spanasyuk Опубліковано 3 Червня, 2011 в 07:44 Автор #1276 Опубліковано 3 Червня, 2011 в 07:44 Перепутав, переходиш в іншу команду Все набагато краще і простіше - переплутав - стаєш на ворота
Smith Опубліковано 3 Червня, 2011 в 09:57 #1277 Опубліковано 3 Червня, 2011 в 09:57 Перепутав, переходиш в іншу команду Все набагато краще і простіше - переплутав - стаєш на ворота О, це, Серьога, конструктивно. Підтримую.
spanasyuk Опубліковано 3 Червня, 2011 в 11:02 Автор #1278 Опубліковано 3 Червня, 2011 в 11:02 О, це, Серьога, конструктивно. Підтримую. Да, я такий
ross19 Опубліковано 3 Червня, 2011 в 11:04 #1279 Опубліковано 3 Червня, 2011 в 11:04 Перепутав, переходиш в іншу команду Все набагато краще і простіше - переплутав - стаєш на ворота А там дивись і ворота переплутав...не в чужі а в свої забив, хоча декому не привикати.
Amid Опубліковано 3 Червня, 2011 в 15:20 #1280 Опубліковано 3 Червня, 2011 в 15:20 Година до гри, які ставки? Чи виграють вони нарешті в нас? Вже десь гру четверту мучать, а все ніяк. Мій прогноз - наша перемога в 3 м'ячі.
ross19 Опубліковано 3 Червня, 2011 в 15:30 #1281 Опубліковано 3 Червня, 2011 в 15:30 Година до гри, які ставки? Чи виграють вони нарешті в нас? Вже десь гру четверту мучать, а все ніяк. Мій прогноз - наша перемога в 3 м'ячі. згідний, хіба прийде в світлих футболках 8-9 чоловік ну тоді нічия
fantazy Опубліковано 3 Червня, 2011 в 19:23 #1282 Опубліковано 3 Червня, 2011 в 19:23 ну де там Паша?
Vendetta9 Опубліковано 3 Червня, 2011 в 19:32 #1283 Опубліковано 3 Червня, 2011 в 19:32 Дякую всім за гру!!!хоча,якщо бути чесним,вона мені сьогодні сподобалась не дуже...в нашій команді немає "командної гри"!!!витягуємо поки за рахунок класу окремих гравців...але так буде не завжди,ще кілька ігор і будемо пихтіти,ось побачите!!!треба з цим щось робити,а не попросту спорити...обговорення гри іде для того,щоб вказати на помилки,а після того зробити правильні висновки!!!перемога-приємно,але повторюю-на класі...ще раз дякую всім за гру!!! P.S.Вибачайте,якщо щось не так...
Smith Опубліковано 3 Червня, 2011 в 19:59 #1284 Опубліковано 3 Червня, 2011 в 19:59 Віталік, ти прав на всі 100000...00000%!!! Не можна робити на зло - ах ви так, то я вам так! Треба робити висновки, що б бути краще.Ще раз дякую за гру всім. Шкода, що ми не реалізували купу моментів, а так рахунок був би ще більшим. І почали ми грати розбалансовано в захисті, забагато виходів "3 в 1". При виході просто починають "возити", а мені, в свою чергу, не завжди вдається "витягнути" такий м'яч. Прислухайтесь до того, що написав Віталік.Віталік, якби можна було поставити 100 "дяків", то поставив.
Vect0r Опубліковано 3 Червня, 2011 в 20:03 #1285 Опубліковано 3 Червня, 2011 в 20:03 Дякую за гру, вже більш-менш рівно, але на весь матч нам не вистачає "фізухи" (окремим гравцям, мені в тому числі) + ще й стабільний голкіпер теж суттєва перевага на мою думку. Сьогодні ще й три останніх голи від штанг забили - майстерність. Хотілось бі трохи менше нервів на полі, бо коли починають заводитись, то й сам заводишся.З.І. Юра, вибачай нерви, хоча ти й сам настукав мені під коліно в тому моменті.
Smith Опубліковано 3 Червня, 2011 в 20:03 #1286 Опубліковано 3 Червня, 2011 в 20:03 І сьогодні ми підтвердили реноме "інфарктної" команди - за 5 хв. до кінця вирвали перемогу.
Amid Опубліковано 3 Червня, 2011 в 20:09 #1287 Опубліковано 3 Червня, 2011 в 20:09 Та уже пару ігор пихтимо Хряпс, Юрік відпрацьовуйте більше в півзахисті, відбирайте м'яч. Часто когось не хватає в відборі. Ну і за сьогодні трохи звиняйте. Заводився трохи, бо хотів кращий пас віддати, інколи вже не міг
Smith Опубліковано 3 Червня, 2011 в 20:14 #1288 Опубліковано 3 Червня, 2011 в 20:14 Хряпс, Юрік відпрацьовуйте більше в півзахисті, відбирайте м'яч. Часто когось не хватає в відборі. Це точно, Діма. Сьогодні з-за їх статичності було забито 2 голи точно. Ну і за сьогодні трохи звиняйте. Заводився трохи, бо хотів кращий пас віддати, інколи вже не міг Але 5 гола поклав - . Вартий ЛЧ.
Yurik Опубліковано 3 Червня, 2011 в 20:14 #1289 Опубліковано 3 Червня, 2011 в 20:14 Vect0r, буває. І Ти вибач, я не спеціально, навіть чесно скажу не помітив і не відчув коли зачепив Тебе, тому було неприємно отримати відвертий удар в ногу. Але надалі сподіваюсь так грати не будемо Amid, будемо старатись Вибачай, фізична підготовка нікудишня, треба підтягувати Всім дякс за гру
Vilan Опубліковано 4 Червня, 2011 в 14:49 #1290 Опубліковано 4 Червня, 2011 в 14:49 Всім дякую за гру!!! Все було файно!!! :smile-zachot: п.с. недоліки забудем
xriaps Опубліковано 4 Червня, 2011 в 15:13 #1291 Опубліковано 4 Червня, 2011 в 15:13 в залі дуже спекотно! при такій жарі, особисто мені, дуже важко бігати. так шо якщо що - вибачайте! свою спринтерську пасивність я компенсую Вам вдалими пасами, після яких навіть Юрик забиває..... .... всім дякую за гру......... п.с. мужикі! ми ж раніше це вже обговорювали... не потрібно сваритись із-зі всяких дрібниць. воно того не варте... будьте розумнішими і уступіть супернику (Пашок це до тебе) не на корову граємо!!! якщо що це не я.......
Yurik Опубліковано 4 Червня, 2011 в 18:31 #1292 Опубліковано 4 Червня, 2011 в 18:31 свою спринтерську пасивність я компенсую Вам вдалими пасами, після яких навіть Юрик забиває..... .... І щоб це означало? Хочеш сказати у мене проблеми з реалізацією? На скільки я пам'ятаю це у Тебе така проблема, а я забиваю навіть з Твоїх пасів і віддаю паси з яких інші забивають, а Ти чомусь не можеш. Так що перш ніж таке писати пошукай проблеми в собі
Vect0r Опубліковано 4 Червня, 2011 в 19:23 #1293 Опубліковано 4 Червня, 2011 в 19:23 А я все-таки пропоную зробити команди "рендом", тобто на початку обрати двох капітанів і хай ті самі обирають гравців в свої команди. Так буде більш-менш все суб"єктивно і рівномірно по гравціям, бо один тиждень команди рівні, інший трохи ні, а третій ну 3.14здець не йдуть ні в які ворота, та й протистояння будуть не такі нервові і цікавіше грати з різними хлопцями. Плюс до того пропоную програвшим в певний день приносити на наступний раз пляшку води (будь-яку, холодну, просту з крану) щоб всі пили так буде цікавіше і стимул хоч і мінімальний.
xriaps Опубліковано 4 Червня, 2011 в 19:40 #1294 Опубліковано 4 Червня, 2011 в 19:40 я вже давно так пропонував...
Smith Опубліковано 4 Червня, 2011 в 20:10 #1295 Опубліковано 4 Червня, 2011 в 20:10 Мля, чого сваритеся? Обидва хороші... На рахунок, кого обирати, бо кожен буде намагатись вихопити більш класного гравця. Крім того, не буде взаєморозуміння, і знову ж таки будуть взаємні звинувачення. Команди будуть набиратися не рівноцінні, і після програшу одна з команд буде казати, що вона була апріорі слабкіша. Колись я вже через таке проходив, коли грав з іншими командами.
Vendetta9 Опубліковано 4 Червня, 2011 в 20:42 #1296 Опубліковано 4 Червня, 2011 в 20:42 Мля, чого сваритеся? Обидва хороші... На рахунок, кого обирати, бо кожен буде намагатись вихопити більш класного гравця. Крім того, не буде взаєморозуміння, і знову ж таки будуть взаємні звинувачення. Команди будуть набиратися не рівноцінні, і після програшу одна з команд буде казати, що вона була апріорі слабкіша. Колись я вже через таке проходив, коли грав з іншими командами. Я повністю згідний з Смітом...нормально ми не поділимось-це факт,і взаєморозуміння теж не буде,так як було вже сказано...ми ж здається награємо склади,чи не так?відразу спадає на думку та ситуація,яка склалася,коли тільки починали грати...тоді стабільні гравці які грали в нашій команді були я і Паша,а у вас був стабільний і сильний склад,ми пихтіли як могли...ми піднімали теж це питання тоді,але всі сказали,що все ок-це наші проблеми...і всім було тоді цікаво грати,а зараз вже не цікаво!!!то у чому проблема скажіть будь-ласка???
Vect0r Опубліковано 5 Червня, 2011 в 09:02 #1297 Опубліковано 5 Червня, 2011 в 09:02 А чого ж нормально не поділитись, якщо кепи по черзі вибирають собі гравців с представлених людей? Тоді майже кожен раз грали 3 команди, тепер вийшло що дві і наша команда залишилась майже тим же складом тільки замість Сема - Коля, а замість Васі - Діма Фентазі, а у вас с двох інших залишились кращі гравці з вашої команди (Ти, Паша і Юра), а з третьої команди (Саня Сміт, Діма Амід и Андрій Хряпс), ну хоч вбийте мене але я не назви ці зміни рівнозначними, нікого не хочу ображати. І ще велику різницю є те хто приходить, буває що вилітає один-два гравця з основи і вже не те пальто йде, а так якщо будемо вибирати собі двох капітанів і ділитись, то вони ж не з закритими очима будуть гравців брати і по черзі щоб все було рівномірно.
Yurik Опубліковано 5 Червня, 2011 в 09:07 #1298 Опубліковано 5 Червня, 2011 в 09:07 В нас і так мало зіграності, а як будемо постійно мінятись, то взагалі нічого не буде. Та й Сем з Васьою думаю не на завжди покинув вашу команду І гра цього разу була не в одні ворота, цілу гру йшли гол в гол, тільки в останні 5 хв нам вдалось вирвати перемогу
Vect0r Опубліковано 5 Червня, 2011 в 09:14 #1299 Опубліковано 5 Червня, 2011 в 09:14 Да ж діло і не в тому, що хтось слабкіше, хтось сильніше. Сам процес гри стане цікавішим на мою думку, хоча особисто для мене футбол в пятницю - це шанс відпочити морально після робочого тижня,а з цією тенденцією що зараз вібдувається матчі переходять у нервову рубку, де за кожен гол сперечаються по п"ять хвилин і спорять за кожен вихід м"яча. Діло ж хазяйське, я запропонував - якщо народ не одобрює, то будемо грати як грали.
ross19 Опубліковано 6 Червня, 2011 в 11:30 #1300 Опубліковано 6 Червня, 2011 в 11:30 Для початку хочу подякувати всім за гру,раніше не міг відписати (з поважної причини)і компютера поряд не було. По-друге пропоную для зменшення суперечок і конфліктних ситуацій зібратись і обговорити певні правила гри:пробиття штрафних,розіграшу мяча за бокової, фолів і т. д. По-третє, особисто я проти зміни складу,злагодженості в діях не буде.Пропоную один раз зіграти поділившись сліпим жеребом, а потім відразу після матчу вирішити як далі будем грати. Чекаю ваших коментарів...
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.