Перейти до змісту

Футбол

spanasyuk

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

не ну реально скільки? бо дуже хочу грать футбол!

vladsheff, не слухай їх, цих жартівників. Все залежить від кількості гравців, що б не було на полі колгоспу, або декілька команд.

Опубліковано

Висловлю таку пропозицію, наголошую пропозицію :D приходь грати!) а там розберемся!!!

А СТОСОВНО ПЯТНИЦІ!!! ТО ГРАЛИ МИ не то шо так собі, А ВООБЩЕ ГАЛІМО!!! МИ були сама галіма команда!!! по кількості ГА(о)ЛІВ!!!

п.с. за самокритику не пресувати, я знаю любите, от написав того разу більше паса, інші взяли на озброєння,

зараз напишу не пасуйте, але обводьте всіх!!!)

Опубліковано

а коли і куда приходить?

Приходити в Адреналін (Арена Сіті) на 19.15 год. кожної п'ятниці, зустріч на трибунах. Починаємо о 19.30 год. Взуття має бути таке, що б не залишало слідів на полі (не марке). Скіидаємося приблизно по 20 грн., іноді буває менше.

доречі граю футбол хорошо але гляньте чи вік підходить(14)

Антропометричні дані які?

Опубліковано

А пива скільки випиваєш??? (бо в нас організатор дуже суровий, після гри на пиво тяне, треба ще й там тянути) :g05:

Коля, яке пиво? Хлопець написав, що йому 14 р. Ще 4 роки мусить потерпіти.

Опубліковано

А пива скільки випиваєш??? (бо в нас організатор дуже суровий, після гри на пиво тяне, треба ще й там тянути) :g05:

Коля, яке пиво? Хлопець написав, що йому 14 р. Ще 4 роки мусить потерпіти.

Ти правий, пиво в таких роках не п'ють. Вже горілку глушать. :smile3:

Опубліковано

Ти правий, пиво в таких роках не п'ють. Вже горілку глушать. :smile3:

Серьога, по собі судиш? :D В такому віці її тільки починають смакувати.

Опубліковано

На пиво йдуть, коли грав або дуже добре або дуже д..ово!!!

Побачим, що він нам продемонструє! :ok::D

Опубліковано

а що з собою на перший раз взяти(форма,гетри,кросівки-які не залишають слідів,буду добре грати куплю залки-все це в мене є!!!=))

Опубліковано

Як звичайно в спортзал і для футболу))))))))))))))) головне теплий чай, бо там дуже холодно!!!!!!!!! :0003:

п.с.травми завжди липнуть :angry2: до нерозігрітих

Опубліковано

а що з собою на перший раз взяти(форма,гетри,кросівки-які не залишають слідів,буду добре грати куплю залки-все це в мене є!!!=))

документи, халат, тапочки і прокладки!

П.С. Вибач вирвалось!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...