Перейти до змісту

До теми відродження Луцького аеропорту

Tolik_lt

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

шановний maller, живіть де хочете, а мене не переселяйте. Ініціюйте референдум про заборону навіть думати про аеропорт у Луцьку з передбаченням покарань. Заодно побачимо статистику підтримки по 40-му.

• Відповідей 72
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

А шош так так всім до лампочкі було сьогодні по я не відписав сьогодні?

Нипанятна...Мой хомяк когда по клаве бегает и то грамотней пишет

Опубліковано

Грамотій з iPhone, краще пиши в іншій темі, а то лінь копіювати твої повідомлення туди.

Да яне граматей просто є хвилина зайду поржу з вас грамотних

Опубліковано

Ну і на последок песня !якшо мене за..банять .не треба в нашому місті ніякіх аєропортів вже один є в крупі аєропорт міліанєр

• 5 місяців потому...
Опубліковано

Дочірнє підприємство британської Shanti Capital Ltd ТОВ «Шанті» вже підписало документи із Міністерством оборони України на спільне використання луцького аеродрому.

http://vip.volyn.ua/news/lutske-letovishche-na-pochatkakh-priimatime-vantazh-ne-pasazhir-v

Опубліковано

Дочірнє підприємство британської Shanti Capital Ltd ТОВ «Шанті» вже підписало документи із Міністерством оборони України на спільне використання луцького аеродрому.

http://vip.volyn.ua/...h-ne-pasazhir-v

соррі за офтоп, а Вас не Андрій звати?))

Опубліковано

Наташа, сірьозна тєма, а ви з пацанчіками рішили пококєтнічать

а почєму би і нєт))

просто є думка, що ми знайомі, а от тепер, завдяки Вам, Анатолій, боюсь я цього вже не взнаю)

Опубліковано

Ні, не Андрій.

А з чого взяли, що знайомі? ;)

так звуть юриста, що обслуговує аеропорт і його мейл співзвучнить з Вашим ніком))

Опубліковано
Наташа, сірьозна тєма, а ви з пацанчіками рішили пококєтнічать
Інтрігі, разслєдованія

ну вот, пачєму нєльзя пококєтнічать на борді Красной площади...

Опубліковано

нічого немає, це правда, але ж є процеси, які потрібно організовувати: підготовка і проведення заг.зборів акціонерів, перевід в бездокументарну форму випуску акцій і т.д.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...