Перейти до змісту

Хто знає форумчанина Mazafaka

hunter

Рекомендовані повідомлення

Трохі..немає часу зарас їхать..ваше чудове місто...

Дай даю йому ще шанс по нормальному це вирішить.....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

он вовану наверно сегодня все выплатил :0001: а у hunter будет выплата на следующей неделе ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а як відав...

бо мені..по типу перекінув))..з аваля на приват..то там принципі чув що можливі затримкі..але як би від когось другого то ще вірив би а так щось наївно виходить думать про затримку з переводом))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

наличными наверно отдал :) они ведь старые друзья :friday: зачем им банковские переводы

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Минула тема вичерпалася на 131 пості. Йдемо на рекорд?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

чувсвует моя чуйка шо тема будет исчисляться не в страницах а в месяцах :g05:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мабудь, westboiuu, правий.

грошей я не побачив, хоча оці виправдання типу: "завтра, післязавтра, з понеділка" коштують не мало.

з наступного тижня пропоную приєднуватись людям які мають бажання побачитись з Грішою, обіцяю посприяти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Колективну заяву в міліцію - і протягом 24 годин будуть гроші.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Колективну заяву в міліцію - і протягом 24 годин будуть гроші.

звідки така впевненність? В "Юрисдикції" створював тему, на прохання знайомої, так там мєнти морозяться похлєщє мазафак всяких і то вже декілька МІСЯЦІВ. Но ти, Мазафака, цього не читай, тобі це не допоможе.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

))..Гроші так і не прийшли..дзвонив...

кажу що не прийшли..морозиться .мол скідав....тіпа за 30 хв наберу так і не дзвонить..

А колективна зустріч це ідея..))....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікаво читати даний топік! Першим читаю кожного дня! :rolleyes:

"Трєбую продолжение банкета, всьо оплачено" :g05:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та це піндос..це мужик..щоб такой фігньой страдав..))...

Та це піндос..це мужик..щоб такой фігньой страдав..))...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тільки що відзвонився..уродєц..вже він в Києві..))..тіпа мол дійсно гроші не прийшли з аваля (казьол тіпа відправляв їх)

Взатра зранку сказав що з банка відправить знов той самий каламбур відчуваю дуде..

Каже що в Києві зарас щось не віриться.....

Ця Гриша мене вже доводить до точки кіпіння..ще трохі...і тоді я за себе не ручаюсь...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вже знов позазоной))...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Свято наближається !!! Свято наближається!!! Завжди кока - кола !!!! )))))))))) Ребята, а кто то из вас ещё помнить из-за какого, собственно, сабжа, весь этот сыр-бор затеялся ? по моему человек модемы решил прикупить…уже пора и фоты того продавца в студию выкладывать.. устроим охоту на ведьм… будем гонять по городу, а возможно и по стране, как в романе Стивена Кинга "Бегущий человек" ))) а потом поймаем и устроим публичный суд, он будет называться "Модемный процесс", как в Нюрнбернге в 1945 году…Степень вины и меру наказания определит суд, в составе наиболее авторитетных форумчан Луцкой борды… приговор в исполнение приведёт, естественно Hunter, так сказать, откроет охотничий сезон, ну а потом и фильмец документальный снять, и крутить на всех региональных телеканалах, дабы другим повадно не было кидать нормальных пацанов… короче, Стивен Спилберг вместе со Стенли Кубриком нервно затягиваються за углом Вэрховыной, и грызут себе пятки… вот такая идейка ))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шановні форумчани, в цілях солідарності та єдності для всіх тих хто зацікавлений в даній темі роблю наступне:

даю форумчанину Мазафаці два дні для погашення боргу, який він мені винен.

в протилежному випадку викладаю повний список імен, адрес та телефонів його та його найближчих родичів.

далі хай думає сам, та чекає особистих візитів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шановні форумчани, в цілях солідарності та єдності для всіх тих хто зацікавлений в даній темі роблю наступне:

...та його найближчих родичів.

Краще не роби цього - до чого тут родичі?

Хіба мати винувата, що дитина дурнувата?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Свято наближається !!! Свято наближається!!! Завжди кока - кола !!!! )))))))))) Ребята, а кто то из вас ещё помнить из-за какого, собственно, сабжа, весь этот сыр-бор затеялся ? по моему человек модемы решил прикупить…уже пора и фоты того продавца в студию выкладывать.. устроим охоту на ведьм… будем гонять по городу, а возможно и по стране, как в романе Стивена Кинга "Бегущий человек" ))) а потом поймаем и устроим публичный суд, он будет называться "Модемный процесс", как в Нюрнбернге в 1945 году…Степень вины и меру наказания определит суд, в составе наиболее авторитетных форумчан Луцкой борды… приговор в исполнение приведёт, естественно Hunter, так сказать, откроет охотничий сезон, ну а потом и фильмец документальный снять, и крутить на всех региональных телеканалах, дабы другим повадно не было кидать нормальных пацанов… короче, Стивен Спилберг вместе со Стенли Кубриком нервно затягиваються за углом Вэрховыной, и грызут себе пятки… вот такая идейка ))))

Ти певно, тоже пару раз затянувся, "ацкій ріжісьор"...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Краще не роби цього - до чого тут родичі?

Хіба мати винувата, що дитина дурнувата?

ну Мазафака і сам може захистити своїх родичів від такої "публічності". Достатньо віддати чужі гроші.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ти певно, тоже пару раз затянувся, "ацкій ріжісьор"...

Дивіться в наступному сезоні!

Родич Мазефаки - ацкий торгаш з нікнеймом Н@#бу_всіх мстить за поругану честь нашого головного героя!

Зворушлива та високоінтелектуальна афера по продажу 5 шариків для пінг-понгу 18-ти нічого не підозрюючим покупцям.

Конгеніальна в'язь розводу та кидків на гроші.

Незабаром в кінотеатрах вашого міста!

З.І. Пора морду вже бити, а ви все кудись дзвоните ... може в нього бонус за вхідні дзвінки :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вже постійно позазоной...Приєднуюсь виложиш інфу яка в тебе я яка в мене є получіться трохі...

хай має...гавнюк)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

як я і обіцяв.

Гріша після нескінченних обіцянок і простого балаболства геть ні на що не спромігся. отож всім кого він цікавить буде корисна наступна інформація.

Криштапюк Григорій, проживає в с. Рокині вул. Наукова, 12

тел. дом. 0332 709437 моб 0957460644 (старіші номери 0662916127 та 0509092249 зараз вимкнуті.)

через день викладу телефон та адресу його батьків в Луцьку, можна буде поспілкуватись з ними. є практика - вони дуже переживають за сина - можливо Гріша за них теж переживає.... побачимо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Свято наближається !!! Свято наближається!!! Завжди кока - кола !!!!

де ви берете таку траву ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мля, хлопци, не так троха ви робите...

Нах, дійсно тут Сантабарбару сценарієм розписувати? Береш дівчинку свою знайому(треба щоб був підвішений язик) вона набирає його з "лєвого" телефону і, каже: що(придумаєте історію, ви і так багато про нього я бачу знаєте інфо) мол, бачились з тобою/сиділи в барі/їхали в маршрутці/вчились разом - я взнала твій телефон і хочу ду-у-у-же побачитись в барі/в дома в себе/в сауні ---приходить він на зустріч - береш його так за воротнічок..і об коліно...або просто забираєш мобільний/цепочку/гроші/кальцо...

Бо так не робиться!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

як я і обіцяв.

Гріша після нескінченних обіцянок і простого балаболства геть ні на що не спромігся. отож всім кого він цікавить буде корисна наступна інформація.

Криштапюк Григорій, проживає в с. Рокині вул. Наукова, 12

тел. дом. 0332 709437 моб 0957460644 (старіші номери 0662916127 та 0509092249 зараз вимкнуті.)

через день викладу телефон та адресу його батьків в Луцьку, можна буде поспілкуватись з ними. є практика - вони дуже переживають за сина - можливо Гріша за них теж переживає.... побачимо.

Камраден, тобі не здається, що з адресою батьків і з погрозою в їх адрес ти перегібаєш? Ти ще до дідуся з бабусею по обох лініях телефони напиши, бо їх точно кондратій хватане - хай відповідають за те, що повнолітній (?) внук знайшов лохів довірливих людей і їх обманув.

З.І. Я вірно зрозумів по твоїм постам ти Мазефаку бачиш часто але сам вибивати гроші боїшся не хочеш?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...