Перейти до змісту

Футбол

spanasyuk

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Є кілька вільних місць побігати футзал в Адреналіні сьогодні на 20.00. В кого є бажання дзвоніть 063 9322222 Юра

• Відповідей 2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Дімич дякую!

твої побажання для мене вже збуваються :)

в пятницю прямим рейсом їду в Крим відпочивати :):friday::0003:, так що товарищі цього тижня знову без мене!

Андрюха, це вже прогул. Бо друга п'ятниця поспіль :)

Гарного відпочинку і погоди.

Опубліковано

Цього тижня взагалі гри може не бути. Нарешті взялись доробити покриття.

Ми сьогодні мали грати від фірми, але вчора ввечері передзвонили і сказали, що сьогодні у них ремонтні роботи і все відміняється і можливо ще й завтра будуть працювати :(

Опубліковано

Увага ВСІМ!!!

Футболу сьогодні не буде. Проводять ремонтні роботи сьогодні і на вихідних.

Так що Всім гарного відпочинку. Набирайтесь сил :)

Опубліковано

У суботу о 13.00 відбудеться турнір з футзалу. Мають бути команди з області, а також з Рівного та Львова. До того часу підлога має бути в ідеальному стані

Думаю, що вам все-таки пощастить пограти

Опубліковано

Наразі ще покриття не зробили, тому чи будемо грати чи ні ще не відомо. У випадку, якщо покриття зроблять - буду обдзвонювати всіх, якщо ні - розміщу повідомлення тут!

Опубліковано

Я радий Ліля, що відбудеться турнір, але грати іншим командам вони не дозволяли, лище щойно зателефонували і повідомили, що на 20.00 можна буде прийти і побігати - тому народ

ЗБІР НА 19.45

Опубліковано

А чому б вам не заявити команду на Чемпіонат Луцька з міні-футболу (футзалу) серед чоловіків сезону 2011-2012 рр.?

ПіСі: Можу допомогти це зробити

Опубліковано

Я радий Ліля, що відбудеться турнір, але грати іншим командам вони не дозволяли

Ех.. Я тут тонко натякаю, щоб ви прийшли подивитись, а то самій скучновато буде :rolleyes:

Опубліковано

А чому б вам не заявити команду на Чемпіонат Луцька з міні-футболу (футзалу) серед чоловіків сезону 2011-2012 рр.?

ПіСі: Можу допомогти це зробити

Я теж про це думав. Давайте сьогодні це обговоримо. Заявка має бути 12 чоловік, якщо не помиляюсь.

Опубліковано

То сьогодні граєм чи ні???

ТАК! СЬОГОДНІ ГРАЄМО!

Ех.. Я тут тонко натякаю, щоб ви прийшли подивитись, а то самій скучновато буде :rolleyes:

Давайте сьогодні це обговоримо.

:rolleyes:

Опубліковано

Дякую всім за гру!

Сьогодні була, мабуть, найгірша наша гра, і в мене зокрема. Ми провалили гру по всіх фронтах. Я не завжди виручав. Мля, як мені ...прикро.

Крім того, отримав дві травми ще в 1 таймі.

Ну нічого, гадаю наступного разу ми виправимо ситуацію.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...