Перейти до змісту

Футбол

spanasyuk

Рекомендовані повідомлення

Єдине, що він просив, це щоб якщо вже ми вже пообіцяли що гратимемо місяць, то ми граєм місяць, а він нам робить знижку!!!! УРААА-А-А! :0119:

Серьога, ти що там обіцяв йому? Який місяць? Ми що там жити будемо? :blink:

Може все-таки як раніше, по п'ятницях? ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Ну я там живу, а ви по пятницях приходьте :)

Там тепло, вода є щоб помитись, ну і пиво, щоб поїсти :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Там тепло, вода є щоб помитись...

Яка вода помитись, Серьога? Я щойно з футболу з Адреналіна. Там в душі тільки нормально працюють дві душові, реально помитись неможливо. І за що такі гроші? Сервіс по - українські, мля...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Завтра напишем на борді - нехай ладять! Доречі на рахунок відгуків, то виявляється все вони читають - навіть ту книжечку відгуків, що на вході. Поки звісно все вони не можуть, але в усіх питаннях що до них звертаюсь, нехай навіть не без допооги (наприклад Масіка), але йдуть на зустріч! А це трішки радує! :)

А щодо цін - то тут згоден! Але поки альтернативи немає, доводиться вибирати з того, що є! І якщо все ж таки вони не БАЛТУНИ, а дотримаються того, що говорять, то 150 грн за годину я рахую нормальна для нас ціна! Ну хай но дійдем до оплати, бо це поки були лише слова! А там буде видно! Коротко кажучи, завтра все розповім!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чудово пограли! Дякую Всім за гру!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую всім за гру! Пограли - супер! Динамічно дуже!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всі молодці! Всім дякую! :)

От тільки чого на чай не залишились?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

До речі. Мені сподобалось вчорашнє "вирішення питання" по душу адміністрацією Адреналіна - є проблемні душові, не питання - просто їх викрутимо, і не буде проблеми.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ось я так задумався, вирішив всетаки написати: Ніхто недумав про те, щоб грати 2 рази на тиждень? Ну наприклад у вівторок і пятницю ??? Бо наприклад я бувби непроти :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ось я так задумався, вирішив всетаки написати: Ніхто недумав про те, щоб грати 2 рази на тиждень? Ну наприклад у вівторок і пятницю ??? Бо наприклад я бувби непроти :rolleyes:

Та думали, але фінанси, фінанси!

Раніше планували грати один раз на дворі - інший в залі! Але якщо є таке бажання, то можна це питання підняти завтра на грі! Ну і стандартне оголошення:

Інформаційне повідомлення №---

Збір команди відбудеться все там же, час збору 19.15!

До зустрічі на футбольному полі!!! :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Серьога, до речі, сьогодні води не було в душі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я мився о восьмій годині - правда здається тільки холодна була!

В принципі вони стараються все швидко вирішувати і усувають недоліки якщо не відразу, то на другий день точно!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну-ну.

Меня терзают смутные сомнения.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Немає що гадати - завтра прийдем і побачим :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Може ти хотів сказати: прийдемо і відчуємо? t9611.gif

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

От мене тоже тєрзают смутные сомнения: ми в адреналін ходимо митись чи футбол грати? :sq_ye:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та думали, але фінанси, фінанси!

Раніше планували грати один раз на дворі - інший в залі! Але якщо є таке бажання, то можна це питання підняти завтра на грі! Ну і стандартне оголошення:

Інформаційне повідомлення №---

Збір команди відбудеться все там же, час збору 19.15!

До зустрічі на футбольному полі!!! :)

Ну поспорим що якщо іти на пиво то ти тратиш ще 1 гру, себто тіж гроші! Вважаю за них краще побігати!.. Ібо ми ж туди грати ходимо а не пиво пити! ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ти забуваєш про одну річ - більшість наших гравців займаються в інші дні в секціях різноманітних, або грають ще з кимось в інші дні!

А щодо "ми ж туди грати ходимо а не пиво пити" - це єресь!!! :) Футбол без пива - не футбол :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні прийдем і позапитуємо людей, а заодно і адренілін! О то я наприклад вчора приходжу, то в них дуже багато людей, виявляється кромберг і шубер забронував кучу площадок і для ністільного тенісц і для бадмінтону - це них день! Але футбольна команда ніби не них була, але все одно поле було зайняте! Так що тут потрібно спочатку людей опитати, а тоді щось думати!!! :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

От мене тоже тєрзают смутные сомнения: ми в адреналін ходимо митись чи футбол грати? :sq_ye:

А залишати за собою шлейф потняку - як це класно! Аж мухи падають!

В кінці-кінців - це ж гігієна! t9613.gif

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ой да ладно, Саня! Я ж не морожусь, а ти "А залишати за собою шлейф потняку - як це класно! Аж мухи падають!

В кінці-кінців - це ж гігієна". Скажи прямо, як це роблю я :"Вдома треба бабки платити і за воду і за газ, та ще й мороки з колонкою чи котлом. Тому ходжу в адренілін митись! Як казав колись мій знайомий, пограв в теніс, ще й помився - і всього 7,5 грн. Та не в одній бані зараз таких цін немає :rolleyes: ".

Сподіваюсь це ніхто крім нас не читатиме, особливо адренілінрвці, тому :_12:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ні, Серьога, мені краще вдома помитись, але і смердючим після футболу їхати додому не в кайф.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні класно програли... інші команди, а не наша. Шкода. Але нічого, головне, що добре час провели. І вода була.

Тільки, Серьога, після нашого з тобою зіткнення нога сильно болить. Нічого, заживе.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так перестань - всі молодці! І якщо вже на те пішла мова, то я також нічого сьогодні не зробив - все забивав Міша і Артьом зо два забив! Так що я також можна сказати приємно провів час! А взагалі то мав бути ще хровт - як раз він все б виправив - як робив це минулого разу! Дві каманди справді виходять рівні - бо вибирають так би мовити кращих, а останню пятірку потрібно перетворювати на 6-рку - тоді все получається супер! Так і хочеться, щоб виходило, але не кожного разу вдається зібрати 16-ть чоловік!

Але мені сподобалось! Ганяли суперово!

P.S. Ти там не прикидайся, а давай швидко одужуй і набирайся сил :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...