Ura Опубліковано 26 Жовтня, 2013 в 16:32 Поділитися #1101 Опубліковано 26 Жовтня, 2013 в 16:32 Холодець, вже майже застиг Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
emelka Опубліковано 26 Жовтня, 2013 в 18:29 Поділитися #1102 Опубліковано 26 Жовтня, 2013 в 18:29 також варила холодець а так як цьогоріч вродило pumpkin дофіга, то на десерт приготувала гарбузові млинці з творожно-кокосовою начинкою! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Dima 07 Опубліковано 26 Жовтня, 2013 в 22:21 Поділитися #1103 Опубліковано 26 Жовтня, 2013 в 22:21 Ми сьогодні робили запечену картопельку із мясом,було смачно) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
MOTOROLLLA Опубліковано 27 Жовтня, 2013 в 12:39 Автор Поділитися #1104 Опубліковано 27 Жовтня, 2013 в 12:39 Дуже часто готую кекси на десерт: просто, швидко, смачно. Перепробувала купу рецептів. Знайшла один незвичний, який до смаку усій моїй сім"ї та друзям. Поділюся з вами Олія - 50 г Цукор - 0,5 скл. Яйце куряче - 2 шт Стружка кокосова - 100 г Сметана (можна взяти кефір або густий йогурт) - 1 скл. Борошно - 1 скл. Розпушувач тіста - 1 ч. л. Ванілін (або кокосовий лікер - оптимально) Нагріти духовку до 200 С Змішати олію, цукор, яйця, кокосову стружку і сметану. Борошно змішати з розпушувачем і всипати туди ж. Додати ванілін або лікер. Ретельно перемішати, щоб не було грудочок. Вилити у формочки для кексів.. Випікати до золотистого кольору. Структура - волога , "м'ясо " дуже біле за рахунок кокоса. Смачного! ПС: На фото ще шоколадні кекси. Але вони класичні - нічого особливого, тому рецептом ділитись не буду Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Saddy Опубліковано 27 Жовтня, 2013 в 13:36 Поділитися #1105 Опубліковано 27 Жовтня, 2013 в 13:36 люблю піццу не тільки їсти, але й готувати) до вечері можливо нічого не залишиться Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
MOTOROLLLA Опубліковано 27 Жовтня, 2013 в 16:12 Автор Поділитися #1106 Опубліковано 27 Жовтня, 2013 в 16:12 Ще один рецептик з тієї ж вечері))))))) Всім дууууже сподобалось. Пиріг з листового тіста з сиром-ммммм))) 0,5 кг готового листкового тіста 200 гр твердого сиру 100-150гр м'якого сиру (в мене творог) 2 сирих яйця Розморожуємо тісто, розкачуємо не дуже тонко. Сир твердий тремо на крупнй тертці, Змішуємо з м'яким сиром, туди яйце одне шмяк))) Перчим, солим. Я кріп ще додала. Начинку на тісто викладаємо. Я "косичку зверху заплела". Можна просто накрити тістом. Але тоді треба попроколювати тісто, щоб не здулось) По верху яйцем мажем. Я ще кунжутом посипала. Всі так хвалили)))) ммммм))) Або дуже смачне, або мене не хотіли образити))) Не втигла сфоткати цілого))) На фото половинка одного з двох пирогів, які отримали з кількості складників вказаних в рецепті. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Tarzanych Опубліковано 27 Жовтня, 2013 в 18:50 Поділитися #1107 Опубліковано 27 Жовтня, 2013 в 18:50 Коли є термінова робота, готування треба доручити комусь іншому Дві каструльки за два дні спалив, блін... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Dorothy Опубліковано 27 Жовтня, 2013 в 19:14 Поділитися #1108 Опубліковано 27 Жовтня, 2013 в 19:14 MOTOROLLLA, а чим це у вас кекси кокосові зверху политі? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Rokks Опубліковано 27 Жовтня, 2013 в 19:25 Поділитися #1109 Опубліковано 27 Жовтня, 2013 в 19:25 emelka, а можна рецептик млинців з тикви? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
MOTOROLLLA Опубліковано 27 Жовтня, 2013 в 19:41 Автор Поділитися #1110 Опубліковано 27 Жовтня, 2013 в 19:41 MOTOROLLLA, а чим це у вас кекси кокосові зверху политі?То така "помадка" в "Сільпо" купувала (десь 10.00 грн.)Класна штука!Пакетик кидаете в гарячу воду, там воно розтає. Маленьку дірочу прорізаєте на кутику і малюєте смакоту)))Цікаво те, що рожеве не просто рожеве, а рожево біле))) Система така, як зубна паста де кольори не перемішуються. Прикольненько так виходить. Тут не видно, бо телефоном фотографувала. Гарно, смачно і добре застигає. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
emelka Опубліковано 27 Жовтня, 2013 в 21:44 Поділитися #1111 Опубліковано 27 Жовтня, 2013 в 21:44 emelka, а можна рецептик млинців з тикви? все дуже просто, тісто як на звичайні налісніки + додати стакан пюре гарбуза попередньо томленого у духовці! начинки обираєте по настрою, готові налісніки можна підрум'янити на маслі! смачного Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Dima 07 Опубліковано 6 Листопада, 2013 в 08:39 Поділитися #1112 Опубліковано 6 Листопада, 2013 в 08:39 Плов із мясом Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Sanver Опубліковано 6 Листопада, 2013 в 09:10 Поділитися #1113 Опубліковано 6 Листопада, 2013 в 09:10 жарена картопля з жареним яйцем + чорний хліб з циганським салом (сало - через мясорубку з часничком та перцем) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Arven Rivendell Опубліковано 6 Листопада, 2013 в 14:09 Поділитися #1114 Опубліковано 6 Листопада, 2013 в 14:09 Вот стою жарю блинчики, к ним уже припасли белорусскую сгущенку) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
lilechka Опубліковано 6 Листопада, 2013 в 16:31 Поділитися #1115 Опубліковано 6 Листопада, 2013 в 16:31 Придбала сьогодні маш. На вечерю буде страва індійської кухні Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
4opa4ok Опубліковано 6 Листопада, 2013 в 16:58 Поділитися #1116 Опубліковано 6 Листопада, 2013 в 16:58 оригінальну яєшню за ось цим рецептом Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Iresjka Опубліковано 9 Листопада, 2013 в 17:12 Поділитися #1117 Опубліковано 9 Листопада, 2013 в 17:12 =) капусточка тушена з м'яском в мультиварці.. класичний рецепт. Дуже смачно!!!!!! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
erica Опубліковано 10 Листопада, 2013 в 09:00 Поділитися #1118 Опубліковано 10 Листопада, 2013 в 09:00 Вчора пекла два тарти - з яблуками та абрикосами. Але на вечерю було пиво і "Кампарі-оранж" \дякую searcher \ Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
lanima Опубліковано 10 Листопада, 2013 в 09:15 Поділитися #1119 Опубліковано 10 Листопада, 2013 в 09:15 Зараз піджарю на грилі два величезні шматки телятини з італійськими травами. Щоб зверху гаряча хрумка шкірочка, а в середині ніжне біле м'яааааско. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Ura Опубліковано 10 Листопада, 2013 в 09:20 Поділитися #1120 Опубліковано 10 Листопада, 2013 в 09:20 На вечерю маринуеться гусочка, вечером добавлю фото для апетиту. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
ineedmoney Опубліковано 10 Листопада, 2013 в 09:38 Поділитися #1121 Опубліковано 10 Листопада, 2013 в 09:38 Лазанья з курячим філе, грибами, і "гострим" болоньєзом.п.с.Привіз "згущёнки" з білорусі, що можна придумати цікаве з нею? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yura-patriot Опубліковано 10 Листопада, 2013 в 11:16 Поділитися #1122 Опубліковано 10 Листопада, 2013 в 11:16 Дружина буде тушити печінку в сливках, але я ще олів"є заказав, так щось його захотілося шо капец! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Ura Опубліковано 10 Листопада, 2013 в 18:26 Поділитися #1123 Опубліковано 10 Листопада, 2013 в 18:26 А ось і гусьок начинений яблуками . Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
xforester Опубліковано 10 Листопада, 2013 в 20:08 Поділитися #1124 Опубліковано 10 Листопада, 2013 в 20:08 В нас сьогодні бігус і млинці з начинкою з картоплі та печінки. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Dima 07 Опубліковано 11 Листопада, 2013 в 07:52 Поділитися #1125 Опубліковано 11 Листопада, 2013 в 07:52 Вермишель з сосисками) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.