Перейти до змісту

Просто телефон

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Это предсерийная модель, когда он поступит в продажу, я не знаю. Называется Just5 CP11. Создатели называют его анти-iPhone. Он нарочито минималистичен, все кнопки крупны и снабжены весёленькими символами, никакой инструкции для пользования не требуется в принципе – всё предельно просто и понятно. На торцах – две оранжевые кнопочки, нажатие на которые приводит к выщёлкиванию дисплея. Он, дисплей, конечно, монохромный, но вполне приличного размера в эрегированном разложенном состоянии – 2,2 дюйма по диагонали.

В телефоне кроме обычной звонилки есть датчик температуры, большая оранжевая кнопка SOS (нажатие активирует дозвон по трём заранее записанным номерам и включению режима громкой связи), радио, светодиодный фонарик. Just5 CP11 из-за крупных удобных кнопок называют «бабушкиным аппаратом», телефоном для пожилых, но мне кажется, что такая фигня больше подойдёт девочке-третьекласснице.

Продавать планируют за 4 тыс руб.

248069-aac2d-32351253-.jpg

Ще фото тут.

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Just5 CP11 из-за крупных удобных кнопок называют «бабушкиным аппаратом», телефоном для пожилых, но мне кажется, что такая фигня больше подойдёт девочке-третьекласснице.

Згідна.

Цікаво, яка то бабушка без окулярів побачить написане на маленькому, порівняно з кнопками, дисплеї?

Опубліковано

Это предсерийная модель, когда он поступит в продажу, я не знаю. Называется Just5 CP11. Создатели называют его анти-iPhone. Он нарочито минималистичен, все кнопки крупны и снабжены весёленькими символами, никакой инструкции для пользования не требуется в принципе – всё предельно просто и понятно. На торцах – две оранжевые кнопочки, нажатие на которые приводит к выщёлкиванию дисплея. Он, дисплей, конечно, монохромный, но вполне приличного размера в эрегированном разложенном состоянии – 2,2 дюйма по диагонали.

В телефоне кроме обычной звонилки есть датчик температуры, большая оранжевая кнопка SOS (нажатие активирует дозвон по трём заранее записанным номерам и включению режима громкой связи), радио, светодиодный фонарик. Just5 CP11 из-за крупных удобных кнопок называют «бабушкиным аппаратом», телефоном для пожилых, но мне кажется, что такая фигня больше подойдёт девочке-третьекласснице.

Продавать планируют за 4 тыс руб.

Ще фото тут.

:ok2:

тільки появиться цей телефончик у нас в продажі - куплю обов,язково!

дуже хочется відрізнятися від сучасного "продвинутого" користувача!

Опубліковано

для порівняння:

vertusigna.jpg

Just5 можна брати з собою на рибалку, на природу і т.д. - не жалко

для тих хто сьогодні носить VERTU (оригинал)- потрібно ще як мінімум ще 2 додатки - щвейцарський годинник і Лексус !

а в нас- "сандалі на босу ногу", смарт за 350 дол.в чохлі і місячне поповнення на 10 грн!

Опубліковано

Нокія 1203 коштує щось 40 баксів. Ви готові стільки переплачувати за великі кнопки і датчик температури?)

Опубліковано

Невже хтось купить за таку ціну цього монстра 

а чому ні? дехто купить цього монстра-тільки тому,що сьогодні вже аж вивертає від цих китайозських iPhone! на кожному кроці.

Опубліковано

Yuraul

Нокія 1203 коштує щось 40 баксів. Ви готові стільки переплачувати за великі кнопки і датчик температури?)

+ радіо без гарнітури

+ фанарік як на зажигалці включається, не треба ритись в меню де там він включається, це шось тіпа швейцарського ножа.

---------------------------------

є дешевший з Росії 1999 р.

krupno_251.jpg

http://www.texet.ru/mobile/tmb100.htm

по ходу в них є представник в Україні

http://www.texet.ru/contacts/

погано те що на клаві нема латинських букв

Опубліковано

На рахунок переваг згоден, але є різниця, шо 4000 рублів (як згадується у першому пості, і на що я й орієнтувався) і що 2000 рублів?)

Опубліковано

1000 грн задофіга канєшно, а 500 можна і дати але це в Росії, цей представник накине ще гривень 200-300 напевно

Опубліковано

Згадався мені Motorola MOTOFONE F3 - легкий, тонкий, для людей з обмеженим зором. Тримав батарею суток 6, придбаний був новим за $12 :-) (привезли партію таких з Німеччини).

post-2302-1278344499,86_thumb.jpg

Опубліковано

2KOTuK а де б зараз знайти такого за 12$. ЗІ взяв би собі такого

І я взяв би :-) Той, що був у мене, подарований знайомому, у якого проблеми з зором.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...