Перейти до змісту

p2p-клієт для локальної мережі

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Да теперь не поиграем мы не в Код и нее в нфс.... украина блин... нет стоп сорри не украина а рыночная экономика... нафига же было перекрывать траф... сделали бы как городской... а впринцыпе мне всёравно...я и так как за городской платил(адсл)... эххх доиграетесь что все на укртел перевалят...

• Відповідей 217
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано

Да... Фотаком мене дивує з кожним днем, то CallBack відмінили... То виключили сервера для ігор (Underground і Unreal2004), ну якось вже приспособились, грали на "часному" сервері, а тут ше шось Адмінам прийшло в голову і закрили зовсім трафік між підмережами... ТО НАХ@Й НАМ ТАКІ ЛУЦЬКІ МЕРЕЖІ ЯКЩО ЧЕРЕЗ НИХ І ІГРИ НЕ МОЖНА ПОГАНЯТИ І ВІЛЬНО ФАЙЛАМИ ОБМІНЮВАТИСЬ!!!!!!!! ЯКШО ВИ ТАКІ ЖЛОБИ, ТО ВКЛЮЧИТЬ ХОТЯБИ ІГРОВОГО СЕРВЕРА (193.109.80.246) І РАХУЙТЕ ЯК МІСЬКІЙ ТРАФІК!!!

:):):)

ЦЕ, ДОРЕЧІ, МОНОПОЛІЯ НАЗИВАЄТЬСЯ!!!

Опубліковано

Раз так склалася ситуація, тоді прохання до адмінів. Запустіть будь ласка у себе сервери для Call of Duty і NFS Underground.

Опубліковано

9 Користувачів: Facktor, Dennis, georg, hitman14, XDE, SpiritMen, veteran-007, Jurassic, genady

По моєму ця проблема цікавить всіх крім адмінів :):):)

Опубліковано
9 Користувачів: Facktor, Dennis, georg, hitman14, XDE, SpiritMen, veteran-007, Jurassic, genady

По моєму ця проблема цікавить всіх крім адмінів :):):)

Они только тарифы менять умеют а как поговорить с народом .. обсудить так что бы и вам и нам они не могут...

Зы Оператору конечно же нужно бабло... но и потребителю нужен нормальный товар.. надо искать компромис.. а не резать всё н*х..

Опубліковано

я не думаю что админы сидят всёвремя на форуме... чтобы вам сразу ответить..

и помоему было сказано что сделают возможность обмена между подсетями, но позже.

Опубліковано

Народ нагадую, що звязок між підмережами перекрили тимчасово!!!!

Зараз вони настроять, щоб рахувало трафік і все стане на свої місця!

Раз так склалася ситуація, тоді прохання до адмінів. Запустіть будь ласка у себе сервери для Call of Duty і NFS Underground.
Оце можна булоб зробити! Але зновуж це займе час!

Народ пропоную почекати!!! чого ви налетіли???!!!!

Да... Фотаком мене дивує з кожним днем, то CallBack відмінили... То виключили сервера для ігор (Underground і Unreal2004), ну якось вже приспособились, грали на "часному" сервері, а тут ше шось Адмінам прийшло в голову і закрили зовсім трафік між підмережами... ТО НАХ@Й НАМ ТАКІ ЛУЦЬКІ МЕРЕЖІ ЯКЩО ЧЕРЕЗ НИХ І ІГРИ НЕ МОЖНА ПОГАНЯТИ І ВІЛЬНО ФАЙЛАМИ ОБМІНЮВАТИСЬ!!!!!!!! ЯКШО ВИ ТАКІ ЖЛОБИ, ТО ВКЛЮЧИТЬ ХОТЯБИ ІГРОВОГО СЕРВЕРА (193.109.80.246) І РАХУЙТЕ ЯК МІСЬКІЙ ТРАФІК!!!

mdr.gif mdr.gif mdr.gif

ЦЕ, ДОРЕЧІ, МОНОПОЛІЯ НАЗИВАЄТЬСЯ!!!

Звертайся в Антимонопольний комітет! Тільки вони можуть визначити монополія це чи ні!!!

Опубліковано
Народ нагадую, що звязок між підмережами перекрили тимчасово!!!!

Зараз вони настроять, щоб рахувало трафік і все стане на свої місця!

Оце можна булоб зробити! Але зновуж це займе час!

Народ пропоную почекати!!! чого ви налетіли???!!!!

А нас мёдом не корми... дай митинг устроить :):):):):)

Опубліковано
На даний момент трафік між мережами закрито.

На невизначений термін.

Захочуть включать через місяць, захочуть зовсім не включать

Опубліковано
Захочуть включать через місяць, захочуть зовсім не включать

Я думаю, що тут малось на увазі, коли зробим так сразу!! ну не можуть вони зробити за 5 хвилин!

Я думаю це займе 2-3 дні!

Опубліковано

це понятно... але... велике АЛЕ

:) жалко :)

хочеться пограти , а тут адміни все роблять проти :)

ждем краще відповіді кмд !! на рахунок сроків !

Опубліковано

Якби вони знали як враховувати трафік між підмережами, то вже б давно його рахували як міський. Мораль: поки не придумають як трафік враховувати, то доступ до підмереж включати не будуть

Опубліковано
На даний момент трафік між мережами закрито.

На невизначений термін.

В межах своєї підмережі трафік відкритий і безкоштовний.

Якшо у вашій мережі нема хаба, запустіть свій :)

і хто тут буде говорити про 2-3 дні ???? :)

Опубліковано
Якби вони знали як враховувати трафік між підмережами, то вже б давно його рахували як міський. Мораль: поки не придумають як трафік враховувати, то доступ до підмереж включати не будуть

:):):):) Упал пацтол))))

Опубліковано

Мисля прийшла поки читав - зробіть як вводиш в авторизаторі пароль і іде зєднання з сервером - хай знімає 27 копійок за зєднання

:):)

Опубліковано
Мисля прийшла поки читав - зробіть як вводиш в авторизаторі пароль і іде зєднання з сервером - хай знімає 27 копійок за зєднання

:D:ura:

ти шо дурак ? :(

зара зроблять по 10 грн... і сам буш плакати... :otk:

:lol:

Опубліковано

:lol::otk:

+1 :ura::(:D

• Адміністратори
Опубліковано

:lol::otk:

Супер, я давно про це говорив, що якби за підключення діалап користувача брати цю плату, то вийшла би значна сума.

3822423 успішних підключень відбулось з початку 2002 року до цього часу :ura:

Опубліковано

:otk:

:lol::ura::(

Опубліковано

:D:ura:

Супер, я давно про це говорив, що якби за підключення діалап користувача брати цю плату, то вийшла би значна сума.

3822423 успішних підключень відбулось з початку 2002 року до цього часу :)

:otk::lol::(:D:D LOOOOL

лучше что то по теме скажи..

Зы так вот кто такие коварные предложения делает...

Опубліковано

Кмд, можливо можна поставити обмеження на швидкість передачі даних між підмережами, а не просто обрубати? Хай народ собі хоча б спілкується через р2р і тяне по чуть-чуть файло.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...