Перейти до змісту

Футбол

spanasyuk

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Інформаційне повідомлення №---

Збір команди відбудеться все там же, час збору 19.00-19.10!

До зустрічі на футбольному полі! :)

+

• Відповідей 2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

нехіло Барса розгромила Шахтар((( майже як ми в кращі свої часи на "АРені" адреналіну :D:blink::sq_ye:

не кісло ти так себе хвалиш :)

-----

твоя моя не розуміть

Опубліковано

нехіло Барса розгромила Шахтар((( майже як ми в кращі свої часи на "АРені" адреналіну :D:blink::sq_ye:

не кісло ти так себе хвалиш :)

-----

твоя моя не розуміть

тут можна і не порозумітись. головне, аби на полі добре розуміли один одного :)

Опубліковано

Милі форумчами, було дуже приємно вас побачити і насолодитись вашою грою. Дякую за запрошення! Вибачайте, що так швидко втекла! До наступної зустрічі!

Опубліковано

Це цікаво кого і коли ви так розгромили?

Скоріше нагадує сьогоднішній матч: Ми в ролі Барси а ви в ролі Шахтаря :101010:

Опубліковано

Дякую за гру. Вибачайте що не так - не у формі, сказується велика перерва :)

І голкіпер хай вибачає, звісно не хотів так попасти, бо так смачно приклався.

Опубліковано

Дякую всім за гру.

Вибачаюсь, що так сьогодні плужив (ще не дозволяє здоров'я розбігатись на 100%)- обіцяю спробувати реабілітуватись в наступних іграх! Ну і дякую за маленький приємний сюрприз - який ми трішки обмили - нехай навіть чаєм :rolleyes:

Опубліковано

Сьогодні було все: і кров, і сльози, і словесні "разборки", і прекрасна споглядачка на трибуні, і класні голи з комбінаціями. І скажіть, невже ми погано побігали? Всі були задоволені - і ті, що виграли, і ті що, програли. Бо ми файно пограли для себе, для свого здоров'я та задоволення. Чи не так? То питається: а нафіга оті всі незрозумілі здоровому глузду сперечання? Ми що, граємо на Кубок, на гроші чи ще на щось матеріальне? Ми самі платимо за гру. Народ, отямтеся. Може я кажу банальні речі, але прості речі найчастіше бувають банальними.

Так що давайте будемо поважати один одного і ставитеся до інших так, як ми хочемо, що б ставилися до нас. :ok2:

1. P.S. lilechka, окремий респект, що відвідала нашу гру і від мене: перепрошую за не зовсім літературні вирази з мого боку (в грі я по іншому не можу), бо ти знаходилась на трибуні найближче до мене.

2. P.S. Віталіку (воротарю команди-суперника) - найскоршого одужання та ефективного лікування отриманих травм.

Опубліковано

lilechka, окремий респект, що відвідала нашу гру і від мене: перепрошую за не зовсім літературні вирази з мого боку (в грі я по іншому не можу), бо ти знаходилась на трибуні найближче до мене.

Ще трохи і ви з мене національного героя зробите =) Я гарно провела час і задоволена!

Вибачаю! Але я нічого поганого не чула (закривала вуха :) )

Опубліковано

Ще трохи і ви з мене національного героя зробите =)

національного - ні! Національного ми робимо за окремим прейскурантом цін! :P

Опубліковано

УРА! Можу спати спокійно! =)

Опубліковано

УРА! Можу спати спокійно! =)

ну цього ми пообіцяти не можемо :P

Опубліковано

То питається: а нафіга оті всі незрозумілі здоровому глузду сперечання? Ми що, граємо на Кубок, на гроші чи ще на щось матеріальне? Ми самі платимо за гру. Народ, отямтеся. Може я кажу банальні речі, але прості речі найчастіше бувають банальними.

Тому я практично не граю в колективні ігри. Коли сам на сам - таких суперечок не виникає.

Опубліковано

То питається: а нафіга оті всі незрозумілі здоровому глузду сперечання? Ми що, граємо на Кубок, на гроші чи ще на щось матеріальне? Ми самі платимо за гру. Народ, отямтеся. Може я кажу банальні речі, але прості речі найчастіше бувають банальними.

Тому я практично не граю в колективні ігри. Коли сам на сам - таких суперечок не виникає.

Тоді тобі практично не відомі такі поняття як "командний дух", "надійне плече товариша" і т.д.

Опубліковано

Тоді тобі практично не відомі такі поняття як "командний дух", "надійне плече товариша" і т.д.

Так і є, звик тільки на себе покладатись

Навіть коли на загальне благо щось роблю, то роблю все одно сам

В сенсі:

Коли сам на сам...

?

Я мав на увазі тет-а-тет, один на один :)

Опубліковано

Я мав на увазі тет-а-тет, один на один :)

Ти маєш на увазі тет-а-тет грати у футбол? Ти проти воротаря чи проти іншого гравця?

Опубліковано

Таки так, гарно пограли, отримав масу задоволення. :)

lilechka, респект за відвідини.

Заходьте ще на футбол і на післяматчеві конференції.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...