Перейти до змісту

Ностальгія

yura2281

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 428
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Спогадів багато - ностальгії на жаль значно менше.

Подорож на літаку з Луцька в Петропавловськ (Казахстан) - 60 грн. (Ностальгія)

Джинси Montana, Rifle, Miltons в вільному продажі в універмагах (правда ціна була не досить низькою).

Пепсі

Живе пиво   :friday:

Проїзд в громадському транспорті - 5 коп.

Кросовки вир-ва Цебо, Томіс, Велика стіна, для придбання яких потрібно було мати зв'язки або вистояти чергу в добу.

Телевізори Електрон - круто!

Власник відеомагнітофона "Електроніка" - мажор.

Щорічна здача металобрухту, макулатури. 

Осінні шкільні поїздки на буряк та картоплю.

Виклики на "килим" до директора школи за відмову зняти сєрьгу.

Та багато, багато іншого.

Опубліковано
Проїзд в громадському транспорті - 5 коп.

Троллейбус - 4 копейки, РАФик - 20 копеек :)

И старые ЛАЗы на автобусных маршрутах... И старые тралики SKODA...

Опубліковано

Згадували, відеомагнітофон - це круто.

А ще пригадую німецьку ж/д дорогу з різного виду потягами. Це теж було круто. Вся квартира в ж/д шляхах.

Опубліковано

А ще пригадую німецьку ж/д дорогу з різного виду потягами

Відразу пригадується:

- а ти що вовачка що робив у війну?

- а я солдатам снаряди подавав!

- молодець, молодець! А що вони тобі казали?

- гуд, гуд, вальдемар :D

P.S. Цей анектот від кучми почув - єдине чим запамятався президент!

Опубліковано

Джинси Montana, Rifle, Miltons в вільному продажі в універмагах (правда ціна була не досить низькою).

100 р. З/п стопіісят. Но самі модні були Super Perry's (в наших магазинах ніколи не продавались).

Пепсі

У Києві і Львові, в Луцьку тільки "Тархун".

Живе пиво

Іншого просто не вміли робити.

Кросовки вир-ва Цебо

Цвєтниє Емолірованиє Ботінкі Одідас, тільки не кросовки, а туфлі. Кросовки теж були чеські - Botas, ковзани теж.

а трамваї па трі

фунікульор па двє \m/

Опубліковано

Цебо в свій час випускало і напівкеди, та кросівки. Те, що їх не завжди можна було придбати не означає - що їх не було.

Ну а на рахунок китайських товарів ширпотребу - якість в них буда достойна уваги. В пуховіку я проходив близько 8 років. Купувався ще на виріст, оскільки дістати було тяжко, та й недешево.

Ну і джинси F.U.S., на які колись натрапив в Московському ГУМі - продавались з триколірним ремінем.

Напис на етикетках пляшок: "Цена без стоимости посуды".

Опубліковано

так з одягу згадалося..як мама нашивала на "жлобські" совкові плаття (одне було в зайці, які на барабанах грають)))) мереживо (шоб було покрасівше), як сусідці тато привіз з Москви зелені вельветові банани, а вони на неї були завеликі і їх віддали мені (ото в мене щастя було), перші капронові колготки, які з мене чомусь весь час злазили і отвратітєльно морщилися.. :(

Опубліковано

Скучив за цим:

і лише смішний момент із "Москва слезам не верит" нагадує про ці часи :)

скучив?..гм..ти на це мєдітірував??

Опубліковано

За 99 копеек в Гермесе (сейчас там фото, около перекрестка Шопена - Воли ) на троих покупали по молочному холодному коктелю и по пироженному "картошка"!!!! Все были довольны, и при этом..эти 99 коп доставали в фонтане, который около центрального входа в парк, залезая в него, не снимая в стареньких кед, которые сохли за 20 мин!!!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...