Перейти до змісту

Халявний інтернет на діал-апі?

Yarchik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Якщо ви читали статтю то там вказано чому він халявний. Ви тільки платите за телефон(телефон. розмови) а ця телефонна компанія платить за інет (якщо вона підключила послугу халяви ) Це буде велика реклама цій телефонній компанії...

Опубліковано

Халява як така звичайно буває, але як каже маггот з певними наслідкми. Це звичайна реклама телефонної компанії. Недовго та халява буде.

Опубліковано

Диал-ап? Ну вы блин и халяву нашли! Скорость 32килобита, постоянно занят телефон и оплата телефонных разговоров по городу!

Или может у вас телефонные звонки по городу бесплатные?

• Адміністратори
Опубліковано
Диал-ап? Ну вы блин и халяву нашли! Скорость 32килобита, постоянно занят телефон и оплата телефонных разговоров по городу!

Или может у вас телефонные звонки по городу бесплатные?

Цим вони спонукають до збільшення злочинів пов'язаних в незаконним використанням телефонної лінії(наприклад таємно підключившись до сусіда).

Опубліковано
Цим вони спонукають до збільшення злочинів пов'язаних в незаконним використанням телефонної лінії(наприклад таємно підключившись до сусіда).

Сомневаюсь что есть такие идиоты которые будут подставлять свою шею под статью ради того чтобы сьекономить пару десятков гривен на инете...

Причина наверное другая, наверное некоторые умники думают так: "денег нет чтобы купить карточку фотакомовскую, а за телефон всеравно мама платит а не я".

Опубліковано

хех. без колбека знаєте яка халява?? наскільки я знаю - година розмов по місту 2,4 грн (поправте якшо помилився). імхо дорогий інет а не халявний! ;))

Опубліковано

До цих пір є люди, які користуються діал-апом без каллбека - пошту перевірити, родичам лист послати і т.д. От для них ця фішка і буде найкращою.

Опубліковано
Сомневаюсь что есть такие идиоты которые будут подставлять свою шею под статью ради того чтобы сьекономить пару десятков гривен на инете...

у мну окромя ФК есть еще Укртелефон, так, помниццо, раньше счета приходили по пицот гривен, за звонки в штаты и канаду...

так шта... ночью тихонько проводки кинул - и тяни свою порнуху, а потом - фиг найдут! :friday:

• Адміністратори
Опубліковано

Причина наверное другая, наверное некоторые умники думают так: "денег нет чтобы купить карточку фотакомовскую, а за телефон всеравно мама платит а не я".

Є і ті що крадуть є і ті батьки що дзвонять і просять заблокувати будь-який доступ в інтренет з їх телефону для своїх дітей.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...