Перейти до змісту

найкращі саундтреки

gaechka

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 153
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Дуже подобається саундтрек до фільму "Большой Куш" Massive Attack - Angel

і в другій частині гри "Принц Персії" Godsmack - I stand alone

Опубліковано

Мені дуже подобається саундтрек до фільму "Солодкий листопад", співає Енья, а назву пісні не пригадую :).

Підтримую "Амелі" і "Фореста гампа"

Опубліковано

Много оч из игр-машинариум(веселые и серьезные психоделы),герои(классика и африканские ритмы ),Макс Пейн(пессимистическая виолончель),Фаренгейт(мрачная классика) да и многое другое

Из фильмов-5ый элемент,Твин Пикс,Матрица.Много веселых песен из советских фильмов

Опубліковано

Мені дуже імпонують доріжки з фільму Аронофскі "Фонтан"! Хороша музика. Також непогані доріжки в "Рок-н-рольщику", "Рок хвилі", "500 днів літа". Така моя думка )

Опубліковано

В свій час переслухалась саундтреків до "Caotica Ana" Медема, "Летний дождь" Бандераса і "Хористы" Барратье, а ще бітлівські саунтреки до "Across the Univerce", і рок'н'рольні "Плаксія".

На OST'и з "Фонтану" теж колись підсіла :smile-zachot:

Опубліковано

А мені чомусь відразу "Бережись автомобіля" пригадалась, а ще "Операція И" з чумовою пісенькою - "Я Вам денюжку принёс за квартиру за январь..."... та взагалі всі старі радянські комедії... пригадати тільки "Іронію долі"... от там були саундтреки... пісні спеціально під кіно писались...

Опубліковано

класний саундтрек у "Перевазі Борна" та "Ультиматумі Борна". ще дуже подобається музика до 3-ї "Матриці", що звучить на початку фінальних титрів. нажаль, не пам"ятаю назву

Опубліковано

мои любимые осты : Mr and Mrs Smith (разные исполнители) и Crna Maka Beli Makor (Горан Бреговиц). заливаю их к нам в обменник /Music/OST/

• 3 місяця потому...
Опубліковано

до фільму "Кочегар" Балабанова, основна тема, шо грає часто на протязі фільму. Просто божеволів, коли її слухав

Опубліковано

Мої улюблені доріжки до : "Матриці", "Кримінального чтива" та "Від заходу до світанку"))) особливо улюблена вєщь з "Матриці" - Marilyn Manson "Rock Is Dead" :ok2:

Опубліковано

на мою думку кльовість саундтреків визначається самим фільмом...тому що,слухаючи ту чи іншу композицію, згадуєш момент фільму.

ну, в мене так. музику можна просто послухати , і щось буде подобатись, щось ні. а коли вона "приправлена" якимись емоціями чи переживаннями, тоді можливо й те, що раніше не сприймалось (як пісня чи просто музика), починає подобатись.

що зараз згадується, так це: музика із Хатіко, Місто Янголів, ну і момент із Володаря Кілець (коли Гендальф падає з Барлогом) - взагалі шикарно...постійне наростання-наростання-наростання.а потім...тииишшша. ну і також Енья.звідти ж)

• 1 рік потому...
Опубліковано

Классный саундтрек к "Элизабеттауну"каждая композицыя - часть фильма, к фильму "Рокзвезда" с Марком Улбергом, очуменная песня Steel Dragon - We all die young, из более менее новых понравилась песня к "Алисе в стране чудес" Avril Lavigne - Alice

Опубліковано

І канечна ж рок класіка на десерт в честь прошедшого празніка накануне

Кримінальное чтіво

Ет канечно не все, но достаточна.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...