Skaarj Опубліковано 27 Грудня, 2006 в 00:32 #1 Опубліковано 27 Грудня, 2006 в 00:32 Министерство внутрених дел Украины открыло в интерете сайт http://poshuk.mvs.gov.ua/ на котором можно проверить легальность своего телефона. В даный момент в базу даных внесены IMEI (International Mobile Equipment Identifier) мобилок, которые были украдены.
Avatar Опубліковано 27 Грудня, 2006 в 00:43 #2 Опубліковано 27 Грудня, 2006 в 00:43 Ага, цю лабуда напевно сразу зберігає введений ІМЕІ(незалежно крадений чи ні) та всю доступну інформацію про юзера, який його ввів, тобто ІР і т.п.Тепер думай чи вводити свій ІМЕІ для тесту чи ні, хоча мобіла 99.9% не крадена! Чи це зроблю собі краще чи гірше...
Shkoder Опубліковано 27 Грудня, 2006 в 03:04 #3 Опубліковано 27 Грудня, 2006 в 03:04 ты говоришь как человек, который морально оправдывает покупку ворованых телефонов (вроде когда-то на борде поднимался этот вопрос), разве нет?сайту тому огромный респект и прежде всего за наличие мобильной версии, которая позволит проверить IMEI на угон непосредственно на барахолках, где очень высок риск покупки ворованого аппарата
Avatar Опубліковано 27 Грудня, 2006 в 06:30 #4 Опубліковано 27 Грудня, 2006 в 06:30 Ні нічого не оправдовую. Цей ресурс просто незамінний! Просто незнаю чи варто щоб ІМЕІ мого телефона був у якійсь базі МВС... Хоча, здається, що це тільки на краще...
dimmon Опубліковано 27 Грудня, 2006 в 06:43 #5 Опубліковано 27 Грудня, 2006 в 06:43 ИМХО, база нужная весч, вот только ее б с умом использовать, но начало есть, уже гуд
petrofm Опубліковано 27 Грудня, 2006 в 07:09 #6 Опубліковано 27 Грудня, 2006 в 07:09 вот только ее б с умом использовать ага, нашим ОПССосам дати, шоби зразу ці тели лочили в мережі
Yarchik Опубліковано 27 Грудня, 2006 в 07:09 #7 Опубліковано 27 Грудня, 2006 в 07:09 Чи багато тих, у кого вкрали телефон, звернулися в міліцію, і передали їм свій ІМЕІ? Навряд чи...
petrofm Опубліковано 27 Грудня, 2006 в 07:35 #9 Опубліковано 27 Грудня, 2006 в 07:35 Чи багато тих, у кого вкрали телефон, звернулися в міліцію, і передали їм свій ІМЕІ? Навряд чи... якби знали шо буде результат, бігом би бігли і ше, якшо ви написали заяву і сказали ІМЕЙ, то мєнти начінають бігати по людях до яких дзвонили, або вони дзвонили на стаціонарні телефони і питати хто дзвонив, позавчора до нас на роботу приходив дядя міліційонер :-) а в нас 8 чоловік в кабінєті :-) хто звонив, куди ХЙЗ
Адміністратори serega Опубліковано 27 Грудня, 2006 в 07:38 Адміністратори #10 Опубліковано 27 Грудня, 2006 в 07:38 Чи багато тих, у кого вкрали телефон, звернулися в міліцію, і передали їм свій ІМЕІ? Навряд чи... Я звернувся і передав, і знайшли і віддали телефон. В тій базі IMEI мого телефона був присутній після заяви.
Yarchik Опубліковано 27 Грудня, 2006 в 08:38 #11 Опубліковано 27 Грудня, 2006 в 08:38 Да, але вважаю, що цю фішку треба поширювати серед населення. Це ми такі модні, і знаємо, що по ІМЕІ щось можна вичислити. А якби в моєї мамки, яка про цей ІМЕІ гадки не має, витягнули б трубу? Треба розказувати народу.Те, що міліція може знайти трубку - факт. Навіть маю підстави вважати, що часом (коли труба класна) її знаходять, але для "тєрпіли", в якого її стибрили - кажуть: нема, мол... Недавно в Луцьку ходили хлопці в формі, заходили на контори, і до конкретної людини казали: "У Вас телефон такий-то такий-то, номер такий-то? Да, а що? А то, що телефон крадений, ви підозрюєтеся в крадіжці. Кажете, ви не крали? Ну, то ми у вас вилучимо телефон, а злодія встановимо. Будьте готові - вас викличемо як свідка." Пресували чєловєчка, і забирали трубу. Тим більше, що труба реально була крадена, і якщо чєловєчок про це здогадується - в штани робить бистренько. Але "менти" бистро тушувались і вйобували, коли людина питала їхні прізвища, і казала: "Йдіть н*х я його чесно купив - заплатив бабло. Знать не знаю про те, що він крадений. Якщо він крадений - то знайдіть спочатку того, хто його вкрав, хай він мені віддасть заплачені мною гроші, і тоді я віддам телефон - але не вам, підарам, а людині, яка мені докаже, що в неї його вкрали". Висновок: крадений телефон, якщо він юзається і ІМЕІ не змінений - знайти дуже реально.
Zevs_Isver Опубліковано 27 Грудня, 2006 в 08:48 #12 Опубліковано 27 Грудня, 2006 в 08:48 "Йдіть н*х я його чесно купив - заплатив бабло. Знать не знаю про те, що він крадений. Якщо він крадений - то знайдіть спочатку того, хто його вкрав, хай він мені віддасть заплачені мною гроші, і тоді я віддам телефон - але не вам, підарам, а людині, яка мені докаже, що в неї його вкрали". такую отмазку можно применить к ворованым тачкам?
difoto Опубліковано 27 Грудня, 2006 в 09:11 #13 Опубліковано 27 Грудня, 2006 в 09:11 неа... при постановке на учет обязательная проверка на угон!
Yarchik Опубліковано 27 Грудня, 2006 в 09:59 #14 Опубліковано 27 Грудня, 2006 в 09:59 І навіть це не гарантія... Колись по одній справі виступав представник Ковельського МРЕВ, доказуючи, що коли вони машину зареєстрували - з номером кузова було все ОК. І на підтвердження свого виступу надає журнал "Вісник Верховного Суду України", в якому була ціла підбірка судової практики, пов'язаної з купівлею автомобілів. Я гортаю цей журнал, і задаю питання:"Ви впевнені, що Ваші підлеглі не могли помилитися в даному випадку?""Ні, в нас ніколи не буває помилок".І тут читаю в журналі (правда, на іншій сторінці, ніж казав МРВшник) щось приблизно таке:"Як з'ясувалося, Ковельським МРЕВ було видано довідку про відсутність автомобіля в базі "Угон". Проте ця довідка не відповідала дійсності, оскільки автомобіль перебував у цій базі ще з ХХ.ХХ.ХХХХ року, а крім того, перебував в розшукових базах Інтерполу".Отак в них ніколи не буває помилок.
Саня Опубліковано 2 Серпня, 2008 в 20:46 #15 Опубліковано 2 Серпня, 2008 в 20:46 Министерство внутрених дел Украины открыло в интерете сайт http://poshuk.mvs.gov.ua/ на котором можно проверить легальность своего телефона. В даный момент в базу даных внесены IMEI (International Mobile Equipment Identifier) мобилок, которые были украдены.На жаль, база не працює. Деякий час ще можна було користуватися wap-версією, але зараз і вона не працює. Вже давно :-(
Саня Опубліковано 14 Липня, 2010 в 20:17 #16 Опубліковано 14 Липня, 2010 в 20:17 Десь у нас нас на форумі була тема, в якій викладали IMEI вкрадених/загублених телефонів. Щось не можу її знайти :-(. Допоможіть, будь ласка. Є підозри щодо одного апарату, хочу уточнити.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.