Перейти до змісту

Футбол

spanasyuk

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Хай каже недоліки, а враження повинні бути тільки хороші)))))

З наступаючим Новим Роком!)

Опубліковано

З Новим Роком, хлопці! Нехай у наступному році буде у нас по менше травм та побільше взаєморозуміння на полі, і не тільки на полі...

Опубліковано

був сьогодні в адреналіні, так спортзал вільний. може організуємся на цьому тижні?!! може навіть завтра..... Серьога ти як дивишся? думаю народ з радістю піде....:)

P/S/ Всіх вітаю З новим роком!!!:friday:

Опубліковано

Народ, підтримую Ваше прагнення побігати, але так як зараз всі поз'їжджались, то святкові дні я все ж таки хочу зустріти в колі сім'ї та друзів, яких давно не бачив! :friday:

Тому спробуйте самі зібратись - всі ж тут - Smith, Masik, Cem, Vilan, Sp-Rondo, Yurik (підтяне Пашку і totti), Vaso, Vector, Fantazy (підтяне Мішу), Xriaps, Amid, Phoinix. Якщо потрібно буде м'ячик, маніжки, фляги чи картку на знижку, я передам Vilanу :)

Опубліковано

Доречі пропоную скористатись гарною зимовою погодою - сходіть в баню, покатайтесь на лижах, ковзанах чи санках! Принаймні внесіть маленьку різноманітність - пограйте наприклад у великий чи настільний теніс! :)

Опубліковано

Хлопці, на жаль, я не можу - ще досі хворію, і то конкретно. Так що на мене до Різдва не розраховуйте.

А так хочеться пограти...

Опубліковано

Відпочиваєм, а якщо є бажання то пишіть, якщо напишуть на "команду" то зберемся)))))

п.с. Сміт видужуй!

Опубліковано

Інформаційне повідомлення №---

Збір команди відбудеться все там же, час збору 19.00-19.10!

До зустрічі на футбольному полі! :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...