьогодні я жодного разу не зупинився на проїздній частині. Висадив людину біля там-таму (заїхав на АЗС, заодне і заправився), зупинився на стоянці біля Гостинця, на стоянці біля Фуршету, потрібно було в Аверс що на Соборності і зупинився біля Фієсти (за зупинкою), Нова Лінія, Управління Юстиції (до них заїхати вдалось, припаркувався далі по вулиці нікому не мішаючи вліз в сугроб), потрібно було в військомат - припаркувався на подвір"ї першої школи ну і т.д. Тобто я за весь день жодного разу нікому не перегородив рух. І їжджу я не джипі, всього то Фіат Добло.

Батько вчора (у нас машина також стоїть в дворі) нікуди не виїжав, пішов на роботу, розчистив там доїзд та сніг і сьогодні поїхав на роботу, а не припаркував машину посеред вулиці.

Ага зараз всі почнуть розказувати які вони хороші а хтось поганий дорогу перекрив! Хвали мене моя губонько

• -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не прав ти Dream. Сказати "дякую, хлопці" - не тяжко. Людям приємно, хоч і важко було! Бо наступного разу ті хлопці просто тупо пройдуть повз.

А подякувати можна і мовчки - 1-2 секунди увімкненої аварійки...

а хтось поганий дорогу перекрив!

Я б слово поганий замінив на довбо*йоб. Тому що немає клепки і поваги до інших учасників руху.

Мало того, що 2-3 метри дороги зникло через гори снігу, то ще й купа припаркованих машин

Ото ж бо! 3 полоси перетворилися на одну. на Соборності.

Я 15 хвилин їхав маршруткою від Цуму до (увага) Будинку офіцерів! Бачу з обіду тупо не встигну, бо з таким темпом я аби за годину до 33-го доїхав.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

за одну лопату заплатять всередньому 87 гривень

ну не знаю де по 37, але на Старому базарі по 50-60 гривень - пластмасові і металеві шуфлі. А тут по 87 ще й дерев"яні.

Виходить 160 лопат. В них є стільки двірників??? І що, в жодного немає лопати? Уроди.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Такої лажі з дорогами я не памятаю навіть за Шиби. Їхати від Гостинця до Там-Таму 40хв(!). Наша теперішня влада показала всю свою неспроможність керувати містом.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Такої лажі з дорогами я не памятаю навіть за Шиби. Їхати від Гостинця до Там-Таму 40хв(!). Наша теперішня влада показала всю свою неспроможність керувати містом.

Хтось за це має відповісти імхо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хто знає чи їздять маршрутки на Жидичин, Кульчин? Треба завтра туди добратися. :excl:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хто знає чи їздять маршрутки на Жидичин, Кульчин? Треба завтра туди добратися. :excl:

Їздять, але не регулярно. Маршрутчики дуже мало рейсів роблять, зранку, в середині дня та ввечері люди ждуть по 2 - 3 години, а той більше, йдуть пішки, кучкуються та їдуть на таксі, ну і звичайно своїм транспортом. В понеділок взагалі було два рейси вранці та ввечері.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

сьогодні я жодного разу не зупинився на проїздній частині

ну не вірю я і все. сьогодні сам їздив трохи по місту, правда не за кермом, а пасажиром, бачив яка ситуація на дорогах. всі парковки і карманчики зайняті авто, і кинуті машини в основному як небудь не через небажання водіїв припаркуватися нормально, а через те, що дуже слизько, авто просто кидає по льоду. хто сьогодні їздив в обід на К-Карого в районі переїздів той зрозуміє.

а ще як всі хочуть тебе пропустити, як виїжджаєш з парковки)) а люди, які ходять на проїжджій частині і прямо таки лізуть під колеса, бо тратуари не почищені.

соррі, за крик душі)

сьогодні кільце Зої-Карпенка-Лідавська-Конякіна-Кравчука проїжджали (якщо відмінусувати час, поки були в магазинах) десь 2-2.5 год. Тільки біля військової частини застряли на 45 хв.

Змінено користувачем Saddy
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На Винниченка затор, на Волі дебіли машини понаставляли - проїхати маршруткам нереаально. Розрівняти боки грейдером таким мудакам - може б думати почали

Дякую, що попередили)).

Якраз в той час мені треба було на маршрутку №9/9а (бо є проїзний, або любу іншу) в сторону ДПЗ. Прочитав повідомлення, вийшов на 10 хв раніше, а по Франка проїзд уже "15" Богдан заблокувала. Дійшов до зупинки на кільці, а там якраз 9а підрулює, зупинив, зайшов в салон і кажу водієві: давай круг на кільце і через Набережну до Возєднання. Бо стояти будем довго і нудно. І по Франка не проїдем.

Так і зробили. І вчасно добрались на ДПЗ

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

сьогодні я жодного разу не зупинився на проїздній частині

ну не вірю я і все. сьогодні сам їздив трохи по місту, правда не за кермом, а пасажиром, бачив яка ситуація на дорогах. всі парковки і карманчики зайняті авто, і кинуті машини в основному як небудь не через небажання водіїв припаркуватися нормально, а через те, що дуже слизько, авто просто кидає по льоду. хто сьогодні їздив в обід на К-Карого в районі переїздів той зрозуміє.

а ще як всі хочуть тебе пропустити, як виїжджаєш з парковки)) а люди, які ходять на проїжджій частині і прямо таки лізуть під колеса, бо тратуари не почищені.

соррі, за крик душі)

сьогодні кільце Зої-Карпенка-Лідавська-Конякіна-Кравчука проїжджали (якщо відмінусувати час, поки були в магазинах) десь 2-2.5 год. Тільки біля військової частини застряли на 45 хв.

Ще один раз пошкудував що так і не придбав відеореєстратор :(

Треба вміти їздити, а не тупо давити на гашетку, як тут деякі вміють на літній гумі. Ну і де ти Вова зараз? Як там себе почуваєш?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якви думаєте, завтра реалтно автобусом у Камінь-Каширський туди і назад заїхати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якви думаєте, завтра реалтно автобусом у Камінь-Каширський туди і назад заїхати?

думаю, так, складних місць там немає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...