Перейти до змісту

Футбол

spanasyuk

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Мене також не буде, нарешті без мене команда має шанс виграти! Я не буду заважати... :rolleyes:

• Відповідей 2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Інформаційне повідомлення №---

Збір команди відбудеться все там же, час збору 19.15!

До зустрічі на футбольному полі!

все там же)

де і коли ви збираєтеся?

Опубліковано

timomaas набери 093 8Ч0 6778 запитай чи є вільні місця. Будуть місця, скажуть куди прийти.

Опубліковано

Також дякую всім за гру. Не буду казати, що заважало грати :blush: , але хоч ми знову поступились, побігали нормально. Трішки звикнем до мяча і гра піде набагато краще :rolleyes:

Опубліковано

Також дякую за гру. Радує те, що я сьогодні непогано відіграв як і вся наша команда в цілому. МО-ЛО-ДЦІ!!!! І це нас було в команді 5 гравців. Паша, тобі окремий респект за роботу в захисті. Віталік - як завжди на супер рівні!!! Діма в центрі класно грав. Андрюха - молодца, але з реалізацією треба щось робити.

Трішки звикнем до мяча і гра піде набагато краще :rolleyes:

Так-так, Сергію. Це є основною причиною, що ви сьогодні програли. М'яч був сьогодні занадто круглий. :g05:

Опубліковано

Також дякую всім за гру!!!Гарно побігали,хоч і кількісна перевага була на боці суперника...До м"яча і справді трішки треба звикнути,але в загальному сьогодні все було ок...відобразилась на грі і відсутність основних гравців в обох командах.Будем мати надію,що іншого разу ми будемо в бойових складах і боротьба буде не гірша...

Опубліковано

Гра просто супер,не думав що встигну приїхати.Дякую за гру, Сем тебе розчарую, без тебе команда не виграла,а захист команди виглядав ну дуже не переконливо.

Також дякую за гру. Радує те, що я сьогодні непогано відіграв як і вся наша команда в цілому. МО-ЛО-ДЦІ!!!! І це нас було в команді 5 гравців. Паша, тобі окремий респект за роботу в захисті. Віталік - як завжди на супер рівні!!! Діма в центрі класно грав. Андрюха - молодца, але з реалізацією треба щось робити.

Трішки звикнем до мяча і гра піде набагато краще :rolleyes:

Так-так, Сергію. Це є основною причиною, що ви сьогодні програли. М'яч був сьогодні занадто круглий. :g05:

Підтверджую м'яч був таки занадто круглий. :0026:

Опубліковано

Всім дякую за гру....

На рахунок реалізації: Саньок це все було продумано.. ...

якби я забив всі мої нереалізовані моменти, рахунок був би розгромним, а суперника завжди треба тримати в інтризі, щоб не розслаблявся. :D

п.с. над реалізацією будемо працювати :ok2:

Опубліковано

Ой да ладно, суперники то ще більше не реалізували. Все ж таки мяч пригав як навіжений. Адік в порівнянні з віннером набагато швидший і пригучіший та й як підмітили кругліший :blush:

Опубліковано

Є можливість (стабільної) оренди поля біля 4 гімназії - бажаючі грати є???

5*5 - оптимальний варіант

Опубліковано

"все там же" я телефонував...виявилося не двором)

От сам і відповів на своє запитання! :0005:

Є можливість (стабільної) оренди поля біля 4 гімназії

І скільки зараз хоче Волинець за годину оренди?

Опубліковано

Поле 4 гімназії ("зажигалка" - впав, проїхався на дупі і все після цього "горить") - ідентичне полю у військовому ліцеї та у 17 школі. Є можливість домовитись у тому самому військовому ліцеї. Так що...

Опубліковано

Поле 4 гімназії ("зажигалка" - впав, проїхався на дупі і все після цього "горить") - ідентичне полю у військовому ліцеї та у 17 школі. Є можливість домовитись у тому самому військовому ліцеї. Так що...

Можу допомогти домовитись за поле на Декабристів, 23 (за ЗОШ № 17)

Опубліковано

Я вважаю, 10 грн. з особи прийнятною ціною за 1.5 години гри.

4 гімназія - граючи 5*5 - виходить по 5 грн. - супер!!!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...