Перейти до змісту

Алкоголізм. Куди звертатися


Bestie

Рекомендовані повідомлення

Підскажіть, будь ласка, куди можна звернутися за допомогою, якщо жінка-мати 40ка років безпробудно п"є, в неї 2-є неповнолітніх дітей, чоловік кинув її, бо такий самий алкаш як і вона. Бабуся дітей не взмозі виховувати, так як сил ні сил ні терпіння не вистачить, діти віком 15-16 років (своїх 4рьох виховала, хоче спокійно жити). Сама мати знюхалась з якимось тіпом, який в два рази менший за неї, і вони разом бухають (цей тіп тим часом окручує всіх навколишніх "подруг-знайомих" цієї жінки, так як час від часу збираються в компанії).

На матір наплювати, дітей шкода, що ростуть без належного нагляду.

По хорошому-словами до неї не доходить, працювати ніде не хоче, тіп підробляє в різних місцях, за що і пють. Живуть с малосімєйці, сусідка із-за того, що вона п"є, зживає дітей, і окупірує житлову площу. Дітей в туалет не пускає. Ходять в квартирі на відро (через що і запах відповідний). Діти мусять за всим дивитися (прибирати за нею, готувати, і закатувати) щоб зимою з голоду не померти. Жек відрізав їм світло за неуплату, підробляти їх не беруть, бо ще не повнолітні. До школи збирати треба, а ця "мати" нізащо не думає...

Вчора кинула в дітей ключами від квартири, а сама забралася з хати.

Діти вчаться в інтернаті.

Так от, чи можна насильно-примусово лікувати таких людей, і взагалі, що порадите.

(вибачаюся, якшо шось незрозуміло написала. Наболєло просто)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Законом відмінено примусове лікування.

Поки сама не захоче - не буде діла. Хіба що, хтось заплатить за її лікування.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ні АА не поможе, ні оплачене лікування, якщо вона цього не схоче. Як варіант: соц.служби мають ініціювати позбавлення її материнських прав. Тоді є шанс що з трьох людей, залишаться нормальними хоч двоє (діти), а матір вже не врятуєш - жіночий алкоголізм ДУЖЕ важко лікується, навіть з бажанням пацієнта, а якщо його немає, шансів - 0%. Пробуй з нею говорити, переконувати, в них часом бувають моменти просвітління. Переконаєш, підкажу куди далі рухатись, хоча я вже на форумі писав (були теми).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...