Перейти до змісту

Багато ДАЇшників по місту

Phoinix

Рекомендовані повідомлення

При морганні ближнім, моргають і задні габарити

як це?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

При морганні ближнім, моргають і задні габарити

як це?

ближнє вмикається разом з габаритами.

незнаю, я моргаю вкл/викл габаритів+противотуманок

зустрічні водії завжди помічають і якшо не бидло то дякують :)

а мент за таке точно не докулупається, скажу шо йому здалося або що це відбилось сонячне проміння чи прсото випадково зачепив ричаг освітлення :rolleyes:

те саме можна і про дальнє сказати ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

По вул. Соборності як спускатись до Варшавки знову стоїть автомобіль ДАІ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зате знак виправили, який суперечив попередньому. Тепер все легально (окрім того що знак "рух прямо" мав бути встановлений з додатковим, який би показував з якого числа цей знак вступає в силу)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вчора стояли на набережній біля гот. Світязь в кармані на заправці. Там таке місце заникане, ні разу їх не видно. Мене місяць тому там на фару зловили. Так що, будете повертати з ковельської направо на набережну - сильно не женіть, хоч там і дорога добра. Памятайте, що на заправці можуть стояти патрулі.

Вчора як по набержній їхати від готелю перед поворотом до Промення є крутий поворот дороги, в кущах сиділи. Поки нас штрафували за наші 74 км/год, надивилась: в кущах раз сховався, тільки запіщить перевищення, раз виліз з кущів, зупинив порушника.. Ух вони нас в разплох зловили.......таке враження що з землі виріс....І 100 грн без всяких протоколів і штрафів,в карманчік.........ррр. Поки з шацька доїхали таке враження як після дощу повилазили

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Поки нас штрафували за наші 74 км/год,

Бред. Штраф накладається при перевищенні швидкості в 20км\год.

Тобто якщо там дозволено 60км, то вас до 80ти штрафувати не мають права.

Треба було казати хай виписують і суд би виграли

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

за наші 74 км/год

як кажуть данєцкіє - без лоха і жизнь плоха, купіть якісь правила ДР чи шо

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

за наші 74 км/год

як кажуть данєцкіє - без лоха і жизнь плоха, купіть якісь правила ДР чи шо

я б тут не умнічала.....бо лохом зараз хтось інший вийде....хочте поговорить про правила, а не питання....

тут помоєму мова іде не про те хто шо порушив....а про те де даї сидять і чого їх тут так багато..... такшо хочете, типу, показатись дуже смішним так тема хумор для вас...от туди пряма дорога

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а от ображатись не потрібно та й погрожувати тим більше, доросла вроді ж людина. Вас чи ваших знайомих "лохами" ніхто не обзивав здається, малось на увазі що для даішників без них ніяк не можна. Так, шо заспокойтесь трохи, сам не раз так попадав, нажаль на своїх помилках вчився, а ваша історія комусь допоможе в житті я сподіваюсь

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а от ображатись не потрібно та й погрожувати тим більше, доросла вроді ж людина. Вас чи ваших знайомих "лохами" ніхто не обзивав здається, малось на увазі що для даішників без них ніяк не можна. Так, шо заспокойтесь трохи, сам не раз так попадав, нажаль на своїх помилках вчився, а ваша історія комусь допоможе в житті я сподіваюсь

Ну по перше якшо б не була прострочена страховка, то я б розказала де хто прав хто винуватий

ну а по друге влетіли в 100 грн, а могли б влетіти в 250 за перевищення і ше 250 за прострочену страховку.. а тоді можна оспарювати де чия правота

Тому краще бути "лохом" як то кажуть........такшо я б багато не говорили не по темі і про лохів, бо бувають іще до того всякі нюанси

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я про перевищення не зрозумів, знаків "40" там здається немає, тому могли їхати 60+20, штраф за 74 не зрозумілий, страховка перевіряється тільки при настанні страхового випадку - тобто ДТП, або при "потребі", що таке потреба доблесні лаїшники трактують по своєму, нажаль. ваша агресивна позиція дивно виглядає, попали так попали з ким не буває.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я про перевищення не зрозумів, знаків "40" там здається немає, тому могли їхати 60+20, штраф за 74 не зрозумілий, страховка перевіряється тільки при настанні страхового випадку - тобто ДТП, або при "потребі", що таке потреба доблесні лаїшники трактують по своєму, нажаль. ваша агресивна позиція дивно виглядає, попали так попали з ким не буває.

патамуша я злой и страфный серый волк.......рррррррррр

ну не люблю коли на пустому місці язвлять, от і у відповідь такі самі слова полетіли, а то шо оштрафували я не парюсь

ну а всерівно якшо докулупаються до страховки то шо ж її ховати в карманах?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Стосовно страховки:

З А К О Н У К Р А Ї Н И

Про обов'язкове страхування цивільно-правової

відповідальності власників наземних транспортних засобів

Згідно нього

21.2. Контроль за наявністю договорів обов'язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів здійснюється:

Державтоінспекцією МВС України під час проведення державного технічного огляду, реєстрації (перереєстрації) транспортних засобів, а також при складанні протоколів щодо порушень правил дорожнього руху та оформленні матеріалів дорожньо-транспортних пригод; органами Державної прикордонної служби України під час перетинання транспортними засобами державного кордону України.

Виглядає, що просто так ІПДС поцікавитися наявністю полісу не може!?

Але, як часто буває, є мутнуватий момент в Законі

21.3. При використанні транспортного засобу в дорожньому русі особа, яка керує ним, обов'язана мати при собі страховий поліс (сертифікат). Страховий поліс пред'являється посадовим особам органів, визначених у пункті 21.2 цієї статті, на їх вимогу.

Тобто ситуація двояка. З одніїє сторони є 3 причини вимагати показати поліс. З другої показувати треба на вимогу. Особисто я роздрукував тільки п.21.2 і вожу його в машині. Не думаю, що знайдеться розумній інспектор, який тикне мене носом в п.21.3 цього ж закону :)

kykysya5, впевнений, що на першу вимогу дайшника ви передали йому всі ваші документи, в тому числі й прострочений поліс. Якщо знали, що він прострочений, можна було посваритись стосовно того, порушили ви правила, чи ні. Судячи з того, що

Поки нас штрафували за наші 74 км/год,
, правила ви порушели, але за це порушення існує тільки попередження. :)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо до вас пробують за щось вчепитись і здерти гроші, ніколи не спішіть все зразу підписувати і признавати свою вину, це вони мають довести, що ви винні, для себе виясніть причини, чому ви зробили ту чи іншу дію під час дорожнього руху. Возіть із собою ПДР і видрукуйте, які штрафи передбачені за те чи інше правопорушення.

Пе Ес А я за те, шоб їм щороку безплатну путівку в москву на їхній парад видавали...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

сьогодні з ранку на тому самому місці стояли

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

сьогодні з ранку на тому самому місці стояли

знак - висить, ДАІ - стоїть :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...