Перейти до змісту

Футбол

spanasyuk

Рекомендовані повідомлення

вже дві команди сформували стабільних і пойдьот нормальних, а третя кульгає.......але питання часу, там де двоє там і третій)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Я так зрозумів, що нашу команду з рахунків зняли? Ну-ну.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я так зрозумів, що нашу команду з рахунків зняли? Ну-ну.

Так вілан за тебе грав - це він натякає, що ще когось підтянем і ви станете непереможні! :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ми ще покажемо. Ми ще зіграємо... t09022.gif

Так і я проте - поганий психологічний настрой в команді дестабілізує усю гру. Не пойдьоть! Триматись!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Блін, де ви такі прикольні смайли познаходили :smile-zachot:

Та ладно, може наступного разу я за вас піду грати, а то все проти нашого професійного воротаря - час і васо трішки похвилювати :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ми реально не встигали по швидкості...а все інше...у нас в нормі!!! до пятниці пружини накрутим, а в адреналіні вистрелим..... :0003:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хахахах.

Дивіться не перекрутіть, щоб раніше не вистрелили ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тю, давайте змінимо склади команд і побачим в кого швидкість, витривалість і т.д. Три капітошкі вибирають гравців по жеребу і всьо (крім гравців своєї команди). І поїхали! ГА?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ти кого це обзиваєш капітошкою? Га!

Ото ним і будеш!!! :P

P.S. Все вірно - грати постійними складами, а не міняти постійно напарників - тоді будем зігранішими і можна дійсно брати участь в чемпіонатах!!! :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В нас практично дві команди є - третю трішки потрібно укомплектувати і все! Ну нічого Ваня знову скоро планує до нас повернутись - ось ВАмс і три класні команди :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ВАНЯ ждем з нетерпінням!!! :0044: :0044: :0044:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ВАНЯ ждем з нетерпінням!!! :0044: :0044: :0044:

Ну, значить він за вас грати буде.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І я хочу за них з Ваньою пограти :blush:

А ще M@X з моря повернувся і казав, що напевне буде в пятницю! Так що може бути 3 суперові команди! І буде справжній футбол :)

P.S. Я ще ні разу зі Smithом в одній команді не грав! Все тільки проти його! Хочу хоч раз пограти з ним в одній команді :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А що Smith на таку пропозицію каже??? :smile-zachot:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я скажу так - що треба ділитися більш-менш справедливо, що б команди були рівні. А то одна команда явно сильніша і вона практично всі ігри виграє.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Просто нам за пиво зливають матчі! А ми за пральний порошок зливаєм, правда Серьога? А грати ми вупше не вміємо!

п.с.І я хочі з Smith'ом зіграти :P . Все, на слідуючу гру міняємося командами полюбому!!!!!! :g05:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

кричали капітошко, капітошко, о поділились вже самі :angry2:

все, позицію змінив - тепер не з смітом хочу грати, а проти сема! Я вже так бачу - сем, вілан і сміт - трійка із "великалепной пьятерки" :)

И все в порядке, если только на площадке - великолепная четверка и вротарь

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всьо будет в ажурі, якщо -М@X- ще не спився, то піде за нас. Захист в нас нормальний, кинем в півзахист нову людину і буде всьо нормально! Бум рвати як тиждень назад, головне настрій! :smile-zachot: Взагалі вважаю, що немає сильнішого складу із трьох команд, у всіх є свої мінуси і їх вистачає... Задумайтесь, восновному ми бачили вище команду якій в першу чергу "везло" а не за їхній "професійни" рівень!

Отож, склади, якби залишимо без змін, ми просто розберемся в своєму і всьо будет пучком! :friday:

Моє ІМХО!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А на моє ІМХО, Коля, твоє ІМХО - це хо... :D В смислі, хорошо.

В принципі, ти правий, тиждень назад ми грали чи не найкраще, мабуть, не то пальто не той настрой був...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дп перестаньте - Міша просто фантастичні голи забивав! Де в мініфутболі побачиш три голи забиті головою - такого просто не буває :smile-zachot:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я не поняв, а де Masik пропав? Взагалі від футбольної сім'ї відбився!!!!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та ні! Я ж казав в пятницю - він мав їхати в кончезаспу на чемпіонат з рукопашного бою! Він входить в судійську колегію! Він сам дзвонить і каже, що дуже хоче прийти, але ніяк не може!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дарофф футбольная братва! Я тута и никуда не пропадал, просто то командировка, то пьянка! В пятницу постараюсь быть!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...