talja Опубліковано 30 Вересня, 2010 в 16:09 #176 Опубліковано 30 Вересня, 2010 в 16:09 Caprichos, почитала твоє повідомлення і кинула кропу до грибочків, які якраз готувала, і переборщила - забагато кропу
Caprichos Опубліковано 30 Вересня, 2010 в 16:58 #177 Опубліковано 30 Вересня, 2010 в 16:58 ну, що забагато, то.... шкода...
sweetlena Опубліковано 30 Вересня, 2010 в 17:33 #178 Опубліковано 30 Вересня, 2010 в 17:33 А в нас сьогодні "гольондка"-свинна ніжка (там, де саме м"яско), запечена в духовці, приправлена часничком і прянощами всякими. Є-є-є-х, смакота, прощавайте вузенькі джинси
Olesya Опубліковано 30 Вересня, 2010 в 17:51 #179 Опубліковано 30 Вересня, 2010 в 17:51 А в нас сьогодні "гольондка"-свинна ніжка (там, де саме м"яско), запечена в духовці, приправлена часничком і прянощами всякими. Є-є-є-х, смакота, прощавайте вузенькі джинси О, я це хочу навчитись готувати! Можна рецептик поетапно?
Tolik_lt Опубліковано 30 Вересня, 2010 в 18:37 #180 Опубліковано 30 Вересня, 2010 в 18:37 Суп гороховий.і ситий, і в хаті теплозабагато кропуа кропу може бути забагато???чи я його просто занадто сильно люблю?
Caprichos Опубліковано 1 Жовтня, 2010 в 17:33 #181 Опубліковано 1 Жовтня, 2010 в 17:33 А у мене сьогодні фарширована щукаСмачного!
sweetlena Опубліковано 1 Жовтня, 2010 в 20:41 #182 Опубліковано 1 Жовтня, 2010 в 20:41 А в нас сьогодні "гольондка"-свинна ніжка (там, де саме м"яско), запечена в духовці, приправлена часничком і прянощами всякими. Є-є-є-х, смакота, прощавайте вузенькі джинси О, я це хочу навчитись готувати! Можна рецептик поетапно? Значить так... оті самі свинні м"ясні ніжки гарненько миємо, трошки живодьоримо-надрізаємо ножем в кількох місцях, щоб швидше готувалось. Потім кладемо в велику каструлю, заливаємо водою і приварюємо, доки не закипить, зливаємо. Далі заливаю свіженьку воду і кидаю туди всякі приправкі-травкі-муравкі, сіль, лавровий листочок, іноді кілька кружалець лимону. Мусить покипіти близько години. Потім ту смакоту перекладаю в гусятницю, на дно наливши трошки олії, води і нашпигувавши кількома зубочками часнику. Закриваю кришкою і на повільному вогні мусить то всьо пектися ще з годинку-другу, щоб м"яско стало м"яке. Далі відкриваю кришку, щоб кілька хвилин підрум"янилось. Можна запікати також в рукаві для запікання, тоді ще простіше. Усьо, можна смакувати...з овочевим салатиком чи гарніром, ну і святе діло-чоловік під 50 грам. Смашшшно
Olesya Опубліковано 2 Жовтня, 2010 в 15:39 #183 Опубліковано 2 Жовтня, 2010 в 15:39 Вчилася сьогодні готувати печіночний торт. От що вийшло: тісто: 0,5 кг печінки, півсклянки сметани, 1 яйце, півсклянки борошна, сіль, перець, трошки меленого мускатного горіха. Печінку змолоти в блендері чи пропустити через м'ясорубку, додати всі інші складові, розмішати. Виходить тісто, як на млинці. Наливаємо його на сковорідку, ложкою розрівнюємо, обсмажуємо з обох сторін. Для начинки: потерти 4-5 морквини, порізати 4 цибулини. Все це потушукувати на сковорідці (я тушкувала окремо). Почистити і подрібнити 3 зубчики часнику, змішати з майонезом. На кожен млинець намазати майонез з часником, викласти моркву і цибулю, посипати зеленню (кріп, петрушка). Таким чином викладаємо млинці один на одного, щоб сформувати торт. Прикрашаємо в міру своєї фантазії.
Mala Опубліковано 4 Жовтня, 2010 в 19:16 #184 Опубліковано 4 Жовтня, 2010 в 19:16 Немає нічого смачнішого за гарбузову кашу В кипляче молоко вкидаю порізаний і очищений гарбуз ( головне правильно вибрати жовтогарячого, щоб швидко розкипів) , а потім - пшоно, сіль цукор до смаку. Мммм.....
laska Опубліковано 8 Жовтня, 2010 в 21:43 #185 Опубліковано 8 Жовтня, 2010 в 21:43 Сьогодні святкова домашня індокачка
yura2281 Опубліковано 8 Жовтня, 2010 в 21:50 #186 Опубліковано 8 Жовтня, 2010 в 21:50 Сьогодні святкова домашня індокачка Ах
Olesya Опубліковано 10 Жовтня, 2010 в 19:08 #187 Опубліковано 10 Жовтня, 2010 в 19:08 Мене сьогодні потягнуло на ретро - захотілось оселедця під шубою.
yura2281 Опубліковано 10 Жовтня, 2010 в 20:43 #188 Опубліковано 10 Жовтня, 2010 в 20:43 А в нас тушкований кролик з овочами, ммммм
SunSeth Опубліковано 10 Жовтня, 2010 в 20:48 #189 Опубліковано 10 Жовтня, 2010 в 20:48 Скоро снідати треба буде, а ви все ще вечеряєте
Slavco Опубліковано 11 Жовтня, 2010 в 06:40 #190 Опубліковано 11 Жовтня, 2010 в 06:40 А я сьогодні напекла булочок з корицею і родзинками. Дуже смачні фото! я як глянув на другу фотку, думав що ті пиріжки в мене на кухні: у нас така ж столешниця і підставка для серветок
talja Опубліковано 12 Жовтня, 2010 в 08:35 #191 Опубліковано 12 Жовтня, 2010 в 08:35 А мені сьогодні захотілося дерунів зі сметаною
REDAKTOR Опубліковано 12 Жовтня, 2010 в 17:16 #192 Опубліковано 12 Жовтня, 2010 в 17:16 Ну, а я посягнув на різотто. Зізнаюсь відверто, від того класичного різотто моєму дісталося не багато. Хоча, кажуть - це не надто великий злочин, бо страва, як ніяка інша - дозволяє імпровізацію І я вам скажу - сподобалось. Сподобалось фантазувати і сподобалось смакувати! Якщо в кількох словах: Підігріваємо на пательні олію, підрум'янюємо цибульку, далі - моркву, далі - рис, в залежності від пропорцій інших інгридієнтів. Оту всю суміш деякий час інтенсивно перемішуємо. Наступний етап - бульйон. В багатьох рецептах рекомендують куплений, ми ж спеціально лишили трошки домашнього, зі справжнього півника і справжніх овочів та зелені Поступово підливаємо бульйон і все те не перестаємо мішати. Завершивши з бульйоном, додаємо і трошки томатного соусу. В процесі не забуваємо і про спеції. Продовжуємо інтенсивно перемішувати Останній етап - сирний. Відповідний італійський сир у нас досить дороге задоволення, тож ми спробуємо задовольнити себе якісним голандським. Натертий сир теж поступово додаємо до загальної маси. І не забудьте трошки залишити, щоб перед тим, як подати близьким вам людям, посипати наше волинське різотто сиром і зверху, скажимо так - для апетитності. Я не знаю, як усе піде у вас, але, якщо про себе - це був один із найприємніших кулінарних вечорів P.S. А ще до того діла, кажуть, чудово підходить вино - у всіх контекстах. Тобто на вині готуємо - із вином смакуємо! Наступного разу обов'язково спробую. Ну, і враженнями обіцяю поділитись. P.P.S. Нехай ваш сьогоднішній вечір буде не менш приємним!
Tolik_lt Опубліковано 12 Жовтня, 2010 в 17:20 #193 Опубліковано 12 Жовтня, 2010 в 17:20 а какоє віно ви рєкомєндуєте к різотто?
REDAKTOR Опубліковано 12 Жовтня, 2010 в 17:32 #194 Опубліковано 12 Жовтня, 2010 в 17:32 а какоє віно ви рєкомєндуєте к різотто? Все залежить від того, яким буде ваше різотто, до свого я б взяв Cesari VALPOLICELLA (Essere) І смак, і ціна -
Kaktus1990 Опубліковано 12 Жовтня, 2010 в 20:14 #195 Опубліковано 12 Жовтня, 2010 в 20:14 Важливий нюанс. Рис повинен бути у стані Al dente (сируватий та твердий) А не каша Запитання до Редактора. А як цибуля та інші овочі не пригоріли? Я тільки у кінці їх додаю. Бо робляться як вугілля(((
SunSeth Опубліковано 12 Жовтня, 2010 в 20:19 #196 Опубліковано 12 Жовтня, 2010 в 20:19 а какоє віно ви рєкомєндуєте к різотто? Nemiroff
REDAKTOR Опубліковано 12 Жовтня, 2010 в 20:21 #197 Опубліковано 12 Жовтня, 2010 в 20:21 Ні, і цибулька, і морква свою функцію виконують на 5+ Навіть не знаю, що тобі з цього приводу порадити. Можливо, замало олії додаєш, можливо, недостатньо інтенсивно помішуєш, хм? Може бордівчанки ще щось підкажуть з цього приводу)
Olesya Опубліковано 14 Жовтня, 2010 в 17:37 #198 Опубліковано 14 Жовтня, 2010 в 17:37 Дуже люблю капусту. Сьогодні готувала брюссельську. Спочатку відварила хвилин 7, потім посолила-поперчила, обваляла в сухарях - і на сковорідку. Смажила недовго - до 10 хв. Просто і дуже смачно
Olesya Опубліковано 16 Жовтня, 2010 в 16:39 #199 Опубліковано 16 Жовтня, 2010 в 16:39 Приготувала гольонку за рецептом sweetlena - ммм, смакота. А ще напекла пиріжків з листкового тіста з чорносливом і горіхами. Напало на мене суботнє натхнення.
laska Опубліковано 17 Жовтня, 2010 в 13:05 #200 Опубліковано 17 Жовтня, 2010 в 13:05 Отакий підвечірок. Думала для раків головне кріп та сіль, але вже як спробували, порилася в рецептах. Виявляється можна ще й не тільки до пива, а й у пиві, в молоці і вині. Ось Треба буде спробувати.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.