Перейти до змісту

Хто що сьогодні готуватиме на вечерю?


MOTOROLLLA

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

а у нас тушковане м"ясце з овочами і вермішелька... а ще є пиріг з грибочками і пиріг із сиром...

И вот наша победительница

  • Відповідей 3,6 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

а у нас тушковане м"ясце з овочами і вермішелька... а ще є пиріг з грибочками і пиріг із сиром...

И вот наша победительница

та що там... пару пляшок пива - і ласкаво просимо... ви з моїм чоловіком пивасом та м"ясцем смакуєте, а я спокійнесенько собі йду на каву з дівчатами :)

Опубліковано

а у нас тушковане м"ясце з овочами і вермішелька... а ще є пиріг з грибочками і пиріг із сиром...

И вот наша победительница

та що там... пару пляшок пива - і ласкаво просимо... ви з моїм чоловіком пивасом та м"ясцем смакуєте, а я спокійнесенько собі йду на каву з дівчатами :)

[mp3=3]http://perlodrom.ru/kino/karlson/m/07.mp3[/mp3]

Опубліковано

В нас на обід червоний борщ і гріночки з часником :ok: Ще не смакували, але пахне божественно!!!

Вкраїнська класика!:smile-zachot:

Опубліковано

Вчора пекла ватрушки, варила червоний борщ (до речі :) ) на реберцях і забацала цвітної капусти на пательні з цибулькою в клярі :P мммм...

Опубліковано

В нас печені свинні реберця, салат з печеної капусти і картопелька.

А на десерт полуниця з сметанкою і цукром...може ще руки до млинців дійдуть :0047::0071:

Опубліковано

В нас печені свинні реберця, салат з печеної капусти і картопелька.

А на десерт полуниця з сметанкою і цукром...може ще руки до млинців дійдуть :0047::0071:

Ну что же вы меня без ножа режете...у вас что совести нет..это ж хуже инквизиции

:0148:

Опять придется дома в себя икру впихивать

Опубліковано

Хотілося б завтра запекти фаршировану щуку, але так як раніше такого не робила, то буду вдячна за поради :)

Опубліковано

Я знову про солодке:P. Сьогодні пекла тістечка, які в Америці називаються брауніз - насичено шоколадні і дуже смачні. Знайдений в неті рецепт я трошки змінила, але боюсь не в кращу сторону, тому викладу оригінал.

10 штук чорносливу залити коньяком або ромом, дати трохи промаринуватись. 100 г лісових горіхів розтовкти на дрібніші шматочки. 200 г чорного шоколаду (я брала Рошен Брют) розтопити на водяній бані з 225 г масла. Окремо змішати 115 г борошна, 25 г какао і півчайної ложки розпушувачу для тіста. Збити 4 яйця із склянкою цукру. Розтоплений шоколад з маслом влити в збиті яйця, додати борошно з какао, чорнослив і горіхи. Форму змастити маслом і застелити пергаментом для випічки (в рацепті навіть були дані розміри форми 28 на 23 см). Вилити всі тісто в форму, пекти 25 хв при температурі 180 градусів.

Вийшло смачно, але так як я зробила без горіхів і без чорносливу, то вийшло трохи сухувато. Думаю купити завтра згущеного молока і поливати тістечка.

Опубліковано

Я знову про солодке:P. Сьогодні пекла тістечка, які в Америці називаються брауніз - насичено шоколадні і дуже смачні. Знайдений в неті рецепт я трошки змінила, але боюсь не в кращу сторону, тому викладу оригінал.

10 штук чорносливу залити коньяком або ромом, дати трохи промаринуватись. 100 г лісових горіхів розтовкти на дрібніші шматочки. 200 г чорного шоколаду (я брала Рошен Брют) розтопити на водяній бані з 225 г масла. Окремо змішати 115 г борошна, 25 г какао і півчайної ложки розпушувачу для тіста. Збити 4 яйця із склянкою цукру. Розтоплений шоколад з маслом влити в збиті яйця, додати борошно з какао, чорнослив і горіхи. Форму змастити маслом і застелити пергаментом для випічки (в рацепті навіть були дані розміри форми 28 на 23 см). Вилити всі тісто в форму, пекти 25 хв при температурі 180 градусів.

Вийшло смачно, але так як я зробила без горіхів і без чорносливу, то вийшло трохи сухувато. Думаю купити завтра згущеного молока і поливати тістечка.

Ох, зараз зайде Толік і знову почне про благородний алкоголізм :)

Опубліковано

Ох, зараз зайде Толік і знову почне про благородний алкоголізм :)

не бачу в цьому нічого благородного!хотіли випить? нафіга було стільки продуктів переводити???

(надіюсь, ніхто не розчарований? :0003: )

Опубліковано

Щось таке

Рожденные в СССР

Если вы родом из 70-х, то помните период пустых полок в магазинах, когда в свободной продаже из продуктов был только майонез, плавленые сырки и рыбные консервы, выложенные на прилавках красивыми пирамидами…

Отсутствие нормальных продуктов вкупе с необходимостью кормить семью каждый день, а уж в праздник и чем-то вкусненьким побаловать, рождали причудливые рецепты типа «фальшивой красной икры» из морковки, кусочка селедки и плавленого сырка.

Этакие «рецепты времен социализма». Некоторые из них теперь интересны только в историческом аспекте, как образцы «советской кулинарии», а кое-что забыто напрасно, как выяснилось. :)

Рассказываю однажды дочери про «как я была маленькой» - мол, не было у нас такого изобилия киндеров-марсов-сникерсов, и конфеты мы делали из детской смеси «Малютка», а тортик – из кукурузных палочек. Воспитываю её, значит. Типа, тяжелое у нас детство было :). А у неё глаза загораются, и она так с восторгом: «А давай сделаем?!» Сделаем? Как это? А что, собственно… ну давай, сделаем… развлеку ребенка… вспомню детство!

Теперь в наше семейное меню включены эти два простых тортика. Хочу предложить их и вам.

Торт «Муравейник»

Лидер хит-парада :good: Нравится всем. Дочь его делает сама – я только размешивать немного помогаю.

Время на изготовление – 15 минут.

01_2330.jpg

Понадобится:

Масло сливочное - 200 гр.;

Ириски типа «Кис-кис», «Золотой ключик» - правильные твердые коричневые ириски - 500-600 гр.

Кукурузные палочки – одна большая или две пачки поменьше.

Делать быстрее, чем писАть ;)

Сначала, разумеется, придется развернуть ириски («отбумажить» - слово из детства. «Мама, отбумажь мне конфетку!»). В большой кастрюльке (в маленькой будет неудобно перемешивать потом) растапливаете масло вместе с ирисками. Огонь поменьше, а помешивать почаще - смесь довольно быстро становится однородной, гладкой и блестящей. Энергичное размешивание этому способствует. Можно все это проделывать в большом тазу для варки варенья, у кого такой имеется, удобнее будет. ;)

01_2331.jpg01_2332.jpg

Теперь высыпаете в эту кастрюльку палочки, и перемешиваете, зачерпывая ирисочную массу со дна. Она липкая и горячая, поэтому удобнее всего взять ложку с длинной ручкой. У нас в детстве была такая штука, вроде лопаточки узкой с длинным черенком, называлась «весёлка» :dada:.

01_2335.jpg

Перемешивать надо быстро, пока горячее и жидкое.

Выложить на блюдо горкой. Выкладывать тоже надо быстро – при остывании тортик становится хрустящим и уже не выложится.… Дать остыть немного, отгоняя домашних (если получится). ;) И все!

Приятного аппетита!

01_2336.jpg

Опубліковано

В нас сьогодні типу "Цепеліни",але смажені.

Очищену картоплю натерти, віджати. Сік не виливати, почекати поки осяде крохмаль. Варену картоплю роздавити. Сиру, варену картоплю і крохмаль перемішати, посолити. Беремо трішки тіста, робимо коржик(на долоні), закладаємо начинку, краї добре притискуємо і формуємо довгастий цепелін,обсмажуємо на сковорідці з обох сторін.

Начинка може бути різноманітною (сирна,грибна,фарш),можна смакувати зі сметаною,можна зі шкварочками.Кому що до вподоби.

Опубліковано

fatamorgana , клас))дякую :) я от знаю, як по подібному рецепту кнедлі робити, аналогічно: варена і сира картопля, яєчко, трішки муки, формуємо кульки і кидаємо в киплячу воду, заправляємо шкварочками з цибулькою :ok2:

тяк, до речі, шо там у мене на вечерю))) а на вечерю: рибка тушена з овочами, деруни зі сметаною "Вперед, Полісся!")))) і смажені пончики зі згущеним молоком :)

ЗІ відчуваю, завтра будуть кнедлі :D

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...