Перейти до змісту

Хто що сьогодні готуватиме на вечерю?


MOTOROLLLA

Рекомендовані повідомлення

Caprichos, почитала твоє повідомлення і кинула кропу до грибочків, які якраз готувала, і переборщила - забагато кропу :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • Відповідей 3,6 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

ну, що забагато, то....

:( шкода...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А в нас сьогодні "гольондка"-свинна ніжка (там, де саме м"яско), запечена в духовці, приправлена часничком і прянощами всякими. Є-є-є-х, смакота, прощавайте вузенькі джинси :P

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А в нас сьогодні "гольондка"-свинна ніжка (там, де саме м"яско), запечена в духовці, приправлена часничком і прянощами всякими. Є-є-є-х, смакота, прощавайте вузенькі джинси :P

О, я це хочу навчитись готувати! Можна рецептик поетапно?:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Суп гороховий.

і ситий, і в хаті тепло

забагато кропу

а кропу може бути забагато???чи я його просто занадто сильно люблю?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А у мене сьогодні фарширована щука

Смачного!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А в нас сьогодні "гольондка"-свинна ніжка (там, де саме м"яско), запечена в духовці, приправлена часничком і прянощами всякими. Є-є-є-х, смакота, прощавайте вузенькі джинси :P

О, я це хочу навчитись готувати! Можна рецептик поетапно?:)

Значить так... оті самі свинні м"ясні ніжки гарненько миємо, трошки живодьоримо-надрізаємо ножем в кількох місцях, щоб швидше готувалось. Потім кладемо в велику каструлю, заливаємо водою і приварюємо, доки не закипить, зливаємо. Далі заливаю свіженьку воду і кидаю туди всякі приправкі-травкі-муравкі, сіль, лавровий листочок, іноді кілька кружалець лимону. Мусить покипіти близько години. Потім ту смакоту перекладаю в гусятницю, на дно наливши трошки олії, води і нашпигувавши кількома зубочками часнику. Закриваю кришкою і на повільному вогні мусить то всьо пектися ще з годинку-другу, щоб м"яско стало м"яке. Далі відкриваю кришку, щоб кілька хвилин підрум"янилось. Можна запікати також в рукаві для запікання, тоді ще простіше.

Усьо, можна смакувати...з овочевим салатиком чи гарніром, ну і святе діло-чоловік під 50 грам. Смашшшно :ok:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вчилася сьогодні готувати печіночний торт. От що вийшло:

тісто: 0,5 кг печінки, півсклянки сметани, 1 яйце, півсклянки борошна, сіль, перець, трошки меленого мускатного горіха.

Печінку змолоти в блендері чи пропустити через м'ясорубку, додати всі інші складові, розмішати. Виходить тісто, як на млинці.

Наливаємо його на сковорідку, ложкою розрівнюємо, обсмажуємо з обох сторін.

Для начинки: потерти 4-5 морквини, порізати 4 цибулини. Все це потушукувати на сковорідці (я тушкувала окремо).

Почистити і подрібнити 3 зубчики часнику, змішати з майонезом.

На кожен млинець намазати майонез з часником, викласти моркву і цибулю, посипати зеленню (кріп, петрушка).

Таким чином викладаємо млинці один на одного, щоб сформувати торт. Прикрашаємо в міру своєї фантазії:P.

post-6339-1286033948,37_thumb.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Немає нічого смачнішого за гарбузову кашу :) В кипляче молоко вкидаю порізаний і очищений гарбуз ( головне правильно вибрати жовтогарячого, щоб швидко розкипів) , а потім - пшоно, сіль цукор до смаку. Мммм.....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

 Сьогодні святкова домашня індокачка   :P

post-2742-1286574170,89_thumb.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні святкова домашня індокачка
:smile-zachot:

Ах :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мене сьогодні потягнуло на ретро - захотілось оселедця під шубою:).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А в нас тушкований кролик з овочами, ммммм :smile-zachot:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Скоро снідати треба буде, а ви все ще вечеряєте :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я сьогодні напекла булочок з корицею і родзинками.

Дуже смачні фото!

я як глянув на другу фотку, думав що ті пиріжки в мене на кухні: у нас така ж столешниця і підставка для серветок :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А мені сьогодні захотілося дерунів зі сметаною :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну, а я посягнув на різотто. 

Зізнаюсь відверто, від того класичного різотто моєму дісталося не багато. Хоча, кажуть  -  це не надто великий злочин, бо страва, як ніяка інша - дозволяє імпровізацію :)

І я вам скажу - сподобалось. Сподобалось фантазувати і сподобалось смакувати! :)

Якщо в кількох словах:

Підігріваємо на пательні олію, підрум'янюємо цибульку, далі - моркву, далі - рис, в залежності від пропорцій інших інгридієнтів.  

Оту всю суміш деякий час інтенсивно перемішуємо. Наступний етап - бульйон. В багатьох рецептах рекомендують куплений, ми ж спеціально лишили трошки домашнього, зі справжнього півника і справжніх овочів та зелені:) 

Поступово підливаємо бульйон і все те не перестаємо мішати. Завершивши з бульйоном, додаємо і трошки томатного соусу. 

В процесі не забуваємо і про спеції. 

Продовжуємо інтенсивно перемішувати :)

Останній етап - сирний. Відповідний італійський сир у нас досить дороге задоволення, тож ми спробуємо задовольнити себе якісним голандським.  

Натертий сир теж поступово додаємо до загальної маси. І не забудьте трошки залишити, щоб перед тим, як подати близьким вам людям, посипати наше волинське різотто сиром і зверху, скажимо так - для апетитності. 

Я не знаю, як усе піде у вас, але, якщо про себе - це був один із найприємніших кулінарних вечорів :)

P.S. А ще до того діла, кажуть, чудово підходить вино - у всіх контекстах. Тобто на вині готуємо -  із вином смакуємо! Наступного разу обов'язково спробую. Ну, і враженнями обіцяю поділитись. 

P.P.S. Нехай ваш сьогоднішній вечір буде не менш приємним! :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а какоє віно ви рєкомєндуєте к різотто?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а какоє віно ви рєкомєндуєте к різотто?

Все залежить від того, яким буде ваше різотто, до свого я б взяв Cesari VALPOLICELLA (Essere) :) І смак, і ціна -   :ok2:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Важливий нюанс. Рис повинен бути у стані Al dente (сируватий та твердий) А не каша :)

Запитання до Редактора. А як цибуля та інші овочі не пригоріли? Я тільки у кінці їх додаю. Бо робляться як вугілля(((

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а какоє віно ви рєкомєндуєте к різотто?

Nemiroff :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ні, і цибулька, і морква свою функцію виконують на 5+ :)

Навіть не знаю, що тобі з цього приводу порадити. Можливо, замало олії додаєш, можливо, недостатньо інтенсивно помішуєш, хм?  :0026:

Може бордівчанки ще щось підкажуть з цього приводу)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дуже люблю капусту. Сьогодні готувала брюссельську. Спочатку відварила хвилин 7, потім посолила-поперчила, обваляла в сухарях - і на сковорідку. Смажила недовго - до 10 хв. Просто і дуже смачно:ok:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Приготувала гольонку за рецептом sweetlena - ммм, смакота:P.

А ще напекла пиріжків з листкового тіста з чорносливом і горіхами. Напало на мене суботнє натхнення:D.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Отакий підвечірок.

post-2742-1287320708,78_thumb.jpg

Думала для раків головне кріп та сіль, але вже як спробували, порилася в рецептах. Виявляється можна ще й не тільки до пива, а й у пиві, в молоці і вині.  :blink: Ось

Треба буде спробувати. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...