Перейти до змісту

Хто знає форумчанина Mazafaka

hunter

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

ну вы блин даете юмористы хреновы :smile-zachot:

так автор топика и вольдемар давайте народу хотябы раз в день данные о всем происходящем с вами, а то мы тут все или пересремся или умрем от ржаки

Опубліковано

Санчес звільнений від примусового срання в 2-х топіках. Хіба третій створить.

Я поважаю правила, розумі, що флейм, і не модерується, але це вже дістало в корінь.

Опубліковано

да розплатился розпечятываеш а там кирпичь :ok: вероятность кидалова нулевая не смешите :D меня

FYI, на новій пошті пропонують розкрити посилку. не сподобалось - відпправлять назад

Опубліковано

ну вы блин даете юмористы хреновы :smile-zachot:

так автор топика и вольдемар давайте народу хотябы раз в день данные о всем происходящем с вами, а то мы тут все или пересремся или умрем от ржаки

та шо тут відписувть - подався гріша в бега.

Опубліковано

да розплатился розпечятываеш а там кирпичь :ok: вероятность кидалова нулевая не смешите :D меня

FYI, на новій пошті пропонують розкрити посилку. не сподобалось - відпправлять назад

ну відкрив ти посилку з відеокартою, подивився - і що це тобі дало? вона може бути глючною або неробочою взагалі. так що це не дає нічого. та сама цегла, тільки вигляд як у відеокарти.

Опубліковано

А ще монтор і безперебійник. Клавіатуру і мишку в комплекті. І столик невеличкий розкладний. І розкладушку+кавоварку (більш-менш правдиве тестування за кілька годин не проведеш).

І довідку з дурки, що все нормально :)

Опубліковано

Ну як вламали йому здюлей?? Чи так тут тріпатися будете, що так херово, коли кіданули. Будем плакати на сторінках БОРДИ

Опубліковано

Я все-таки надіюсь на цивілізоване вирішення питання (суд) і хочу бути присутнім, щоб подивитись на мудака-мазефака.

Опубліковано

Я все-таки надіюсь на цивілізоване вирішення питання (суд) і хочу бути присутнім, щоб подивитись на мудака-мазефака.

ЩаЗ :)

Ніякого суду не буде, хоча б по тій причині, що це буде волокіта не варта 200 грн.

А от фото нашого героя дійсно не завадило б аби його знали в обличчя - може він працює/спілкується з людьми, які читають форум і навіть не здогадуються який поруч з ними красавчєГ.

Опубліковано

ні що підтримуюю...про фото..

а він так і не виходить на зв"язок...і повєстка не приходить...щось не чутно його юристів

Опубліковано

мда..таких людей маладцями.._(((..

Нароботу йому пора а не десь ховаться постояно і розказувать що то він крутий абмін ...то вже бізнесмен..що більш колисить по містам ..чим вдома буває...

Опубліковано

який він там молодець? Криса він недобита))) побачить і в їбало сразу таким плювать і по почькам сногі))))

hunter . гроші вже запий холодним пивом))) мєрзасрака вже полюбе під іншим ніком шукає new лохів)

Опубліковано

да скоро буду мабуть вас в місті..трохі з роботой розгрептис потрібно...і заїду до нього поговорим

Опубліковано

да скоро буду мабуть вас в місті..трохі з роботой розгрептис потрібно...і заїду до нього поговорим

фотозвіт не забудь ))))))))))))))

Опубліковано

Шановний hunter і люди яких кинув мазафака у Вас два шляхи:

1. Наступне повідомлення в цій темі почати словами "Сьогодні ходив в міліцію (прокуратуру), написав заяву"

2. Наступне повідомлення в цій темі почати словами: "Та мать його йо. з тими грошима, хай вдавиться"

Третього не дано, повідомлення іншого змісту автоматично прирівнюється до другого варіанту.

Опубліковано

Шановний hunter і люди яких кинув мазафака у Вас два шляхи:

1. Наступне повідомлення в цій темі почати словами "Сьогодні ходив в міліцію (прокуратуру), написав заяву"

2. Наступне повідомлення в цій темі почати словами: "Та мать його йо. з тими грошима, хай вдавиться"

Третього не дано, повідомлення іншого змісту автоматично прирівнюється до другого варіанту.

Ну ше як альтернатива першому варіанту: "Сьогодні їздив до Манафакі додом. Набив пику, на душі полегшало. Закриваєм тему"

Опубліковано

Оце дзвонив йому каже в Києві ..до п"ятниці будуть гроші .))..чекає зарплату...

Опубліковано

Оце дзвонив йому каже в Києві ..до п"ятниці будуть гроші .))..чекає зарплату...

ага, тіко забув уточнити в яку п"ятницю. я вже тих п"ятниць начекався!!!

хайно він об"явитьсь десь в місті...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...