Перейти до змісту

Футбол

spanasyuk

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Саньок якраз теде і не хватало.....

P.S. суперник на останній хвилині вирвав перемогу, з чим їх вітаю....:smile-zachot:

Також хочу до всіх звернутись:

хлопці!!! не на корову граємо! давайте грати акуратніше, щоб ніхто не отримав травму! і якщо є хоть якісь найменший натяк на штрафний, значить штрафний і не потрібно сперечатися. а то останній час бачу що почались якісь незрозумілі ситуації, суперечності і т.д.

Опубліковано

Саньок якраз теде і не хватало.....

В мене поважна причина відсутності - в дружини ювілей! Так що...

Наступного разу буду намагатись потрапити на гру.

Опубліковано

Я теж останнім чаом помітив, що гравці надто агресивно, не по-спортивному агресивно, себе поводять на полі. Хлопці, а воно вам тра? Граємо ж тільки заради здоров'я та власного задоволення.

Да ты успокойся!

Опубліковано

Також дякую всім за гру. Я було вже думав як втримати нічию, а тут неймовірний прохід Vilana (обіграв десь 4-х гравців) - пас на WcLFalcona і гол. І все це на останній хвилині - фантастика :)

Опубліковано

Дякую всім за гру!))) І за гучні слова в мій бік :smile-zachot: обіграв я там не стільки, але суть така, шо народ отримав бублик в ворота)))

я радий, шо забили, бо так як ми плужили на полі, то ще не разу так не було :sq_ye:

еу і після футболу, дякуючи СПанасюк підкріпились :friday: п.с. з днем народження!)

Опубліковано

Теж дякую всім за гру.Футбол це гра до останньої секунди,що й показав останній матч.І як кажуть в народі краще пізно ніж ніколи: З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ СЕРГІЮ!!!багато,багато забивай голів :0044: ,але не в наші ворота :ok:

Опубліковано

Серьога, вибачай, завтикав. З днем народження тебе! Що б не було перепон на полі і в житті, і що б травми оминали іншою дорогою!

Опубліковано

В цю п'ятницю не буду. Їду в Київ. Може попаду на Динамо - Брага. Якщо ні - просто погуляю :)

В якості гравця чи вболівальника? :)

Опубліковано

нехіло Барса розгромила Шахтар((( майже як ми в кращі свої часи на "АРені" адреналіну :D:blink::sq_ye:

Опубліковано

нехіло Барса розгромила Шахтар((( майже як ми в кращі свої часи на "АРені" адреналіну :D:blink::sq_ye:

не кісло ти так себе хвалиш :)

Опубліковано

Інформаційне повідомлення №---

Збір команди відбудеться все там же, час збору 19.00-19.10!

До зустрічі на футбольному полі! :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...