Перейти до змісту

Настоятель Киево-Печерской Лавры назвал клинику для больных СПИДом "притоном"

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Настоятель Киево-Печерской Лавры Павел назвал клинику для больных СПИДом на территории Лавры "притоном".

"Вы хотели бы, чтобы у вас в подъезде был притон? Чтобы в вашей в квартире, рядом или хотя бы на одной площадке жили люди со страшными заболеваниями?", - спросил он.

"Я их не осуждаю, но они должны находиться в том месте, где они должны быть, а не в центре вселенского православия - Киево-Печерской Лавре", - отметил Павел.

"Мне неприятно, например, что со мной живет человек, который гулял, получил все болезни, какие только можно получить. А я молюсь, прошу у Бога прощения... И чтобы меня кто-то наградил здесь, ходя по территории", - сказал владыка.

"Еще с 2005 священники обращались к властям с просьбой вернуть помещения, которые ранее принадлежали святыне. Исторически инфекционная клиника когда-то была лаврской", - пишет газета Новая.

"В планах монастыря - возродить больницу, которая исполняла бы социальную и благотворительную миссии. Там должны бесплатно лечиться священнослужители и прихожане", - отмечает издание.

Напомним, что Павел (в миру Петр Лебедь) является депутатом Киевсовета от Партии регионов.

Ранее Кабинет министров пообещал урегулировать вопрос перенесения в новое помещение клиники Института эпидемиологии и инфекционных болезней имени Громашевского, в которой лечат больных ВИЧ/СПИД.

мда, пастир з рівнем мишлення обивателя...

• Відповідей 60
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

чув що більшість тамтешніх -пасторів- їздять на хаммерах, так як невлазять у звичайні машини.

обманюють, мабуть :smile3:

Опубліковано

Я чув його пряму мову по тв. Реально захотілось вирвати його паскудну бороду :mdr::angry2: Мені цікаво, де набирають таких "священників"? Напевне у глухому забитому селі. Снід - це хвороба гріха. Як почув ці його слова - ледь невпав. Але бидло на високих санах зараз у церкві. Що ж буде коли він до стоматолога прибіжить із зубом, де перед ним хворий зі снідом сидів. І лікар просто забувся змінити інструмент (звичайний людський фактор) Тоді напевне цей "гріх" - перетвориться у випробування віри. Хоч я і не антисеміт, ніколи не мав анитерлігійних настроїв до будь яких церков, єпархій та інших релігійних утвореннь - реально захотілось придушити цього "безгрішника" Це ж єдиний центр в Україні де є апарат для надточного результату аналізів на СНІД.

Опубліковано
Архиепископ Павел (в миру Петр Лебедь) родился 19 апреля 1961 года в селе Борбин, что в Ровенской области. После школы учился в Луцком техни­куме торговли, потом служил в армии. В 1984 году поступил в Московскую духовную семинарию. В 1988-м был рукоположен в сан священника, назначен сельским настоятелем на Волыни (Нововолинськ, прим.rom11), через год принял монашеский постриг. В 1994-м стал наместником Киево-Печерской лавры. Проявляет себя и как хозяйственник, и как политик, публично высказывается против украинских властей. В 2007-м со скандалом изгнал из Лавры ученых, а в 2008 году не менее скандально баллотировался в Киевский городской совет, после чего Синод УПЦ запретил священникам участвовать выборах.
пацани він наш в стєльку.
Опубліковано

К сожалению, в современном мире, часто структуры социальные или религиозные все чаще похожи на бизнес. Да частенько им и являются, увы.

Опубліковано

біографія до біса нагадує біографію Сєнєчки Яйценюка (всмислі кар'єри йопт). Був собі простий пацанчик, думав в торговлі приуспіти, але мудрі люди після армії порадили зайнятись чимось серйознішим, настільки серйозним, що заради того, людина навіть стала в розквіті сил монахом і тут, як кажуть, карта пішла.

Опубліковано
К сожалению, в современном мире, часто структуры социальные или религиозные все чаще похожи на бизнес. Да частенько им и являются, увы.

вони завжди були такими, але й серед них траплялись святі
Опубліковано

В цій справі, питання дуже сильно стоїть за землю, хочуть видно її продати, або здати в оренду, а хворі СНІД-ом заважають цьому.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Сорі за оффтоп:

Щось в мене складається враження, що цей священик не читав Старого і Нового Заповіту, бо просто, якщо людина говорить такими понятійним категоріями, це означає, що вона не читала Слово Боже. Може, нам треба скинутися всім бордом по гривні і купити йому Біблію і відправити бандеролю в Києво-Печерську Лавру? Як ви на це?

Опубліковано

Все більше і більше став розчаровуватись в церквах і так званій вірі... :closedeyes:

Я б швидше назвав зібрання тих попів там які вже бісяться від жиру (грошей і всіляких привілеїв) притоном! :angry:

что со мной живет человек, который гулял, получил все болезни, какие только можно получить

Там же не тільки люди які заразились ведучи так сказати поганий спосіб життя, а й ті які заразились випадково - скільки випадків було, що заражались діти випадково знайшовши шприц залишений наркоманами на дит. майданчику, або так різні психи в толпі кололи - такі теж випадки були, або ж в лікарні, та багато є способів так заразитись... А якщо навіть і ті люди які вели той поганий спосіб життя - то, що - попи такі вельми святі мають право на прощення, а ці люди ні? Такі псевдо попи ще більше гріщні і більші ур***и ніж звичайні люди, оскільки прикриваються вірою!

Опубліковано

я б глянув на тих священослужителів що б вони говорили якби самі були заражені. Таких священників гнати в шию треба а не в церкву пускати. Це позор для православної віри, такі гади і вбивають віру в людях до БОГА.

Опубліковано

чув що більшість тамтешніх -пасторів- їздять на хаммерах, так як невлазять у звичайні машини.

обманюють, мабуть :smile3:

Постив на іншій гілці, але повторюсь (дивись посиланнячка)

Бо ці ж люди (на "Мерседесах" з "крутими " номерами / http://www.pravda.co...9/12/3/4356664/ /, в годинниках Breguet / http://www.compromat.ru/page_28110.htm / і т.п.)потім проповідують аскезу в церкві, несуть слово Боже...

То ж чи можна їм вірити?

Опубліковано

Місяців 6 тому ходив в церкву Московського патріархату, то піп на проповіді розповідав, що СНІДу не існує, і це все видумка і гробальний обман людей.

Дуже багато старших малоосвідчех людей вірять попам і ведуться на всілякі їхні брєдні, бо він, так би мовити, від Бога. <_<

Опубліковано

Місяців 6 тому ходив в церкву Московського патріархату, то піп на проповіді розповідав, що СНІДу не існує, і це все видумка і гробальний обман людей.

Дуже багато старших малоосвідчех людей вірять попам і ведуться на всілякі їхні брєдні, бо він, так би мовити, від Бога. <_<

В одной из школ Луганской области ученица 5 класса решила покончить с собой после того, как учитель религиозной философии рассказал детям, что грешники в следующей жизни перевоплощаются в насекомых.

Об этом во время заседания регионального координационного совета по вопросам содействия деятельности религиозных организаций по стимулированию внедрения предметов духовно-морального направления в учреждениях образования сообщила ректор Луганского института последипломного образования Тамара Сорочан.

"Человек без педагогического образования начала преподавать курс. Она рассказала детям о том, что тот, кто не следует определенным нормам и правилам, будет в следующей жизни насекомым. Две девочки-пятиклассницы поняли так, что они в этой жизни уже достаточно погрешили, чтобы с ними это произошло, и одна из них решила покончить с собой. Благодаря тому, что родители второй девочки оказались дома, и дочь рассказала им о решении своей подруги, они спасли ребенка", - рассказала подробности ректор института.

Опубліковано

Щось в мене складається враження, що цей священик не читав Старого і Нового Заповіту, бо просто, якщо людина говорить такими понятійним категоріями, це означає, що вона не читала Слово Боже.

Уверен,что он понятия не имеет кто такой Святой Франциск,который обнимался с прокаженными и не боялся заразится,потому чист был и мыслями и душою.И все,что ему жертвовали отдавал тем же прокаженным.

ЗЫ:для тех,кто глядя на таких "отцов" теряет веру-не смотрите на тех,кто деградирует,берите пример с тех,кто прогрессирует.

Опубліковано

В одной из школ Луганской области ученица 5 класса решила покончить с собой после того, как учитель религиозной философии рассказал детям, что грешники в следующей жизни перевоплощаются в насекомых.

Вполне нормальная теория,ничем не хуже той,что наши предки обезьяны. :smile3:Хотя я знаю множество человек(думаю и вы тоже),которые уже в этой жизни стали насекомыми,грызунами и даже парнокопытными. :smile3:

Опубліковано

цікаво, урок був присвячений християнскому напрямку чи ні. якщо так, то яке переродження в комах, н*х?

Опубліковано

Читала інтерв'ю Циплакової - російської актириси і режисера - так от вона, як і моя знайома, стверджує, що всі хвороби даються нам за наші гріхи. Наприклад - горло болить у тих людей, котрі стримують слова, онкологія у тих, хто не прощає образи і т.п. Діти хворіють в наказаніє батькам.

Так, що вислів священника про хворих СНІДом цілком вписується в цю теорію, але... поїдьте в онкодиспансер, подивіться на хворих, може вони це і заслужили, але все-одно шкода людей.

Опубліковано

Розумієш шановна україномовна Луічі. Христос говорив:"А хто без гріха?" То де логіка?

Я б сказав про хворих по іншому - кожен несе свій хрест і чим він важчий - тим людина сильніша, хоче вона того чи ні.

Якраз цей контингент лікарні - це і є первинне стадо даного юродивого пастора, бо "лікаря потребують хворі а не здорові".

Опубліковано

Читала інтерв'ю Циплакової - російської актириси і режисера - так от вона, як і моя знайома, стверджує, що всі хвороби даються нам за наші гріхи. Наприклад - горло болить у тих людей, котрі стримують слова, онкологія у тих, хто не прощає образи і т.п. Діти хворіють в наказаніє батькам.

Так, що вислів священника про хворих СНІДом цілком вписується в цю теорію, але... поїдьте в онкодиспансер, подивіться на хворих, може вони це і заслужили, але все-одно шкода людей.

Ой маячня... Лючі, я був про тебе кращої думки... шкода...

Опубліковано

От уявіть собі, ромакса, я з Вами повністю згідна - сильним людям даються сильні випробування. І в молитві сказано "дай мені, Господи не по вірі моїй, бо вона нікчемна, а по твоєму милосердю, яке безмежне".

Опубліковано

Нє, Толік, то не понти )))) Вітя Фьодорич теж по милосердю получає )))) Скидаютьсям йому такі як Лючі, от і маємо то шо маємо )))

Опубліковано

Нє, Толік, то не понти )))) Вітя Фьодорич теж по милосердю получає )))) Скидаютьсям йому такі як Лючі, от і маємо то шо маємо )))

Ага. Такі як я у всьому винні, або як каже мій брат "через таких - ми на останньому місці"

Але я не стояла на майдані у 2004, я не приводила помаранчевих до влади, я не голосувала за Юлю - а життя покаже, який президент кращий.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки

• Створити...