Перейти до змісту

Футбол

spanasyuk

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

В принципі то варіанти гри на дворі розглядаються, але на додачу до адреналіна. Все ж таки там за нами тримають час та й помитись після гри можна і пиво смачне :blush: . Та й щоб не казали, особисто для мене гра в залі є гра в залі.

Щодо штучних покриттів, то 17 школа трішки більше мені до вподоби, ніж 4-та школа, якось затишніше там. В ліцеї поки не був - нічого сказати не можу. Але чи будем ми двічі на тиждень бігати не знаю, наскільки мені відомо то багато хто з гравців і так грають в інші дні в інших командах і на різних полях. Але 5 чоловік я думаю назбирається бажаючих серед бордовців.

Опубліковано

Можливо варто вже десь зупинитись :blush:

Ммм...ні :P

Дражнись, дражнись! :0001:

Доречі вчора був чудовий турнір з міні-футболу в 4-й гімназії. В турнірі взяли участь дворова збірна луцька, дворова збірна ківерець, Луцьктепло та дворова збірна дубного. Цікава була гра і хоч команда Льцьктепло посіла перше місце, дуже сподобалась гра ківерчан :)

Опубліковано

на двох можете вже розраховувати

потрібно щоб організатори писали час і місце - де і коли планують грати на вулиці? Чи організаторів немає - є просто бажаючі пограти?

Опубліковано

Доречі вчора був чудовий турнір з міні-футболу в 4-й гімназії. В турнірі взяли участь дворова збірна луцька, дворова збірна ківерець, Луцьктепло та дворова збірна дубного. Цікава була гра і хоч команда Льцьктепло посіла перше місце, дуже сподобалась гра ківерчан :)

Доречі вчора...

була цікава гра футболістів 1999-2000. Я приємно вражена їхньою майстерністю. А наймолодший гравець (2002 р.н.) взагалі мене шокував. Майбутня зірка українського футболу!

Опубліковано

погоджуюсь, що діти зараз показують ще видовищніщий і результативніший футбол ніж дорослі. не так довно сам був свідком таких матчів, де після гри школярів гра дорослих вже не така була і цікава!

Опубліковано

погоджуюсь, що діти зараз показують ще видовищніщий і результативніший футбол ніж дорослі. не так довно сам був свідком таких матчів, де після гри школярів гра дорослих вже не така була і цікава!

У такому випадку...можу познайомити вас з декількома "тренерами" ;)

Опубліковано

взагалі то було б дуже добре, я б і на тренування походив

ось нещодавно спеціально ходив послухати тренера дворової збірної луцька, правда допомогти моїй команді перемогти все одно не вдалось!

Опубліковано

на двох можете вже розраховувати

потрібно щоб організатори писали час і місце - де і коли планують грати на вулиці? Чи організаторів немає - є просто бажаючі пограти?

Сьогодні-завтра буде відомо!!!

Опубліковано

Все ж таки там за нами тримають час та й помитись після гри можна і пиво смачне :blush:

Ось пиво і згубило вашу команду :friday:

Опубліковано

Ось пиво і згубило вашу команду :friday:

Та ты гониш - губит людей не пиво, губит людей вода! :D

Можливо ти воду якусь не ту приносиш,що вона вас губить???

Опубліковано

Шось тут не та мова!!!))))) Якби хтось програвав першу половину року, а зараз хтось програє другу половин року)))

п.с. минуле є, його не може не бути, але краще жити сьогодні і думати про завтра)))))

сінус + косінус = !))) і цим всьо сказано)))

Опубліковано

на мою думку просто потрібно здійснювати рокировку гравців, щоб команди були більш-менш рівні.

ми вже тривалий термін граємо і знаємо хто як грає і які має можливості.

кожен раз ділитись на 2 більш-менш рівні команди

так і гра цікавіша буде... і інтрига завжди буде присутня..

Опубліковано

Давайте поекспериментуємо найближчої п'ятниці по тій схемі, по якій запропонував Андрій.

Можливо і вийде щось з цього.

Опубліковано

Але так не буде ніякої зіграності. Так як кожен звик до іншого гравця команди. От, наприклад, ми з Віталіком граємо ще з шкільних років, то іноді можемо не дивлячись давати один одному паси і вони будуть точні. Хоча останнім часом у нас нема стільки практики як було в шкільні роки і відповідно з'являється "брак" у передачах

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...