yura-patriot Опубліковано 24 Жовтня, 2014 в 17:32 Поділитися #1451 Опубліковано 24 Жовтня, 2014 в 17:32 Сьогодні так а ви думаєте лимон цукром посипати це не готувати))) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yura-patriot Опубліковано 24 Жовтня, 2014 в 20:21 Поділитися #1452 Опубліковано 24 Жовтня, 2014 в 20:21 Согодні на вечерю щука в сметані, зловлена чоловіком, приготовлена мною і вжита під шардоне Рекомендую!)) таке викладувати піся 22.00,а може навіть і 23.00.щоб не підірвувати психіку, любящих погамати дорогих форумчан Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
milana Опубліковано 25 Жовтня, 2014 в 12:27 Поділитися #1453 Опубліковано 25 Жовтня, 2014 в 12:27 збираюсь запекти курку в пиві, ням-ням Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Garfild Опубліковано 25 Жовтня, 2014 в 12:43 Поділитися #1454 Опубліковано 25 Жовтня, 2014 в 12:43 a ja sjogodni bydy zapikatu /tyshkywatu z owochamu + selera forelj, foto potim. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yura-patriot Опубліковано 25 Жовтня, 2014 в 12:58 Поділитися #1455 Опубліковано 25 Жовтня, 2014 в 12:58 збираюсь запекти курку в пиві, ням-нямА я курячі крильця в гірчиці з медом. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
sanbOK Опубліковано 25 Жовтня, 2014 в 15:08 Поділитися #1456 Опубліковано 25 Жовтня, 2014 в 15:08 Сьогодні в мене суп з щавлем та м'ясом качки (домашня не куплена) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vaz75 Опубліковано 25 Жовтня, 2014 в 18:42 Поділитися #1457 Опубліковано 25 Жовтня, 2014 в 18:42 Качечка тещина запечена з яблуками, на гарнір овочі на пару. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yura-patriot Опубліковано 25 Жовтня, 2014 в 20:05 Поділитися #1458 Опубліковано 25 Жовтня, 2014 в 20:05 А ось мої крильця в гірчиці з медом): Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yura-patriot Опубліковано 25 Жовтня, 2014 в 20:12 Поділитися #1459 Опубліковано 25 Жовтня, 2014 в 20:12 До речі я завжди викидаю кінцівку крильця, бо вона "горить" смердить,а саме крильце ділю на два, ну ви бачите)) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Mykola81 Опубліковано 26 Жовтня, 2014 в 05:50 Поділитися #1460 Опубліковано 26 Жовтня, 2014 в 05:50 До речі я завжди викидаю кінцівку крильця, бо вона "горить" смердить,а саме крильце ділю на два, ну ви бачите))+1Я теж ділю крильце на три частини і кінцівку викидаю .Запікаю в мультиварці , то так мені влазить 6 крилець -- 12 шматочків Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vaz75 Опубліковано 26 Жовтня, 2014 в 07:14 Поділитися #1461 Опубліковано 26 Жовтня, 2014 в 07:14 Як ви дивитесь на відкриття нової теми щодо сніданку? У нас сніданок вихідного дня: лаваш з відварною куркою, помідорами. листям салату, маринованою в бальзаміку цибулею, тертим плавленим сирком під домашнім майонезом (або йогуртно-огірковим соусом). Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vaz75 Опубліковано 26 Жовтня, 2014 в 07:20 Поділитися #1462 Опубліковано 26 Жовтня, 2014 в 07:20 До речі я завжди викидаю кінцівку крильця, бо вона "горить" смердить,а саме крильце ділю на два, ну ви бачите))Я не викидаю кінці крильць, бо люблю "хрустіти" ними. А щоб кінці не згоряли, я запікаю крильця в дечці, накритою фольгою, а за 10-15 хв до готовності розкриваю фольгу, щоб крильця підрум'янилися. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yura-patriot Опубліковано 26 Жовтня, 2014 в 07:49 Поділитися #1463 Опубліковано 26 Жовтня, 2014 в 07:49 До речі я завжди викидаю кінцівку крильця, бо вона "горить" смердить,а саме крильце ділю на два, ну ви бачите))Я не викидаю кінці крильць, бо люблю "хрустіти" ними. А щоб кінці не згоряли, я запікаю крильця в дечці, накритою фольгою, а за 10-15 хв до готовності розкриваю фольгу, щоб крильця підрум'янилися.Згоден, багато хто так любить)) дай ще інколи продаються такі "кабанячі" що для любителів "похрустєть" то шо надо, особисто я люблю конкретний кусочок з м"ясцем :-). Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
olun4ik Опубліковано 26 Жовтня, 2014 в 07:57 Поділитися #1464 Опубліковано 26 Жовтня, 2014 в 07:57 А в нас на сніданок пироги з вишнями до чаю/кави. Як казала Висоцька, вдома хоча б раз на тиждень, повинно пахнути випічкою. Це завжди найяскравіший спогад з дитинства. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Garfild Опубліковано 26 Жовтня, 2014 в 12:24 Поділитися #1465 Опубліковано 26 Жовтня, 2014 в 12:24 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vaz75 Опубліковано 26 Жовтня, 2014 в 13:21 Поділитися #1466 Опубліковано 26 Жовтня, 2014 в 13:21 А що таке зелене на 2-му фото? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Garfild Опубліковано 26 Жовтня, 2014 в 13:34 Поділитися #1467 Опубліковано 26 Жовтня, 2014 в 13:34 a ce avokado, milko narizana cubyljka, chasnuchok, petryshka, oluwkowa olija i sil-perec na smak, mozna jak legkuj salatuk, ale todi avokado dribnenko narizatu, a mozna jak y mene i na chornuj hlibchuk, ny y koznogo riznuj smak, smachnogo Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zevs_Isver Опубліковано 26 Жовтня, 2014 в 13:35 Поділитися #1468 Опубліковано 26 Жовтня, 2014 в 13:35 А що таке зелене на 2-му фото? a ce avokado, milko narizana cubyljka, chasnuchok, petryshka, oluwkowa olija i sil-perec na smak, mozna jak legkuj salatuk, ale todi avokado dribnenko narizatu, a mozna jak y mene i na chornuj hlibchuk, ny y koznogo riznuj smak, smachnogo гуакамоле Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Garfild Опубліковано 26 Жовтня, 2014 в 13:37 Поділитися #1469 Опубліковано 26 Жовтня, 2014 в 13:37 гуакамоле pereproshyjy - scho ? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zevs_Isver Опубліковано 26 Жовтня, 2014 в 13:43 Поділитися #1470 Опубліковано 26 Жовтня, 2014 в 13:43 гуакамоле pereproshyjy - scho ? так те зелене на 2гому називається Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Garfild Опубліковано 26 Жовтня, 2014 в 13:51 Поділитися #1471 Опубліковано 26 Жовтня, 2014 в 13:51 djakyjy za widpowid, neznala scho ce tak nazuwajetsja, y nas nazuwajyt prosto po inshomy http://eda.ru/ Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Kiodinn Опубліковано 26 Жовтня, 2014 в 15:18 Поділитися #1472 Опубліковано 26 Жовтня, 2014 в 15:18 піца.. перший раз без заготовок і рецептів.. результат зафоткаю.. але вже коми вспливають - тісто не підіймається(( коротше - будуть вам фото і гастрономічні висновки) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
sanbOK Опубліковано 26 Жовтня, 2014 в 19:10 Поділитися #1473 Опубліковано 26 Жовтня, 2014 в 19:10 Печені свинні ребра з картоплею та хрусткими консервованими огірочками Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 26 Жовтня, 2014 в 19:23 Поділитися #1474 Опубліковано 26 Жовтня, 2014 в 19:23 Цікаво яка в тебе вага. Як каже моя мама - "глист в обмороці" Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yura-patriot Опубліковано 26 Жовтня, 2014 в 19:58 Поділитися #1475 Опубліковано 26 Жовтня, 2014 в 19:58 Печені свинні ребра з картоплею та хрусткими консервованими огірочками Крутяк!!)) від мене плюс, а не привикли всякі там:Агно де ле персиль. )))) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.