Перейти до змісту

Футбол

spanasyuk

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Перепутав, переходиш в іншу команду :0123:

Все набагато краще і простіше - переплутав - стаєш на ворота :)

О, це, Серьога, конструктивно. Підтримую.

Опубліковано

Перепутав, переходиш в іншу команду :0123:

Все набагато краще і простіше - переплутав - стаєш на ворота :)

А там дивись і ворота переплутав...не в чужі а в свої забив, хоча декому не привикати.

Опубліковано

Година до гри, які ставки? :)

Чи виграють вони нарешті в нас? Вже десь гру четверту мучать, а все ніяк.

Мій прогноз - наша перемога в 3 м'ячі. :closedeyes:

Опубліковано

Година до гри, які ставки? :)

Чи виграють вони нарешті в нас? Вже десь гру четверту мучать, а все ніяк.

Мій прогноз - наша перемога в 3 м'ячі. :closedeyes:

згідний, хіба прийде в світлих футболках 8-9 чоловік ну тоді нічия :P

Опубліковано

Дякую всім за гру!!!хоча,якщо бути чесним,вона мені сьогодні сподобалась не дуже...в нашій команді немає "командної гри"!!!витягуємо поки за рахунок класу окремих гравців...але так буде не завжди,ще кілька ігор і будемо пихтіти,ось побачите!!!треба з цим щось робити,а не попросту спорити...обговорення гри іде для того,щоб вказати на помилки,а після того зробити правильні висновки!!!перемога-приємно,але повторюю-на класі...ще раз дякую всім за гру!!!

P.S.Вибачайте,якщо щось не так...

Опубліковано

Віталік, ти прав на всі 100000...00000%!!! Не можна робити на зло - ах ви так, то я вам так! Треба робити висновки, що б бути краще.

Ще раз дякую за гру всім. Шкода, що ми не реалізували купу моментів, а так рахунок був би ще більшим. І почали ми грати розбалансовано в захисті, забагато виходів "3 в 1". При виході просто починають "возити", а мені, в свою чергу, не завжди вдається "витягнути" такий м'яч. Прислухайтесь до того, що написав Віталік.

Віталік, якби можна було поставити 100 "дяків", то поставив.

Опубліковано

Дякую за гру, вже більш-менш рівно, але на весь матч нам не вистачає "фізухи" (окремим гравцям, мені в тому числі) + ще й стабільний голкіпер теж суттєва перевага на мою думку. Сьогодні ще й три останніх голи від штанг забили - майстерність.

Хотілось бі трохи менше нервів на полі, бо коли починають заводитись, то й сам заводишся.

З.І. Юра, вибачай нерви, хоча ти й сам настукав мені під коліно в тому моменті.

Опубліковано

Та уже пару ігор пихтимо :angry2:

Хряпс, Юрік відпрацьовуйте більше в півзахисті, відбирайте м'яч. Часто когось не хватає в відборі.

Ну і за сьогодні трохи звиняйте. Заводився трохи, бо хотів кращий пас віддати, інколи вже не міг :)

Опубліковано

Хряпс, Юрік відпрацьовуйте більше в півзахисті, відбирайте м'яч. Часто когось не хватає в відборі.

Це точно, Діма. Сьогодні з-за їх статичності було забито 2 голи точно.

Ну і за сьогодні трохи звиняйте. Заводився трохи, бо хотів кращий пас віддати, інколи вже не міг :)

Але 5 гола поклав - :smile-zachot:. Вартий ЛЧ.

Опубліковано

Vect0r, буває. І Ти вибач, я не спеціально, навіть чесно скажу не помітив і не відчув коли зачепив Тебе, тому було неприємно отримати відвертий удар в ногу. Але надалі сподіваюсь так грати не будемо :)

Amid, будемо старатись ;) Вибачай, фізична підготовка нікудишня, треба підтягувати :)

Всім дякс за гру :)

Опубліковано

в залі дуже спекотно! :closedeyes:

при такій жарі, особисто мені, дуже важко бігати.

так шо якщо що - вибачайте!

свою спринтерську пасивність я компенсую Вам вдалими пасами, після яких навіть Юрик забиває..... :lol:.... :ok2:

всім дякую за гру.........

п.с. мужикі! ми ж раніше це вже обговорювали... не потрібно сваритись із-зі всяких дрібниць. воно того не варте... будьте розумнішими і уступіть супернику (Пашок це до тебе) не на корову граємо!!!

якщо що це не я.......:)

Опубліковано

свою спринтерську пасивність я компенсую Вам вдалими пасами, після яких навіть Юрик забиває..... :lol:.... :ok2:

І щоб це означало? Хочеш сказати у мене проблеми з реалізацією? На скільки я пам'ятаю це у Тебе така проблема, а я забиваю навіть з Твоїх пасів і віддаю паси з яких інші забивають, а Ти чомусь не можеш. Так що перш ніж таке писати пошукай проблеми в собі ;)

Опубліковано

А я все-таки пропоную зробити команди "рендом", тобто на початку обрати двох капітанів і хай ті самі обирають гравців в свої команди. Так буде більш-менш все суб"єктивно і рівномірно по гравціям, бо один тиждень команди рівні, інший трохи ні, а третій ну 3.14здець не йдуть ні в які ворота, та й протистояння будуть не такі нервові і цікавіше грати з різними хлопцями. Плюс до того пропоную програвшим в певний день приносити на наступний раз пляшку води (будь-яку, холодну, просту з крану) щоб всі пили так буде цікавіше і стимул хоч і мінімальний.

Опубліковано

Мля, чого сваритеся? :angry: Обидва хороші...

На рахунок, кого обирати, бо кожен буде намагатись вихопити більш класного гравця. Крім того, не буде взаєморозуміння, і знову ж таки будуть взаємні звинувачення. Команди будуть набиратися не рівноцінні, і після програшу одна з команд буде казати, що вона була апріорі слабкіша. Колись я вже через таке проходив, коли грав з іншими командами.

Опубліковано

Мля, чого сваритеся? :angry: Обидва хороші...

На рахунок, кого обирати, бо кожен буде намагатись вихопити більш класного гравця. Крім того, не буде взаєморозуміння, і знову ж таки будуть взаємні звинувачення. Команди будуть набиратися не рівноцінні, і після програшу одна з команд буде казати, що вона була апріорі слабкіша. Колись я вже через таке проходив, коли грав з іншими командами.

Я повністю згідний з Смітом...нормально ми не поділимось-це факт,і взаєморозуміння теж не буде,так як було вже сказано...ми ж здається награємо склади,чи не так?відразу спадає на думку та ситуація,яка склалася,коли тільки починали грати...тоді стабільні гравці які грали в нашій команді були я і Паша,а у вас був стабільний і сильний склад,ми пихтіли як могли...ми піднімали теж це питання тоді,але всі сказали,що все ок-це наші проблеми...і всім було тоді цікаво грати,а зараз вже не цікаво!!!то у чому проблема скажіть будь-ласка???

Опубліковано

А чого ж нормально не поділитись, якщо кепи по черзі вибирають собі гравців с представлених людей?

Тоді майже кожен раз грали 3 команди, тепер вийшло що дві і наша команда залишилась майже тим же складом тільки замість Сема - Коля, а замість Васі - Діма Фентазі, а у вас с двох інших залишились кращі гравці з вашої команди (Ти, Паша і Юра), а з третьої команди (Саня Сміт, Діма Амід и Андрій Хряпс), ну хоч вбийте мене але я не назви ці зміни рівнозначними, нікого не хочу ображати.

І ще велику різницю є те хто приходить, буває що вилітає один-два гравця з основи і вже не те пальто йде, а так якщо будемо вибирати собі двох капітанів і ділитись, то вони ж не з закритими очима будуть гравців брати і по черзі щоб все було рівномірно.

Опубліковано

В нас і так мало зіграності, а як будемо постійно мінятись, то взагалі нічого не буде. Та й Сем з Васьою думаю не на завжди покинув вашу команду ;)

І гра цього разу була не в одні ворота, цілу гру йшли гол в гол, тільки в останні 5 хв нам вдалось вирвати перемогу

Опубліковано

Да ж діло і не в тому, що хтось слабкіше, хтось сильніше. Сам процес гри стане цікавішим на мою думку, хоча особисто для мене футбол в пятницю - це шанс відпочити морально після робочого тижня,а з цією тенденцією що зараз вібдувається матчі переходять у нервову рубку, де за кожен гол сперечаються по п"ять хвилин і спорять за кожен вихід м"яча.

Діло ж хазяйське, я запропонував - якщо народ не одобрює, то будемо грати як грали.

Опубліковано

Для початку хочу подякувати всім за гру,раніше не міг відписати :friday:(з поважної причини)і компютера поряд не було.

По-друге пропоную для зменшення суперечок і конфліктних ситуацій зібратись і обговорити певні правила гри:пробиття штрафних,розіграшу мяча за бокової, фолів і т. д.

По-третє, особисто я проти зміни складу,злагодженості в діях не буде.Пропоную один раз зіграти поділившись сліпим жеребом, а потім відразу після матчу вирішити як далі будем грати.

Чекаю ваших коментарів...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...