Перейти до змісту

Футбол

spanasyuk

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Да,да, Сміт вчора був заряджений на борьбу не жалів ні себе, ні суперників, ні конструкції на полі :)

Я вчора грав як телєга 8) Але нічого нормально, дякую всім за гру.

Опубліковано

За вільне місце до адміністратора-організатора СП Панасюк :smile-zachot: , хоча йому порядком такі проблеми як вирішувати хто грає а хто не грає не подобаються,

і потім бачити ображених людей він теж не хоче

Опубліковано

Ну, 3 по 6 то трохи забагато, а от 3 по 5 в самий раз, чи як було раніше дві п"ятірки і одна шістка там де ще не зіграні гравці і було нормальок.

Особисто я за те, щоб кількість гравців на кожну гру була в межах 12-16 чоловік. І щоб приходили всі завчасно, щоб можно було сразу оприділитись як граємо.

Опубліковано

Ну по порядку!

to Vect0r

Всі грали однаково - напевне просто день такий - холодна погода (як і зал)! І я в своєму репертуарі - на останніх секундах не попадаю в порожні ворота - це вже напевне традиція :)

to Sp_RoNdo

фентезі і амід - у відрядженнях, масік - не здоровий - ось відповідь на твоє запитання!

наступного разу будуть вони - будем грати в три команди, а поки їх немає - 12 чоловік ! До цього часу такий варіант всіх влаштовував! Для чого починати шукати когось чи просити прийти, якщо в нас є 12 постійних людей, яких не потрібно просити прийти, а які самі з величезним бажанням приходять поганяти мяча, а якщо я по якихось причинах не додзвонююсь - самі дзвонять до мене і нагружають - чого це я ще досі до них не передзвонив! Правда SMITH? :)

Доречі, дякую SMITH, що поквапив нас, бо боюсь що як би не ти, то з тією рибкою я ще до ранку пив і пив пиво :)

Опубліковано

Правда SMITH? :)

Правда, Серьога!

Доречі, дякую SMITH, що поквапив нас, бо боюсь що як би не ти, то з тією рибкою я ще до ранку пив і пив пиво :)

Будь ласка!!! Ти просто, Серьога, розімлів від випитого пива і час для тебе зупинився.

Опубліковано

не від пива, а від гри - багато бігати довелось просто!

Ти хотів сказати ВОДИТИСЯ, багато водитися довелося просто. Пасуйся с......

Опубліковано

Пасуйся с......

Тобто пасуй Сему :P

Я ж в кінці випарвився і став тобі пасувати, а ти все одно на пиво не пішов :angry:

Все, наступного разу буду проти тебе грати :P

Опубліковано

Пас був, от тільки не всі ще запамятали що це таке??? і що можна пасувати не тільки вперед))) але й назад і впоперек :lopata: далье копати не будем, це всіх стосується!!! :smile-zachot:

Опубліковано

Пасуйся с......

Тобто пасуй Сему :P

Я ж в кінці випарвився і став тобі пасувати, а ти все одно на пиво не пішов :angry:

Все, наступного разу буду проти тебе грати :P

Ми домовлялись про три відкати з кутового, а був тільки один!!! Є питання?????

Я на тебе зобідився :_11::0029:

ОК! Домовились. Я буду грати за іншу команду. :_13: А ти своїй не зраджуй....

Опубліковано

Ведуться переговори про те, що СЕМ на правах вільного агента перейде в нашу команду :P

А ти чого радієш! До мене в перерві підійшли спонсори і сказали, що Юрік, щось ніякий останні матчі і вели переговори про його обмін на СЕМа? Я в принципі дав попоредню згоду, бо СЕм хоч і добре грає, але осьаннім часом багато "говорить", а Юрік то просто мовчки бє, куда і для чого не зрозуміло, але головне, що "мовчки" :D

Опубліковано

Ми домовлялись про три відкати з кутового, а був тільки один!!! Є питання?????

Я на тебе зобідився :_11::0029:

ОК! Домовились. Я буду грати за іншу команду. :_13: А ти своїй не зраджуй....

просто три відкати, а не з кутового - а три як мінімум було!

Ну ладно, проведем ракеровку. Хоча може наступного разу три капітани оберуть гравців і тоді всі пограють з новими людьми і проти нових людей - як передостаннього разу - також на мою думку цікава получається гра! :)

Опубліковано

Ведуться переговори про те, що СЕМ на правах вільного агента перейде в нашу команду

Трансфертний сезон відкривається літом, коли всі на море їдуть, там і подумати чи варто грати? чи там більше заплатять?(пасами) :friday:

а зараз зима, пиво і сауна, щоб відновити сили)))))

Опубліковано

а зараз зима, пиво і сауна, щоб відновити сили)))))

та перестань, ще осінь, а не зима :)

ну на рахунок пива - перетензій немає, тут ти виправився :)

а на рахунок саун - тут претензії є! хтось морозиться, хоча знову зауважую - що ще не зима :P

P.S. Може я чогось не знаю? Може це з нами просто в тебе не має часу ходити через постійні виклики :D

Опубліковано

Інформаційне повідомлення №---

Збір команди відбудеться все там же, час збору 19.15!

По вболівати на трибунах і на розпиття чаю (пива) після гри запрошуються всі бажаючі :)

Опубліковано

В першу чергу хочу вибачитись перед Smith'том за грубу гру проти нього. Швидше поправляйся. Ще раз Вибач!!!!!!!!!

P.S. Vaso а ти там як? Як дойшов додому?

Опубліковано

також дякую всім за гру - всі молодці!

Ніби всі обережно грали, але на жаль все ж таки трішки травм було - тому всі хто отримав - швидкого Вам одужання! :)

А загалом мені сподобалось - під кінець взагалі був ніякий - ледь ноги переставляв, давно вже так не бігав! :smile-zachot:

Опубліковано

Мене підвіз Xriaps, за що йому наразі дякую усно а при нагоді чаєм чи пивом. Палець і нога припухли. Температура трохи піднялась.

Кістки і сухожилля вроді цілі. Сьогодні був явно не мій день.

До наступної пятниці буду в строю.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...