Перейти до змісту

Футбол

spanasyuk

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Шкода команду! засмутили ми їх, та вони самі якісь сьодні "потухші" були, не виспались певно))) а Юрік ходив десь цілий тиждень.

Факт, що УРА! ми перемогли))) всім дякую

• Відповідей 2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Ліля, забій великого пальця лівої руки з гематомою та "потягнув" пах. Ось так. :(

:ohmy: нічого собі! Бідоська!

Заліковуй свої травми і щоб наступного тижня був як новенький ;)

Опубліковано

Дякую всім за гру! Як на мене чудова гра. Ми старались з усіх сил і заслужено перемогли!!!

Сміт - швидкого одужання!

P.S. Здається одна чарівна місіс зняла про нас фото чи відео репортаж. Щиро сподіваюсьь, що не для цієї теми чи аналогічних :blush:

Опубліковано

Жартуєш? Темп гри вражаючий. молодці. І твоїм голом мала нагоду полюбуватися. :smile-zachot:

Smith, поправляйся.

Відео назнімала, перегляну, буде щось більш-менш якісне, викладу.

Опубліковано

А чому б вам не заявити команду на Чемпіонат Луцька з міні-футболу (футзалу) серед чоловіків сезону 2011-2012 рр.?

ПіСі: Можу допомогти це зробити

Я теж про це думав. Давайте сьогодні це обговоримо. Заявка має бути 12 чоловік, якщо не помиляюсь.

Скільки коштує участь? і скільки матчів зіграти буде можливість?)

Опубліковано

Який рахунок? Чисто для протоколу )

13:9 - ми програли.

Smith, поправляйся.

Люда, дякую.

Вступний внесок десь 2 500 грн., заявка команди - до 12 чоловік, 22 гри.
Опубліковано

Вступний внесок десь 2 500 грн., заявка команди - до 12 чоловік, 22 гри.

Це для якої ліги? Мені пояснили, що стартові внески для кожної ліги різні

Опубліковано

Дякую всім за вчорашню гру!

Поганенько ми зіграли, кожен грав не супер.

Важко винити лише Віталіка і Сміта..

Хоча ми й програли, гра вдалась. Всі виклались на повну. :)

Опубліковано

Гадаю, що це не зовсім об'єктивно. Я і Віталік були не найгіршими гравцями нашої команди. Хоча всі зіграли погано.
Опубліковано

бо говорили на ходу, як завжди двоє-четверо захоче, інші скажуть не знаю і всі інші то треба подумати,

явно, що всі не захочуть, тому треба кістяк команди, 8 чоловік, які будуть брати участь в чемпіонаті для задоволення і для результату

п.с. оці розмови про типу куйнуть по ногам і тд і тп, вовка боятись в ліс не ходити

Опубліковано

а по фінансах, то 2500 грн., розбити на 8 виходить по 312,5грн., на 22 гри по 14,2грн. за гру.

Це якщо будуть грати 8 чоловік, а решта дописати. Можна і менше, можна і більше. За такі гроші я

готовий грати в чемпіонаті. :rolleyes:

Опубліковано

Треба мінімум 10 чол. Інші команди набирають 12 чол., що б було 2 склади. В когось не вийде, хтось захворіє і т.д. і т.п.

Опубліковано

Гадаю, що це не зовсім об'єктивно. Я і Віталік були не найгіршими гравцями нашої команди. Хоча всі зіграли погано.

Перечитай що я написав :)

Я якраз і написав, що ви були найкращими в нашій команді. Ти й так витягував дуже багато, старався. Віталік теж був найкращим серед польових гравців. :)

Опубліковано

тепер ще питання, ігри чемпіонату в який день проводяться?, в суботу, неділю чи будні дні?)

Опубліковано

тепер ще питання, ігри чемпіонату в який день проводяться?, в суботу, неділю чи будні дні?)

це вихідні. Ігри другої ліги як правило в суботу

Опубліковано

Перечитай що я написав :) Я якраз і написав, що ви були найкращими в нашій команді. Ти й так витягував дуже багато, старався. Віталік теж був найкращим серед польових гравців. :)

Діма, вибачай :0011:, значить я тебе неправильно зрозумів. :blush:
Опубліковано

Привіт бордовцям , як на рахунок спарингу в пятницю між вашим і нашим часом . Мої хлопці не проти помірятись силами перед сезоном.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...