Перейти до змісту

Суддя розстріляв відвідувача кафе і намагався зґвалтувати його знайому

Tolik_lt

Рекомендовані повідомлення

А нафіга в пораненого хлопця показі брати, там же і так ясно що суддя "ангел" і в бар зайшов лимонаду попити. А тут на нього напав натовп сільських гопніків. Ще дивно що не знайшли там обріза чи хоча б біти з якою гопніки на суддю нападали, це ж наскільки спростило б оформлення справи.

На кіл таку сволоту треба садити та і ще привселюдно, на великий площі, щоб іншим не повадно було стріляти в громадян

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 81
  • Створено
  • Остання відповідь

Ось єдине з лозунгів передвиборчої компанії памятаю, накшталт: "Як тільки ми прийдем до влади - відразу скасуєм недоторканість!!!"..

Сук* бл*! :mdr:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені навіть страшно уявити яку моральну компенсацію виставить цей псевдосуддя за побиття його щойно знятими жіночими трусами.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені навіть страшно уявити яку моральну компенсацію виставить цей псевдосуддя за побиття його щойно знятими жіночими трусами.

Є мабуть два варіанти розвитку подальших подій. Або "розстріляний" буде "доліковуватись" на нарах, або цю справу потихеньку спробують спустити на гальмах (зараз поки що важкувато зробити). Третій варіант - що відповість за свої дії "сУддя", гадаю дуже малоймовірний. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Думаю таких випадків є чимало, просто не усі просочуються в ЗМІ. Можливо з кимось домовляються грошима, когось залякують.

Це почалось в часи приходу до влади Кучми і триває до цих пір. Якщо не розкриті вбивства Гонгадзе, Чорновола, отруєння Ющенка, то що говорити про постраждалого сільського хлопця. Якщо виживе, то ще може й посадять.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

100701154149_info.jpg

Це Куча, у якого стріляли

100701154220_info.jpg

це "ресторація"

П’ять разів вистрелив із пістолета Макарова суддя Дарницького райсуду столиці 37-річний Євген Вовк у тракториста Олександра Кучу, 30 років. Влучив п’ять разів. Три кулі пройшли навиліт, одна застряла у нозі. Євген поїхав до Києва, а пораненого відвезли до реанімації.

— У п’яного судді зовсім кришу зірвало. Вирішив, що йому все дозволено. Нагло розстріляв сина, — каже 49-річна Зінаїда Куча. — А міліції сказано його рятувати. Свідків роблять винними.

27 червня у барі ”VV” на околиці села Бобриця Канівського району Черкащини відпочивала компанія: Олександр Куча з дружиною Людмилою, Юрій Ходін із дружиною Аллою і Володимир Лисенко. Чоловіки випили по чарці.

— Десь у час ночі у бар зайшла пара, — згадує 27-річна Алла Ходіна. Вона працює кондуктором у місцевому автопідприємстві. — Ми їх не знали. Барменша ще сказала: ”Какіє люді бєз охрани”. Та жінка витягла пістолет, прокрутила на пальці: яка ще охрана треба?

Євген Вовк із дружиною Інною сіли за сусідній столик.

— За пару минут той хлопець підходить до нас, — продовжує Алла. — ”Ти Саша Куча?” — питає у Сашка. — ”Я”. — ”10 років тому ти питався ізнасілувати мою жінку. Вийдемо поговоримо”. Вони вийшли. За пару хвилин я пішла надвір. Цей парєнь побачив мене і вирішив, що я Сашина жінка. Покликав і ударив у губу. Пішла кров. Потім заломав руки й почав стягувати плаття, порвав труси. Кричав, що всім покаже, як треба насілувати дєвушок. Його жінка на нас дивилася й ухмилялась. Потім з усієї сили ударив мене в око. Я потєряла сознаніє.

Алла опритомніла за кілька хвилин. Звестися допоміг чоловік. Суддя далі сварився із Кучею.

— Потім роздалися кілька хлопків, — каже Алла. — Саша впав. Ми підбігли, він успів сказати: ”Переверніть мене набік”. Бармен викликав ”скору”.

Жінка витягла пістолет, прокрутила на пальці: яка ще охрана треба?

До бару прибули ”швидка” і міліція. Суддя поїхав до Києва, його дружина — у село Іваньків. Пораненого відвезли до реанімації, Аллу Ходіну та Володимира Лисенка — до міліції.

— Протримали до ранку. О шостій повезли в суд. Cуддя Катерина Штих сказала, що закривати мене не буде, бо я постраждала. Потім у комнату ворвався якийсь сивий мужик. Почав кричати: ”Ти украла в судді барсетку! Ви довели нормального чоловіка до того, що він вимушений був застосувати зброю. Ми тебе затримуємо на три доби”. Я розплакалася, просила взяти у мене відбитки, що я нічого не крала. Але мене повезли у міліцію, закрили у клєтці. Уночі мені стало погано, я рвала, просила визвати ”скору”.

Аллу відвезли до лікарні. У неї розбита губа і синець під оком. Стан Олександра — тяжкий. Він приходив до тями. Каже, і суддю Євгена Вовка, і його дружину Інну бачив уперше. Знав лише Інниного батька, той був сільським головою. ”Він вистрелив уперше, коли я стояв. Решту — добивав, коли вже лежав. Вистріляв усі кулі”.

Кафе-бар ”VV” розташоване між Каневом і Бобрицею. Стрілянина сталася у дворі. Почувши постріли, власники закладу вимкнули світло(фото: Наталія ПИСАРЕВА)

Ні міліція, ні прокуратура не бачать у діях судді складу злочину. Запевняють, що той захищався.

— У залі матюкалася п’яна компанія, — каже 33-річний Сергій Ждан із Канівського райвідділу міліції. — Посварилися з суддею, який теж тут відпочивав, почалася бійка. Вовк получив удар по голові, після чого вирішив застосувати табельну зброю.

— Судді теніску порвали, — додає міліціонер Богдан Сухомудрий, який виїжджав на місце подій. — Я йому аналіз крові не проводив, але здалося, що був тверезий.

Бар ”VV” розташований на горбку між Каневом і Бобрицею. Обгороджений парканом. Біля входу стоїть синій мікроавтобус. Далі у затінку — ще кілька авто. Зал невеликий. Біля барної стійки чоловік і жінка. Ліворуч угорі — телевізор. Демонструють моменти матчу Японія — Парагвай. Власник закладу Віталій Дерев’янко каже, що футболом не цікавиться, а вмикає для відвідувачів. Давати коментарі відмовляється.

— Я дав міліції розписку про нерозглашеніє, тому не можу її порушувати, — пояснює. Лише показує місце, де все відбувалося. Його засипали щебенем.

Міліціонери порушили кримінальну справу за хуліганство щодо Олександра Кучі й Володимира Лисенка. Їм загрожує до п’яти років в’язниці.

Олександр Куча з дружиною Людмилою живуть у селі Черниші. Виховують доньок 4-річну Олену й Олександру, 2 роки. Господар працює трактористом у місцевого фермера.

— Саша непогано заробляє, — говорить його матір. — Він — єдиний, кому довіряють трактор ЮМЗ. А тепер таке горе. Міліція робить його винним, а суддю рятують. Ходять і навіть врачів запугують.

Зінаїду Кучу підтримує Василь Спіжовий, дядько Олександра:

— Міліціонери відбілюють суддю, тому й закрили Аллу й Лисенка. Мордуватимуть доти, доки не підпише те, що треба. На лома підвішуватимуть. Я сам у міліції працював, методи знаю. З Аллою трохи прокололися, бо їй стало погано і довелося в лікарню класти. Бармена припугнули, він уже дав нужні свідчення.

Ніхто зі знайомих Олександра не пам’ятає його зв’язку з Інною Вовк, дружиною судді. Натомість кажуть, що її чоловік поводився у селі зверхньо.

— Стріляють з пістолєта по пляшках, — розповідає Василь Шевченко із села Іваньків. — Їм не раз казали не шутить із цим ділом.

Інна Вовк мешкає у батьківській хаті в Іванькові, за кілька кілометрів від Бобриці. У дворі ходять індики. Зустрічає біля воріт.

— Женя поїхав у Київ. Коментувати ситуацію не буду, — зачиняє хвіртку.

Євген Вовк на роботі не з’являється. У Дарницькому суді кажуть, він на лікарняному.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

— За пару минут той хлопець підходить до нас, — продовжує Алла. — ”Ти Саша Куча?” — питає у Сашка. — ”Я”. — ”10 років тому ти питався ізнасілувати мою жінку. Вийдемо поговоримо”. Вони вийшли. За пару хвилин я пішла надвір. Цей парєнь побачив мене і вирішив, що я Сашина жінка. Покликав і ударив у губу. Пішла кров. Потім заломав руки й почав стягувати плаття, порвав труси. Кричав, що всім покаже, як треба насілувати дєвушок. Його жінка на нас дивилася й ухмилялась. Потім з усієї сили ударив мене в око. Я потєряла сознаніє.

Прямо історія чорного дємбєля!

Чорний судя 10 років ночами їздить по барах невеличких сілі та шукає Сашу Кучу, який намагався згвалтувати його дружину 10 років тому.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

судячи з поведінки даної "дружини" вона б і сама не проти, щоб її хтось "згвалтував" пару раз на тиждень

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Столичний суддя, а ходить по таким забігайловкам. Приїхав напевно на родіну помоднічати зі стволом.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

до теми.

Беззахисність — це провокація!

повний текст...

http://www.day.kiev.ua/185604/

цитата...

«Бог створив людей сильними й слабкими, а полковник Кольт зробив їх рівними». Так написано на могилі Семюеля Кольта. У 1835 році цей американський конструктор і підприємець запатентував свій знаменитий шестизарядний револьвер «Миротворець». Згодом налагодив його масовий випуск на своєму заводі.

І озброїв всіх бажаючих американців — від крутих ковбоїв до підстаркуватих домогосподарок. Диво-револьвер став гарантом американської конституції і змусив запрацювати закон. Бо тепер на його сторожі — і на сторожі своїх власних прав — міг стати будь-який «пересічний громадянин» із кольтом у руці. З цією новою реальністю довелося рахуватися, інакше легко було дістати кулю в лоба.

В цьому первинна суть усієї американської демократії. І як би не чарували нашу уяву здобутки західного світу — незаперечно одне: вони почалися з компромісу людей, що ведуть розмову з револьверами в руках.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

у них це було майже 200 років тому. у нас були подібні періоди під час воєн і революцій. невже треба ще раз поринути у атмосферу дикого заходу?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не лукав, у нас не було подібних періодів, через це і вбивали як комарів і зараз продовжують

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так було завжди, сильні керували, слабкі працювали на сильних, або гинули. Так є і зараз. Причина чого ми всі ще живі, бо треба комусь на них працювати і не вякати.

Вони ж бьють і вбивають тих хто платить податки, а значить їм зарплату. Абсурд.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Абсурд.
Там є логіка
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Доречі, дуже цікаво, а цей "славетний" суддя, до сих пір займається судовою діяльністсю??? Хто знає?

у них це було майже 200 років тому. у нас були подібні періоди під час воєн і революцій. невже треба ще раз поринути у атмосферу дикого заходу?

Коли таке було у історії України, щоб проста людина могла б вийти на вулицю і розстріляти наприклад... головного архітектора міста, чи міського голову, або хоча б ГАЇ-шника?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну, не мульонами ж вбивають. А, мона подумати, тут всі так податки платять, аж гай шумить, ага.

Anubius, нене, не займається. Він тепер гомосексуаліст.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Доречі, дуже цікаво, а це "славетний" суддя, до сих пір займається судовою діяльностсю??? Хто знає?

Він зараз на лікарняному. Але статусу судді його ніхто не позбавляв, відповідно, він має право вчиняти правосуддя. Хоча після такого він має на це право? Принаймні, моральне? Але яка там мораль...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Доречі, дуже цікаво, а це "славетний" суддя, до сих пір займається судовою діяльностсю??? Хто знає?

Він зараз на лікарняному. Але статусу судді його ніхто не позбавляв, відповідно, він має право вчиняти правосуддя. Хоча після такого він має на це право? Принаймні, моральне? Але яка там мораль...

Мораль як у фільмі Суддя Дред

Ну і що вийде з лікарняного цей суддя і дальше буде "вершити правосуддя"....утопія

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Більше того, думаю піде на підвищення, як особливо благонадійний. Системі такі люди дуже потрібні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 місяця потому...

Суддя Євген Вовк, який влаштував стрілянину в барі села Бобриці, не винен.

Про це заявив прокурор Черкаської області Микола Лісовий, повідомляє Gazeta.ua.

Справа про стрілянину вже направлена у Канівський суд для розгляду по суті.

Як відомо, 28 червня в Черкаській області суддя Дарницького суду Києва Вовк стріляв з вогнепальної зброї у відвідувача місцевого кафе.

На подвір'ї бару суддя випустив у тракториста Олександра Кучу 5 куль із пістолета Макарова.

За інформацією односельців потерпілого, суддя з дружиною влаштували бешкет у кав'ярні.

Міліція, яка прибула на місце події, відпустила Вовка, а тракториста відвезли до лікарні.

Його товариша - Володимира Лисенка - затримали. Він і досі перебуває під вартою. Їм обом загрожує тюремне ув'язнення. Кучу й Лисенка звинувачують в нападі на суддю.

"Мені не дивно, що прокурор таке заявив. Усі неупереджені люди вважають винним суддю, а не мого сина", - заявила мати тракториста Зіна Куча.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А що хтось сумнівався що так буде? :mdr:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

От мені цікаво, що повинно статись, щоб люди почали таких уродів на вила підіймати, а?

вила продаси?

От мені цікаво, що повинно статись, щоб люди почали таких уродів на вила підіймати, а?

Напевно, народ має стати зовсім дурним - із вилами на Макарова лізти...

Навіщо так буквально сприймати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 8 місяців потому...
Жертве киевского судьи Вовка дали два года условно

Екатерина КОПАНЕВА, «ФАКТЫ»

01.06.2011

Сегодня Каневский районный суд (Черкасская область) вынес приговор по громкому делу судьи Дарницкого района столицы Евгения Вовка. Александр Куча, которому судья нанес три огнестрельных ранения, получил два года условно. К такому же наказанию приговорен его товарищ Владимир Лысенко.

Напомним, инцидент произошел 27 июня прошлого года в селе Бобрица Каневского района. Около одиннадцати часов вечера в кафе, где отдыхали местный житель Александр Куча с женой и двумя друзьями, приехал столичный судья Евгений Вовк. Между ним и Александром завязалась словесная перепалка, после чего они вышли на улицу и судья… начал палить в парня из служебного оружия. В результате Александр попал в реанимацию с тремя огнестрельными ранениями. Одну из пуль, повредившую печень, кишечник и застрявшую в малом тазу, вытащить так и не удалось. У раненого начался перитонит (воспаление брюшины), врачи чудом его спасли.

На следующий день после того, как в СМИ появилась информация об этом происшествии, судья заявил, что не виновен — дескать, стреляя, он просто… оборонялся. В отношении Александра Кучи, который без сознания лежал в реанимации, сразу же возбудили уголовное дело по статье «Хулиганство». В злостном хулиганстве обвинили и его знакомого — Владимира Лысенко, который, выйдя из бара и увидев лежавшего на земле приятеля, бросился оказывать ему первую медицинскую помощь. Владимира задержали сразу после инцидента. Судью же, который теперь выступает по делу как… потерпевший, отпустили домой.

В октябре прошлого года дело передали в Каневский районный суд. Баллистическую экспертизу, которая помогла бы определить, с какого расстояния и под каким углом стрелял Евгений Вовк, так и не провели, Александра Кучу ни разу не вызвали на воспроизведение событий. Расследование дела застопорилось на начальной стадии — в нем были лишь кардинально отличающиеся друг от друга показания сторон. Несмотря на это, Каневский райсуд все же вынес приговор. Осужденные намерены подавать апелляцию.

джерело

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ох, діждуться, гниди, якоїсь Коліївщини...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікаво, а невинний суддя не боїться однієї темної ніченьки отримати справедливість у вигляді пляшки-другої Молотова у вікно? Інколи у людини нічого не залишається на цьому світі такого, за чим було б жалкувати...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...