Перейти до змісту

Хто що сьогодні готуватиме на вечерю?


MOTOROLLLA

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

дайте пораду, хто знає як спасти страву "переперчений суп"? замість чорного перцю сипнула червоний :0155:

Эммм, так, предположение, но может сметаны добавить????

о, ідея. зараз спробую :)

  • Відповідей 3,6 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

дайте пораду, хто знає як спасти страву "переперчений суп"? замість чорного перцю сипнула червоний :0155:

Эммм, так, предположение, но может сметаны добавить????

не дуже спасло ситуацію, але їсти можна. занотую цю пораду на майбутнє)

шукала у Ектора щось подібне, знайшла лише як спасти "пересолений суп"-Кулинарный секрет: Вы пересолили суп? Не спешите добавлять воду или выбрасывать ваш обед! Очистите картофель и добавьте его сырым в суп на 15 минут. Он впитает в себя соль и исправит вкус. Выньте картофель и подавайте.

Опубліковано

Спагеті з трішки цікавим соусом, фарш+томатна паста(чу-чуть),сливки і тертий сир(правда не пармезан) я не брехло!)) простий сир короче)\

post-23661-0-96226100-1418413517_thumb.j

Опубліковано

Якось давно не постив нічого сюди, то запощу зараз і за нині, і за вчора :)

І те, і те - вечірні десерти до чаю, шоколадні маффіни і парижський флан

v5N9e.jpg

2zfbu.jpg

Опубліковано

Вирішив сьогодні приготувати брюсельську капусту з морквою обсмажену в сухарях :)

Щось ходить це за мною

А завтра спробую запекти шампіньйони на відкритому вогні за цим рецептом

http://yum-yum-yum.ru/na-grile/shampinony-na-grile.html

Опубліковано

Щось навидумував:

Якесь "Шо нєбуть" смажу цибулю,моркву, потім кабаноси, потім квасолю, а пізніше трішки томату, це все тушиться і згущується, у форму, а зверху яйце. Ну нічо так))

post-23661-0-25402000-1418935551_thumb.j

post-23661-0-44281300-1418935925_thumb.j

post-23661-0-64674100-1418936124_thumb.j

post-23661-0-52810900-1418936137_thumb.j

Опубліковано

Щось навидумував:

Якесь "Шо нєбуть" смажу цибулю,моркву, потім кабаноси, потім квасолю, а пізніше трішки томату, це все тушиться і згущується, у форму, а зверху яйце. Ну нічо так))

Але вийшло смачно?)))
Опубліковано

Щось навидумував:

Якесь "Шо нєбуть" смажу цибулю,моркву, потім кабаноси, потім квасолю, а пізніше трішки томату, це все тушиться і згущується, у форму, а зверху яйце. Ну нічо так))

Але вийшло смачно?)))

Да навіть дуже.Чесно!)) хотів як у рекламах( в принципі вийшло) щоб жовток при натисканні виделкою розтікався на основний гарнір, тіко я ненажера, щоб жовток смачно обволік квасолю треба було два яйця смажити)) Українець блін, все,мало-мало!! )) :_07:
Опубліковано

Да навіть дуже.Чесно!)) хотів як у рекламах( в принципі вийшло) щоб жовток при натисканні виделкою розтікався на основний гарнір, тіко я ненажера, щоб жовток смачно обволік квасолю треба було два яйця смажити)) Українець блін, все,мало-мало!! )) :_07:

Треба було би не жарене яйце робити, а Пашот, тоді б жовток гарно розтікався.

Опубліковано

Да навіть дуже.Чесно!)) хотів як у рекламах( в принципі вийшло) щоб жовток при натисканні виделкою розтікався на основний гарнір, тіко я ненажера, щоб жовток смачно обволік квасолю треба було два яйця смажити)) Українець блін, все,мало-мало!! )) :_07:

Треба було би не жарене яйце робити, а Пашот, тоді б жовток гарно розтікався.

Да-да,) але колись пробував щось не виходило, і воронку у кастрюлі робив і оцет добавляв не виходить і все і у плівці робив також ні, думаю що сильно не старався. Треба буде якось купити з десяток і наловчитися.Хочеться щось типу такого ефекту Poached-Egg-Breakfast-Sandwich.jpg

Опубліковано

Не знаю, в мене з першого разу виходило.

На вихідних спробую, може і від свіжості яєць багато що залежть, не знаю, да і звідки я маю знати яж не спєц, а якийсь там собі далекий любитель. :)

Опубліковано

Не знаю, в мене з першого разу виходило.

На вихідних спробую, може і від свіжості яєць багато що залежть, не знаю, да і звідки я маю знати яж не спєц, а якийсь там собі далекий любитель. :)

"если долго мучаться, что-нибудь получится!"

Спєцами не народжуються...

Опубліковано

Да-да,) але колись пробував щось не виходило, і воронку у кастрюлі робив і оцет добавляв не виходить і все і у плівці робив також ні, думаю що сильно не старався.

Підготуйте до виливання яйце, для чого надковирніть шкаралупу, а краще вилийте яйце в піалу. Так ви упевнитеся у свіжості яйця. Якщо яйце недостатньо свіже, білок розтечеться по посудинці, а не буде щільно триматися навколо жовтка.

Якщо використовувати несвіжі яйця, замість гарного пружного яйця пашот у вас вийде волокниста маса у вигляді локшини.

Опубліковано

В продовження теми "яйця "Пашот" - плов, яйце "Пашот", тушкована капуста, ікра кабачкова. житній запашний хліб:

FioJY.th.jpg oES5r.th.jpg

Опубліковано

Тадамм.....)) на вихідні не готував яйця пашот бо захворів,апетиту взагалі не було! а сьогодні відійшов від тих болячок, так ось що вийшло, Ваші яйця!)))пашот:

Перша спроба, на мою думку мало варив(3-4хв.)зарідке))

Друга спроба,на мою думку добре зварив)) (варив 5-6хв.)ідеально!!

Я вже почав вумнічати, добавляти синьої цибульки,але це смачно!!

post-23661-0-14968000-1419368798_thumb.j

post-23661-0-19391100-1419368875_thumb.j

Опубліковано

Тадамм.....))

але це смачно!!

От бачиш, "терпенье и труд все перетрут"!

Дивись не захоплюйся, а то діатез заробиш :))

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...