Перейти до змісту

Багато ДАЇшників по місту

Phoinix

Рекомендовані повідомлення

Останнім часом ДАІшники в Луцьку активізувались не на жарт, куди не глянь майже всюду стоїть автомобіль ДПС. Цікаво що б це мала значити їхня така активність: заробляння коштів у бюджет чи всетаки вирішили навести лад на дорогах?

Пропоную в цій темі відписувати хто де бачив що стоїть машина ДПС.

З.І.

в пошуку я такої теми не знайшов, якщо всетаки подібна тема є то приношу свої вибачення.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

єдиний комент який я можу надати це: - Піаадаси вони, і все що навколо них теж піадаське. А обговорювати їх немає сенсу, любий хірург, який дізнається що в нього на столі гаїшник - дрогнєт. Це негласний обовязок хірурга!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

добавлю. Вони ж г....ди зараз по дві машини стоять, замітив також таку активність в суботу і морди якісь в них такі злі :0132: були коли на мене дивились "к чіму би ета"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

сьогодні на автовокзал напали...

автобуси пинять, маршрутки...

водії чеки пасажирам самі ходять дають, так що щоб не було проблем беріть квиточки!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

замітив також таку активність в суботу

я також в Суботу це помітив, на автостанції стояв чекав автобус, як тут дві машини підряд проїхали, ще подумав що то вони зараз так парами їздять... як тут одна розвертається і майже біля самого вїзду на до автостанції зупинилась і почала когось оформляти.

З.І.

Вони дуже часто стоять як вище писав біля вїзду на автостанцію, біля Варшавки( неподалік каравану ), і останні три дні бачу стоять за зупинкою навпроти ТАМ-ТАМу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зараз проходить місячник "Автобус-2010". Трохи раніше перед цим дибали водіїв бензо-соляро-газовозів. Кожен раз щось нове придумують.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

єдина скотина що пасеться на асфальті :smile-zachot:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а ви знаєте що майже кожен ДАЙєц з мінімальним стажом до 5 років має віллу на 200-300кв.м. в районі Липин, Омеляника або Чернишевського??? ..ну це так, до слова...

Я тут задався питанням: якщо працівник ДАЙ нагло, несправедливо і незаконно накатав на вас липовий штраф за неіснуюче правопорушення для поповнення держскарбниці - автоматично він здійснив злочин, про який доказати майже нереально...

Звідси зустрічна пропозиція. З метою встановлення паритету і негласної спарвдливості невже ми не можемо "наказати" цього конкретного ДАЙця, уже як фізичну особу???

Грубо кажучи:

1) записуємо його ім"я, прізвище, номер посвідчення. Шукаємо необіхду інформацію про конкретну особу (місце проживання, номер авто і т.п.). Погодьте, сьогодні не проблема це зробити. <_<

2) самі або за допомоги друзів відновлюємо справедливість і повертаємо його ж "добро" з вторицею. Методів як це зробити просто безліч, від банального побиття до підпалу його власної автівки, все залежиь від вашої фантазії :rolleyes:

Як резутьтат: мент наляканий і наступний раз 10 разів подумає і згадає цей випадок перед тим як виписувати неіснуючий штраф та по хамськи нагло вести себе. :0001:

По доброму у нас нічього не виходить.. законні способи і методи виправлення структури ДАЇ не діють, це всім вже відомо. Можливо методом наведення страху можна щось змнити?...

P.S. Не сприймати все вище написане як заклик до чогось! ЦЕ лише думки всерйоз, які не повинні нікого ні до чого не спонукати!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і даже наїдають пузякі шо дихати вже не можуть, постриляв би їх ^_^

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бачив тільки шо на Рівненській біля Фокстрота через дорогу стояв мерс з номером "ВР", бандити приїхали а менти їм помагають.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

P.S. Не сприймати все вище написане як заклик до чогось! ЦЕ лише думки всерйоз, які не повинні нікого ні до чого не спонукати!

Не зрозуміло. Якісь протиріччя. Може якось так: "які не повинні когось до чогось спонукати"?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а ви знаєте що майже кожен ДАЙєц з мінімальним стажом до 5 років має віллу на 200-300кв.м. в районі Липин, Омеляника або Чернишевського??? ..ну це так, до слова...

незнаю, а в тебе звідки така інформація?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Грубо кажучи:

1) записуємо його ім"я, прізвище, номер посвідчення. Шукаємо необіхду інформацію про конкретну особу (місце проживання, номер авто і т.п.). Погодьте, сьогодні не проблема це зробити. dry.gif

2) самі або за допомоги друзів відновлюємо справедливість і повертаємо його ж "добро" з вторицею. Методів як це зробити просто безліч, від банального побиття до підпалу його власної автівки, все залежиь від вашої фантазії  :rolleyes:

Як резутьтат: мент наляканий і наступний раз 10 разів подумає і згадає цей випадок перед тим як виписувати неіснуючий штраф та по хамськи нагло вести себе. :0001:

По доброму у нас нічього не виходить.. законні способи і методи виправлення структури ДАЇ не діють, це всім вже відомо. Можливо методом наведення страху можна щось змнити?...

Молодий чоловіче, а ти в курсі, що в "мєнтів" знайти кривдника "своїх" - справа честі. І допомагають в такій справі всі підрозділи, навіть суміжні відомства. Тому навіть у середовищі кримінальних відморозків майже ніхто на таке не наважується.

"Тут всю сістєму треба мінять" (с) безробітний водопроводчик ЦК КПРС.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну звичайно.. знайдуть вас і посадять прямо на наступний день.. хаха.. не в нашій державі! На війні як на війні. Кожен за себе.

на все що здатні слідчі міліції - це бухати з ранку до вечора, так шо давайте не зачіпати ще й цю тему, бо немаю бажання спорити про дегенератів в пагонах.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Будьте обережні на об'їзній в районі с.Жидичин, декілька днів помічав два або і три патрулі, розміщені за пару кілометрів один від одного, часто штрафують за моргання фарами

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А шо то за порушення таке?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

часто штрафують за моргання фарами

А з яких це пір за моргання фарами штрафують? І цікаво, що пишуть в такому разі в протоколі?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є тут хтось оштрафований за моргання?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вчора стояли на набережній біля гот. Світязь в кармані на заправці. Там таке місце заникане, ні разу їх не видно. Мене місяць тому там на фару зловили. Так що, будете повертати з ковельської направо на набережну - сильно не женіть, хоч там і дорога добра. Памятайте, що на заправці можуть стояти патрулі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щодо моргання - пишуть вроді - використання дальнього світла в світлу пору доби. Це заборонено (поправте якщо збрехав)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

п.9.7 забороняє застосування дальнього світла, ТІЛЬКИ у випадку, якщо це може призвести до засліплення інших водіїв.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щодо моргання - пишуть вроді - використання дальнього світла в світлу пору доби. Це заборонено (поправте якщо збрехав)

Моргайте ближним )))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

При морганні ближнім, моргають і задні габарити - палєво та й водії взаді будуть думати що гальмуєш

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

один з базових фіскальних органів на робочому місці, все нормально

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

незнаю, я моргаю вкл/викл габаритів+противотуманок

зустрічні водії завжди помічають і якшо не бидло то дякують :)

а мент за таке точно не докулупається, скажу шо йому здалося або що це відбилось сонячне проміння чи прсото випадково зачепив ричаг освітлення :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...