Перейти до змісту

Суддя розстріляв відвідувача кафе і намагався зґвалтувати його знайому

Tolik_lt

Рекомендовані повідомлення

Tolik_lt, наведи приклади в Україні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 81
  • Створено
  • Остання відповідь

Цікаво як би реагувало суспільство на дану історію, якщо б стрілявший не був суддею...

До речі в першому варіанті історії (версія постраждалого) взагалі сказано, що він виходив сам на сам з суддею, а тут вже десь намалювались інший поранення в ногу. Ніпанятна ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

завість- плохоє чувство:)

хай живуть наздоров"я, але стрілять па людям ніззя.

"Жабу" в собі завжди придушую на корню. :-)

А якщо серйозно - немає тут завісті. Живуть вони своїм брудним життям в чистесенькому районі в "рамках вседозволеності" зі стертими гранями моральності... І їм дійсно все пофігу і на всіх...

До-речі на церковці (на фото) висить табличка - "церква проектована та збудована власним коштом головного архітектора масиву Оболонь ..."(фамілії на жаль не пам'ятаю). Отакий собі подаруночок...

А враження від кількагодинного перебування в цьому "Європейському куточку" - чисто, гарно, все блищить. Тільки дуже вже разючий контраст з деякими іншими районами того ж Києва. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Треба бути обережнішим. "Цікаве" в нас законодавство, якшо в тебе стріляють "недоторкані", то значить ти хуліган.

Пригадався старий анекдот на цю тему:

Їде мужик на катку на узбіччі дороги. Швидкість 3 км на годину. Раптом чує скрежет металу, звук битого скла. Обертається і бачить що в нього в'їхав новенький мерс. Інспектор ДАІ, який якраз знаходився поруч, швидко оцінив ситуацію: "Ну розказуй мужик, як обганяв, як "підрізав"...".

Отак воно і виходить для всіляких недоторканих - "Закон як дишло, куди повернеш, туди й вийшло"... :-(

І саме паскудне в цій ситуції, що ніколи по добрій волі ніякі "недоторкані" не стануть "доторканими", такими як всі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З форума де обговорюють суддю, що почав пальбу в барі:

=========================================================

Гість:

Любой человек, в том числе и судья имеет право на самооборону. Если остановил отморозков-пьянчуг, честь и хвала такому судье.

MILVUS777 :

Судья Вовк, залогиньтесь! :)

=============================================

Довіряють суддям, чи не так? b0201.gif

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хотілося б зазначити, що якби я (чи інша пересічна людина) підстрелив із самооборони хулігана з цеглиною (згідно версії судді), то отримав би напевне кримінальну справу за перевищення необхідного рівня самооборони. Бо спочатку потрібно стріляти в повітря, а потім по ногам (щоб зупинити нападника). І тільки потім (та й то у випадку адекватної загрози і якщо попередні варіанти не спрацювали) на ураження.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Правоохранители озвучили свою версию событий в селе Бобрица Черкасской области, где на выходных произошел инцидент со стрельбой. В МВД считают, что судья Дарницкого районного суда Киева Евгений Вовк был вынужден применить оружие против хулиганов

«Вечером он с супругой зашел в одно из местных кафе. Только они присели за столик, как компания изрядно подвыпивших молодых людей начала громко материться, - рассказал «КП в Украине» замначальника ГУ УМВД Украины в Черкасской области Леонид Бойко. - Евгений Вовк попросил их вести себя потише. Но лишь разозлил: трое молодых людей набросились на него с кулаками».

Далее события развивались во дворе кафе. Согласно официальной версии, один из молодых людей схватил кирпич и уже замахнулся, чтобы ударить им Евгения Вовка по голове. Но у служителя Фемиды имелся с собой табельный пистолет Макарова. Он выстрелил нападавшему в брюшную полость. Когда за тем же кирпичом потянулся другой нападавший, судья остановил и его выстрелом в ногу. Третий сбежал. Раненых доставили в больницу.

По словам Бойко, по факту нападения на судью возбуждено уголовное дело по ст. 296 ч.3 Уголовного кодекса (хулиганство). Двое молодых людей задержаны, третий пока лежит под охраной в больнице. Действия судьи расцениваются как самооборона. Оружие ему было выдано на законных основаниях.

Напомним, по версии пострадавшей стороны, судья и его супруга вели себя крайне вызывающе, хвастались наличием боевого пистолета, а затем судья достал оружие и выпустил из него пять пуль в парня, выходившего из кафе. На просьбу вызвать «скорую» судья якобы ответил, что ему все равно, поскольку он «пожизненно неприкасаемый».

Якщо є два ранених то версія потерпілих брехня виходить

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо є два ранених то версія потерпілих брехня виходить

Саме про це я писав вище.

Якщо опустити те що в справі фігурує суддя, то відпочиваючий в сільському барі з дружиною чоловік не буде пропонувати вийти "поговорити" дебелому парубку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо опустити те що в справі фігурує суддя, то відпочиваючий в сільському барі з дружиною чоловік не буде пропонувати вийти "поговорити" дебелому парубку.

Якщо такі деталі опускати, то вся історія нічого не варта. Щось мені підказує, що фрази "а мені по .. уй" і "довічно недоторканний" не зі стелі дебелі парубки і дівчата взяли.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо такі деталі опускати, то вся історія нічого не варта. Щось мені підказує, що фрази "а мені по .. уй" і "довічно недоторканний" не зі стелі дебелі парубки і дівчата взяли.

Я не казав опустити, а пропонував розглянути не упередженню. Те, що в справі фігурує представник влади вже налаштовує людей кинути в нього багнюкою (сухий факт без аналізу заслуг).

Справа виявилася резонансною і є сподівання, що дізнаємося правду.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хотілося б зазначити, що якби я (чи інша пересічна людина) підстрелив із самооборони хулігана з цеглиною (згідно версії судді), то отримав би напевне кримінальну справу за перевищення необхідного рівня самооборони. Бо спочатку потрібно стріляти в повітря, а потім по ногам (щоб зупинити нападника). І тільки потім (та й то у випадку адекватної загрози і якщо попередні варіанти не спрацювали) на ураження.

Десь так приблизно воно і є. І не тільки для рядових громадян, а навіть для представників органів влади - тієї ж міліції навіть "при виконанні". Саме тому дехто вважає за краще в кобурі носити насіння ніж пістолет - так меньше проблем. І це не жарт. :-(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Саме про це я писав вище.

Але не варто опускати те що в відпочиваючого був бойовий пістолет і відчуття вседозволеності, тому він запросто міг вийти поговорить, особливо після чарки. А ще варто згадати як зазвичай ведуть себе такі відпочиваючі...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Але не варто опускати те що в відпочиваючого був бойовий пістолет

он ему по должности положен

Бо спочатку потрібно стріляти в повітря, а потім по ногам (щоб зупинити нападника). І тільки потім (та й то у випадку адекватної загрози і якщо попередні варіанти не спрацювали) на ураження.

ну, если верить ТВ, в жертве было 3 пули, 2 в ногах 1 в живот, о том сколько стрелял в воздух - история умалчивает

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

При эмкосты магазина ПМ у 8 патронів - 5 разів, напевно <_<

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Суддя Дарницького райсуду Києва Євген Вовк стверджує, що жителі села Бобриця Черкаської області самі почали бійку в барі, напавши на нього, а він змушений був оборонятися.

Про це він сказав в інтерв’ю "НТН".

"Після того, як ми вийшли (з бару), один із них (місцевих жителів) одразу вийшов за мною, і другий теж, і, виходить, попрямував до мене, порвав сорочку і розбив голову якимсь предметом, тому що відразу залила кров, я почав тікати. Тікаючи, я дістав на ходу пістолет і попередив, щоб вони зупинилися, але ніхто не зупинився. Я зробив попереджувальний постріл, потім по ногах", - розповів Вовк.

Він також спростовує інформацію про те, що він намагався побити і згвалтувати мешканку села Бобриця Черкаської області.

"Одна (місцева мешканка) підійшла до мене, вдарила по рані, по голові, потім зняла труси, почала з ними бігати і говорити, що тобі кінець", - заявив Вовк.(сюррєалізьм, нє)

Як відомо, в ніч з 27 на 28 червня в одному з барів села Бобриця суддя Дарницького райсуду Києва Євген Вовк тричі вистрелив у місцевого жителя Олександра Кучу.

Дві кулі потрапили Кучі в ноги, а одна - в живіт. Останню кулю з його тіла лікарі не змогли витягнути.

За словами місцевих жителів, Вовк також побив і намагався згвалтувати місцеву мешканку Аллу.

У міліції та прокуратурі цю інформацію спростовують і стверджують, що Вовк застосував зброю в метою самооборони, захищаючись від п’яної компанії.

Куча знаходиться в реанімації з кульовими пораненнями у важкому стані, Вовк - на стаціонарному лікуванні з травмою голови.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ось нарешті і з'явилась інформація про попереджувальний постріл, якої з самого початку не було.

А про труси - це взагалі прикол. Від цього судді так і пре цинізмом. І не тільки від нього - а ще від міліції і прокуратури.

Ох уж эти сказки, ох уж эти сказочники.(с)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Одному доларами посівають, іншому жіночими трусиками..... :/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Одна (місцева мешканка) підійшла до мене, вдарила по рані, по голові, потім зняла труси, почала з ними бігати і говорити, що тобі кінець", - заявив Вовк.(сюррєалізьм, нє)

Так вона зняла свої труси, чи з Вовка??? :blink: Маячня якась. З кожною новою версією події розгортаються все цікавіше і цікавіше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Суддя Дарницького райсуду Києва Євген Вовк стверджує, що жителі села Бобриця Черкаської області самі почали бійку в барі, напавши на нього, а він змушений був оборонятися.

Про це він сказав в інтерв’ю "НТН".

"Одна (місцева мешканка) підійшла до мене, вдарила по рані, по голові, потім зняла труси, почала з ними бігати і говорити, що тобі кінець", - заявив Вовк.

Вовк - t2745.gif

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чесно, навіть і незнаю кому тут вірить :sq_ye:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

канєшно судді! сільські дівчата часто по п"яні в нервах знімають труси, махають ними і кричать: тобі кінець!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

канєшно судді! сільські дівчата часто по п"яні в нервах знімають труси, махають ними і кричать: тобі кінець!

:smile-zachot:І труси - дуже сурйозна зброя, особливо в руках пройшовших спецпідготовку сільських дівчат.    ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А шо, Гена Букін так само, розмахуючи своїми вонючими туфлями з криками "Всєм недвігаца!" не заплативши вирвався з кафе.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

«Газета по Киевски навестила в больнице раненого Александра Кучу, в которого стрелял судья из Дарницкого суда.

Пострадавший заявил, что судью пальцем не тронул и теперь боится за свою жизнь. Кстати, показания у него так и не взяли...

http://mycityua.com/articles/incident/2010/07/02/113057.html

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...