Перейти до змісту

Дорожная обстановка

Hexus

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Їхав сьогодні вперше по Рівненській, після минулої п'ятниці. Щось я не так собі уявляв відремонтовану дорогу. Якось воно кривенько, не по фен-шую короче. Це якось не надійно виглядає. На сезон. Думаю на наступний рік, при такій же зимі, буде ще гірший стан. Але вдячний і на тому що є. По кривому асфальту, все ж, їхати приємніше ніж по канавах.

Опубліковано

Бачив сьогодні таку ситуацію. Якраз така спец-машина і їхали, вірніш намагалась їхати, тобто стрибала на кільці біля Фуршету від ямищ які там знаходяться. Ефективність тієї машини була мінімальна.

Хоча згоден, хто не по траекторії їде то куряву піднімає ще ту.

пздц, це тільки в нас їздять не по смугах, а по траєкторіях) не по дорогах, а по напрямках)

Опубліковано

почали ремонт Ковельської траси. Зробили ділянку, що в c.Брище біля АЗС "ВОГ" (хто їздив, той знає, що там творилося).

Але мене дивує - ремонтники латають ями якось вибірково, певна їх кількість все одно залишається. Цікаво, хто відповідає за відбір ям, які залишаться після "ремонту", а які потребують реагування. Бо в певних місцях залишили досить глибокі вибоїни.

Опубліковано

На Волині, незважаючи на навики керування, всі АСи!

декілька років тому бачив "Ленд Крузера" з номером "АС"

Опубліковано

Можливо, комусь стане у пригоді

На Волині, незважаючи на навики керування, всі АСи! :)

ага, а рівненчани - Великі Керівники. :0146:

Опубліковано (змінено)

Може комусь стане у пригоді, якщо треба їхати ділянку Житомир - Бердичів -

не їдьте «напрямком» Е 583, шукайте об’їзд!

Відстань – 40 км

Час у дорозі – 1,5 години

Причина – відсутність дороги!

Я думав, що я бачив плохі дороги і ями, але коли я проїхав цю ділянку, мій світогляд змінився.

Їхав відразу після першокласної ділянки дороги (Рівне Житомир)

Мене, громадянина, держава грабує при купівлі кожного літра бензину...

Змінено користувачем Prot
Опубліковано

Бліііін. На дорогах курява стоїть... :_17: Сьогодні топав до дому, то по Перемоги від Променя до історичного машини здіймають стовби куряви наче піщана буря... :0156:

Опубліковано

Аби янович не побачив, бо скаже, що хлопці заради кліпа усі дороги помарнували. "ПаПєРєдніки піарятся на проблемах ПР"

Опубліковано (змінено)

Луцькі автодорожники показали майстер-клас з асфальтування

13 хвилин тому

Сьогодні, одна з центральних доріг Луцька закрита на ремонт – автодорожники приступили до латання вибоїн на вулиці Винниченка. Таким чином, правоохоронці обмежили рух транспорту в одному напрямку, - інформує «Під прицілом».

Тож сьогодні лучани мали можливість на власні очі нарешті побачити як працюють спеціалісти «Луцькавтодору» та пересвідчитись у якості асфальту, який вони кладуть. Як планувалось, на вулиці Винниченка мали провести капітальний ремонт дорожнього полотна. Однак як виявилось, автодорівці взялись ремонтувати покриття невеликими ділянками.

За словами працівників «Луцькатодору», частини дорожнього покриття, які вони заасфальтували сьогодні, протримаються довше ніж старі. Разом з тим «майстри асфальту» зазначають, що наступного року, старі ділянки дорожнього покриття, які лишаються під новим шаром просядуть. Тож в тих місцях з’являться нові вибоїни. Однак будь-яких гарантій на свою роботу на камеру автодорожники не дають, посилаючись на те, що скільки влада замовила – стільки й закатали.

«Першими будуть ремонтуватись вулиці Винниченка і Перемоги, а далі… Напевно в нашої держави немає коштів на нормальний ремонт дороги», - зауважив працівник «Луцькавтодору».

Разом з тим, асфальтувальники навіть не припускають, коли завершать ремонт вулиці Винниченка. В той же час перехожі лучани по-трохи кепкують з автодорожників. Мовляв пів години попрацюють лопатами – годину «перекур».

large-96e4919c70e4c333f5da8209329f570b.jpg

Змінено користувачем rl72
Опубліковано

улицу вообще закрыть надо

ну да, а ми будемо літати на вертольотах, як Федорович, або ще можна на метро

Опубліковано

За работу ночью платить кто будет?

у всіх цивілізованих країнах дороги ремонтують саме вночі. Для іноземців - це норма. Вони дивуються, чому дороги в нас роблять саме вдень.

• +1 1
Опубліковано

Желающие могут также ознакомится с этойстатьей.

напевно, в Німеччині це скоріше виключення, ніж правило... а в нас такі дороги - це велике щастя.

Поїздивши місяць по такому і такому top-photo.jpg

20212-3u.jpeg

я б погодився на неякісні, багаторазово ремонтовані німецькі дороги.

На рахунок оплати - кошториси нашого, українського ремонту значно більші, ніж їхнього, буржуйського. Ну а якість....

Опубліковано

Ну и, не стоит сравнивать экономический/промышленный/финансовый капитал Германии с Украиной, к сожалению...

ключовим, напевно, є корупційний потенціал цих двох держав. У Німеччині, з її, як Ви сказали, економічним/промисловим/фінансовим капіталом він набагато менший. У нас же, хоч і піднімуть акциз на пальне до небес, щоб були фінанси на ремонт доріг, прориву не станеться.

А воз и ныне там.... (с)

Опубліковано

Більшу частину тих коштів, які надходять в бюджет від акцизу бензину вимивають з бюджету фіктивними поставками пального за кордон. При чому ці люди сидять у владі і недоторканні. То яке фінансування може бути? На постсовкому просторі зявилось дуже багато жадібних людей, у яких "не було велосіпедіка в дитинстві", і тепер вони хочуть це компенсувати крадучи по максимуму. Такий голодний не наїсться ніколи.

Опубліковано

Коли гарант приїзжав в Зимно( в монастир), Кортедж теж до Луцька потягом приїхав, вигружали джипи та буси на переїзді той що біля мясокомбінату. А далі своїм ходом у Володимир-Волинський. Яник прилетів гелікоптером, Пару хв. в дорозі до монастиря та назад. А кортедж повернувся до Луцька, У вагони на тому ж переїзді погрузили.

• +1 1
Опубліковано

Якась по всьому місту курява стоїть. Хочеться вікно в машині приспустити, така погодка гарна, а там хмари пилу за вікном... Скрізь

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...