laska Опубліковано 23 Липня, 2010 в 12:28 #1 Опубліковано 23 Липня, 2010 в 12:28 Пікніковий сезон триває. Пропоную ділитися тут своїми улюбленими стравами, що готуєте на природі. Шашлик, звісно, рулить, та я ще полюбляю стейки, уху, печені овочі (у виконанні подруги), гриби і шурпу (коронне блюдо кумів). Готуємо у такій послідовності: олія,ребра,цибуля,вода,помідори,картопля,морква,сметана,зелень. Смакота.
GalinkaS Опубліковано 23 Липня, 2010 в 14:58 #2 Опубліковано 23 Липня, 2010 в 14:58 Смажимо скумбрію на грилі. Замариновуємо звичайною приправою для риби, і за 20-30 хв. можна готувати.Дуже смачно.
yura2281 Опубліковано 23 Липня, 2010 в 21:13 #3 Опубліковано 23 Липня, 2010 в 21:13 і шурпу (коронне блюдо кумів). Клас
laska Опубліковано 10 Червня, 2011 в 07:35 Автор #4 Опубліковано 10 Червня, 2011 в 07:35 Полюбились нам реберця. Мариную в пиві з італійськими травами і лимоном. Смакота, скажу я вам! Ням-ням!
Tolik_lt Опубліковано 10 Червня, 2011 в 07:42 #5 Опубліковано 10 Червня, 2011 в 07:42 Рєбро Адама гріль...
IncvizitoR Опубліковано 10 Червня, 2011 в 07:51 #6 Опубліковано 10 Червня, 2011 в 07:51 Дуже прошу модераторів написати якийсь скрипт щоб ця тема була не доступна до обідньої перерви!
difoto Опубліковано 10 Червня, 2011 в 07:56 #7 Опубліковано 10 Червня, 2011 в 07:56 Берем реберця, кладем на мангал, поки смажиться - готуєм соус:200 грам пива наливаєм у півлітрову тару, перемішуєм з 250 грамами пива (але не надто інтенсивно) і потім акуратно , по лезу ножа заливаєм це 50 грамами пива. Споживаєм соус до, під час та після основної страви.
laska Опубліковано 29 Червня, 2011 в 07:46 Автор #8 Опубліковано 29 Червня, 2011 в 07:46 Ну-с, продовжимо...Під соус від Діфото чудненько готуються і поїдаються стейки. Маринувала в тому ж соусі, сметані і гірчиці. М'ясо вийшло соковите і ніжне. Рекомендую
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.