Rokks Опубліковано 4 Грудня, 2014 в 17:39 #1576 Опубліковано 4 Грудня, 2014 в 17:39 дайте пораду, хто знає як спасти страву "переперчений суп"? замість чорного перцю сипнула червоний Эммм, так, предположение, но может сметаны добавить???? о, ідея. зараз спробую
Rokks Опубліковано 4 Грудня, 2014 в 17:50 #1577 Опубліковано 4 Грудня, 2014 в 17:50 дайте пораду, хто знає як спасти страву "переперчений суп"? замість чорного перцю сипнула червоний Эммм, так, предположение, но может сметаны добавить???? не дуже спасло ситуацію, але їсти можна. занотую цю пораду на майбутнє) шукала у Ектора щось подібне, знайшла лише як спасти "пересолений суп"-Кулинарный секрет: Вы пересолили суп? Не спешите добавлять воду или выбрасывать ваш обед! Очистите картофель и добавьте его сырым в суп на 15 минут. Он впитает в себя соль и исправит вкус. Выньте картофель и подавайте.
yura-patriot Опубліковано 5 Грудня, 2014 в 20:44 #1578 Опубліковано 5 Грудня, 2014 в 20:44 Сьогодні усьо по простому)) бутіки з слабосоленою сьомгою, алеж і смакота))
sveta.anna3710 Опубліковано 6 Грудня, 2014 в 12:23 #1579 Опубліковано 6 Грудня, 2014 в 12:23 главное - ничего лишнего
yura-patriot Опубліковано 9 Грудня, 2014 в 22:30 #1580 Опубліковано 9 Грудня, 2014 в 22:30 Картопя печена з яловичиною і з овочами!!
yura-patriot Опубліковано 12 Грудня, 2014 в 19:45 #1581 Опубліковано 12 Грудня, 2014 в 19:45 Спагеті з трішки цікавим соусом, фарш+томатна паста(чу-чуть),сливки і тертий сир(правда не пармезан) я не брехло!)) простий сир короче)\
vaz75 Опубліковано 12 Грудня, 2014 в 19:56 #1582 Опубліковано 12 Грудня, 2014 в 19:56 ... трішки цікавим соусом, фарш+томатна паста... то болоньєзе прям
yura-patriot Опубліковано 12 Грудня, 2014 в 20:01 #1583 Опубліковано 12 Грудня, 2014 в 20:01 ... трішки цікавим соусом, фарш+томатна паста... то болоньєзе прям Да хєр його знає, вкусно і все!))
yucore Опубліковано 14 Грудня, 2014 в 21:37 #1584 Опубліковано 14 Грудня, 2014 в 21:37 Якось давно не постив нічого сюди, то запощу зараз і за нині, і за вчора І те, і те - вечірні десерти до чаю, шоколадні маффіни і парижський флан
Tarzanych Опубліковано 16 Грудня, 2014 в 09:09 #1585 Опубліковано 16 Грудня, 2014 в 09:09 Вирішив сьогодні приготувати брюсельську капусту з морквою обсмажену в сухарях Щось ходить це за мною А завтра спробую запекти шампіньйони на відкритому вогні за цим рецептом http://yum-yum-yum.ru/na-grile/shampinony-na-grile.html
yura-patriot Опубліковано 18 Грудня, 2014 в 20:55 #1587 Опубліковано 18 Грудня, 2014 в 20:55 Щось навидумував: Якесь "Шо нєбуть" смажу цибулю,моркву, потім кабаноси, потім квасолю, а пізніше трішки томату, це все тушиться і згущується, у форму, а зверху яйце. Ну нічо так))
bublik007 Опубліковано 18 Грудня, 2014 в 21:06 #1588 Опубліковано 18 Грудня, 2014 в 21:06 Щось навидумував:Якесь "Шо нєбуть" смажу цибулю,моркву, потім кабаноси, потім квасолю, а пізніше трішки томату, це все тушиться і згущується, у форму, а зверху яйце. Ну нічо так)) Але вийшло смачно?)))
yura-patriot Опубліковано 18 Грудня, 2014 в 21:18 #1589 Опубліковано 18 Грудня, 2014 в 21:18 Щось навидумував: Якесь "Шо нєбуть" смажу цибулю,моркву, потім кабаноси, потім квасолю, а пізніше трішки томату, це все тушиться і згущується, у форму, а зверху яйце. Ну нічо так)) Але вийшло смачно?))) Да навіть дуже.Чесно!)) хотів як у рекламах( в принципі вийшло) щоб жовток при натисканні виделкою розтікався на основний гарнір, тіко я ненажера, щоб жовток смачно обволік квасолю треба було два яйця смажити)) Українець блін, все,мало-мало!! ))
vaz75 Опубліковано 19 Грудня, 2014 в 12:12 #1590 Опубліковано 19 Грудня, 2014 в 12:12 Да навіть дуже.Чесно!)) хотів як у рекламах( в принципі вийшло) щоб жовток при натисканні виделкою розтікався на основний гарнір, тіко я ненажера, щоб жовток смачно обволік квасолю треба було два яйця смажити)) Українець блін, все,мало-мало!! )) Треба було би не жарене яйце робити, а Пашот, тоді б жовток гарно розтікався.
yura-patriot Опубліковано 19 Грудня, 2014 в 12:25 #1591 Опубліковано 19 Грудня, 2014 в 12:25 Да навіть дуже.Чесно!)) хотів як у рекламах( в принципі вийшло) щоб жовток при натисканні виделкою розтікався на основний гарнір, тіко я ненажера, щоб жовток смачно обволік квасолю треба було два яйця смажити)) Українець блін, все,мало-мало!! )) Треба було би не жарене яйце робити, а Пашот, тоді б жовток гарно розтікався. Да-да,) але колись пробував щось не виходило, і воронку у кастрюлі робив і оцет добавляв не виходить і все і у плівці робив також ні, думаю що сильно не старався. Треба буде якось купити з десяток і наловчитися.Хочеться щось типу такого ефекту
vaz75 Опубліковано 19 Грудня, 2014 в 12:35 #1592 Опубліковано 19 Грудня, 2014 в 12:35 Не знаю, в мене з першого разу виходило.
yura-patriot Опубліковано 19 Грудня, 2014 в 12:45 #1593 Опубліковано 19 Грудня, 2014 в 12:45 Не знаю, в мене з першого разу виходило. На вихідних спробую, може і від свіжості яєць багато що залежть, не знаю, да і звідки я маю знати яж не спєц, а якийсь там собі далекий любитель.
vaz75 Опубліковано 19 Грудня, 2014 в 13:12 #1594 Опубліковано 19 Грудня, 2014 в 13:12 Не знаю, в мене з першого разу виходило. На вихідних спробую, може і від свіжості яєць багато що залежть, не знаю, да і звідки я маю знати яж не спєц, а якийсь там собі далекий любитель. "если долго мучаться, что-нибудь получится!" Спєцами не народжуються...
yucore Опубліковано 19 Грудня, 2014 в 15:35 #1595 Опубліковано 19 Грудня, 2014 в 15:35 Почитав ваші розмови про пашот і собі зробив. Головне шо швидко і дуже смачно
yura2281 Опубліковано 20 Грудня, 2014 в 19:19 #1596 Опубліковано 20 Грудня, 2014 в 19:19 Да-да,) але колись пробував щось не виходило, і воронку у кастрюлі робив і оцет добавляв не виходить і все і у плівці робив також ні, думаю що сильно не старався.Підготуйте до виливання яйце, для чого надковирніть шкаралупу, а краще вилийте яйце в піалу. Так ви упевнитеся у свіжості яйця. Якщо яйце недостатньо свіже, білок розтечеться по посудинці, а не буде щільно триматися навколо жовтка.Якщо використовувати несвіжі яйця, замість гарного пружного яйця пашот у вас вийде волокниста маса у вигляді локшини.
vaz75 Опубліковано 22 Грудня, 2014 в 20:06 #1597 Опубліковано 22 Грудня, 2014 в 20:06 В продовження теми "яйця "Пашот" - плов, яйце "Пашот", тушкована капуста, ікра кабачкова. житній запашний хліб:
yura-patriot Опубліковано 23 Грудня, 2014 в 21:06 #1598 Опубліковано 23 Грудня, 2014 в 21:06 Тадамм.....)) на вихідні не готував яйця пашот бо захворів,апетиту взагалі не було! а сьогодні відійшов від тих болячок, так ось що вийшло, Ваші яйця!)))пашот: Перша спроба, на мою думку мало варив(3-4хв.)зарідке)) Друга спроба,на мою думку добре зварив)) (варив 5-6хв.)ідеально!! Я вже почав вумнічати, добавляти синьої цибульки,але це смачно!!
vaz75 Опубліковано 23 Грудня, 2014 в 22:03 #1599 Опубліковано 23 Грудня, 2014 в 22:03 Тадамм.....)) але це смачно!! От бачиш, "терпенье и труд все перетрут"! Дивись не захоплюйся, а то діатез заробиш )
yura-patriot Опубліковано 23 Грудня, 2014 в 22:10 #1600 Опубліковано 23 Грудня, 2014 в 22:10 Тадамм.....)) але це смачно!! От бачиш, "терпенье и труд все перетрут"! Дивись не захоплюйся, а то діатез заробиш ) Усьо чьотко!!!дякую
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.