Перейти до змісту

Янукович. Избранное.

Alexander47

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 331
  • Створено
  • Остання відповідь

Президент Виктор Янукович в ходе украино-армянского бизнес-форума рассказал, как будучи донецким губернатором за два дня победил рэкет в Донецкой области

Говоря о дерегуляции украинской экономики, Янукович подчеркнул, что она будет способствовать борьбе с коррупцией, передает ЛІГАБізнесІнформ

«Не с кого будет собирать взятки», — подчеркнул он.

Я знаю, что есть взгляды скептические, я даже вижу по лицам сейчас, у меня, знаете, зрение на 360%. Вы улыбаетесь сидите, а я скажу так — вышибать будем, вышибать. Вот кто только попадется под кулак — только брызги полетят. Никакой пощады не будет. Никакой. Попал? Стоишь на пути развития экономики? Собираешь коррупционный налог? Только попадись. Попалась рука — с головой оторвем», — сказал Янукович.

Президент привел пример, как ему удалось победить рэкет во время пребывания на должности губернатора Донецкой области. «Это было так — четко, однозначно было сказано — рэкета не будет. Причем так — два дня. Через два дня кто-то попадется, не унесет ноги — закопаем. На этом все закончилось», — заявил он.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Черговий конфуз Януковича. Тепер спортивний

Президент Віктор Янукович на прес-конференції у п’ятницю припустився чергової помилки.

Янукович назвав Олімпіаду 2022 року "Чемпіонатом світу".

Відповідаючи на питання, чи претендуватиме все таки Україна на те, щоб приймати зимову Олімпіаду 2012 року, Янукович сказав:

"Що стосується чемпіонату світу 2022 року. Це наша ініціатива… Ми увійшли у п’ятірку країн, які претендують на проведення цього чемпіонату. У нас є проект, ми, не чекаючи цього рішення, почали працювати".

За словами Януковича, наразі на стадії проектування знаходяться конкретні об’єкти інфраструктури для проведення Олімпіади.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Президент Виктор Янукович носит на шее большой крест на цепи.

Это видно на фото, опубликованном бильд-редактором Kyiv Post Ярославом Дебелым в своем блоге.

mg0xoxdw.jpg

http://for-ua.com/politics/2011/07/13/105058.html

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Фрагмент з опитування в Єнакієво

ненормативна лексика

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

То вам не "Олімп" пити !!!

Шацька самогоночка під копчені вугрики... і хлопака забув як додому втрапити, не те що на жипах роз"їзджати!

Откуда возвращался Янукович в таком виде – непонятно. По расписанию Верховной Рады, во вторник депутаты, включая и президентского сына, должны были работать «в комитетах и фракциях».

Сам президент Янукович недавно похвастался воспитанием своих отпрысков.

«Я вас уверяю, что мне не стыдно за моих детей и внуков. Я хочу, чтобы ваши дети были не хуже, чем мои», – сказал глава государства, обращаясь к журналистам на пресс-конференции четыре дня назад.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...

Янукович - Спаси Господь

Дебютный трэк президента Украины Виктора Януковича!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Янукович - Спаси Господь

http://soundcloud.com/shmelja/track

Дебютный трэк президента Украины Виктора Януковича!!!

:smile-zachot:
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

Широко разрекламированная книга президента Виктора Януковича «Opportunity Ukraine» оказалась плагиатом.

Об этом говорится в расследовании «Украинской правды», которое будет опубликовано в пятницу.

Как выяснила редакция, книга Януковича является плагиатом, где за подписью президента изданы не только чужие идеи, а скомпилированы целые абзацы из текстов, которые ранее выходили за подписью разных людей – от оппозиционера Тараса Стецькива до одиозного журналиста Вячеслава Пиховшека и арестованного чиновника Василия Волги.

Как оказалось, книга Януковича содержит многочисленные дословные перепечатки других авторов без какой-либо ссылки на первоисточник.

Первые экземпляры книги прибыли в Украину на днях.

Как известно, летом 2011 выяснилось, что Янукович написал книгу «Opportunity Ukraine», которая была издана на английском языке в Австрии.

Однако здесь речь шла о гонораре наоборот – он был заплачен не издательством Януковичу за литературный продукт, а Януковичем – издателю за полиграфические услуги.

Янукович в недавних интервью утверждал, что начал писать книгу еще в оппозиции, а закончил – в отпуске.

da764efa4fc6adc32a78b34b6455e531.png

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А от і саме розслідування правди:

Швидше, навпаки – книга "Opportunity Ukraine" є логічним продовженням вже усталеного образу Віктора Януковича як людини, що в молодості присвоювала собі чужі речі, потім – чужі резиденції, а зараз – чужі думки.

Я поржав з інтерв’ю Януковича сайту Оборзєватєль по поводу своєї книги:

Скажу сразу, мне хотелось, чтобы эту книгу прочли, в первую очередь, за пределами Украины. Поэтому я обратился с предложением напечатать мою книгу в ряд международных издательств. Одним из первых откликнулось венское издательство "Манделбаум Верлаг".

Ви уявляєте яка це була б нова хохма, якби він справді спробував виговорити назву цього видавництва? :lol:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А от і саме розслідування правди:

Швидше, навпаки – книга "Opportunity Ukraine" є логічним продовженням вже усталеного образу Віктора Януковича як людини, що в молодості присвоювала собі чужі речі, потім – чужі резиденції, а зараз – чужі думки.

Я поржав з інтерв’ю Януковича сайту Оборзєватєль по поводу своєї книги:

Скажу сразу, мне хотелось, чтобы эту книгу прочли, в первую очередь, за пределами Украины. Поэтому я обратился с предложением напечатать мою книгу в ряд международных издательств. Одним из первых откликнулось венское издательство "Манделбаум Верлаг".

Ви уявляєте яка це була б нова хохма, якби він справді спробував виговорити назву цього видавництва? :lol:

Анка смалить !!!!!

http://censor.net.ua/news/180408/german_zaschischaet_plagiatora_yanukovicha_politiki_ispolzovali_mysli_iz_knig_prezidenta

Поржав з камєнтів...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я твердо усвідомив одне, якщо в народі визнаного співака називають "золотий голос України", то за мемуари Віктору Федоровичу неодмінно треба присудити звання "золотий унітаз України"!

:smile-zachot:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це жжжесть:

ЗЕМЛЮ В "МЕЖИГІР'Ї" ОЦІНИЛИ МЕНШЕ 100 ДОЛАРІВ ЗА СОТКУ

Нормативну оцінку земельної ділянки в "Межигір'ї" встановлено в розмірі 628 гривень за сотку.

Як повідомляє кореспондент Української правди, відповідне рішення в п'ятницю ухвалила Вишгородська райрада.

Своїм рішенням районна рада затвердила нормативну оцінку земельної ділянки площею 105 гектарів в "Межигір'ї" в розмірі 7 мільйонів 136 тисяч гривень.

Сьогодні ця земля перебуває в оренді фірми "Танталіт", що виступає номінальним власником "Межигір'я".

Таку невисоку нормативну оцінку представники районної ради пояснили тим, що земля в "Межигір'ї" відноситься до земель рекреаційного призначення, а ця категорія земель має відповідний норматив.

Вони послалися на висновки державного "Київського науково-дослідного та проектного інституту землеустрою".

Водночас, під час обговорення питання проти заниженої оцінки виступили депутати районної ради від партій "Свободи" та "Удар".

Вони наполягали, що земля в "Межигір'ї" - це земля комерційного призначення, тому її нормативна оцінка має бути значно дорожчою.

Керівництво райради наполягало, що землі "Межигір'я" по всіх обліках ідуть як землі рекреаційного призначення.

Вони стверджували, що нормативна оцінка землі в "Межигір'ї" зроблена з метою підвищення орендної плати фірмі "Танталіт", а не з метою відчуження землі в приватну власність.

При цьому керівництво Вишгородської районної ради належить до Партії регіонів, а складі ради вони мають більшість голосів.

У підсумку, за винесене районною радою рішення проголосували депутати від Партії регіонів, "Сильної України" та "Фронту змін".

Водночас комерційна вартість землі в Нових Петрівцях, до яких відноситься "Межигір'я", є значно вищою - вона становить близько 5 тисяч доларів за сотку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це жжжесть:

ЗЕМЛЮ В "МЕЖИГІР'Ї" ОЦІНИЛИ МЕНШЕ 100 ДОЛАРІВ ЗА СОТКУ

Нормативну оцінку земельної ділянки в "Межигір'ї" встановлено в розмірі 628 гривень за сотку.

Як повідомляє кореспондент Української правди, відповідне рішення в п'ятницю ухвалила Вишгородська райрада.

...

А#уєть!!! Дайтє двє!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У ЯНУКОВИЧА – ЧЕРГОВИЙ ЛЯП

Президент Віктор Янукович припустився чергової помилки під час виголошення промови на урочистому засіданні Верховної Ради з нагоди 20-річчя незалежності України.

Так, говорячи про реформи нової влади, Янукович заявив, що були зроблені "серйозні кроки на шляху реформ: започатковано конституційну, земельну реформи, реформу охорони здоров’я, освіти, житлово-комунального господарства".

"Спотворюються (ймовірно, в оригіналі мало бути "створюються") умови для розвитку підприємництва…", - додав він.

Свою промову Янукович читає з аркуша.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З твіттера: політкоректна версія подяки шахтарському краю - Благодарствуем населению Донецкой индустриальной агломерации за президента нетрадиционной сексуальной ориентации

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З твіттера: політкоректна версія подяки шахтарському краю - Благодарствуем населению Донецкой индустриальной агломерации за президента нетрадиционной сексуальной ориентации

Болельщики киевского Динамо пришли в дисциплинарный комитет Премьер - лиги.

- За что вы оштрафовали наш клуб на 100 тыс. грн.?

- Вы своей речевкой: "Спасибо жителям Донбасса за Президента п#дораса!"

оскорбили главу государства.

- Но мы имели в виду президента футбольного клуба.

- Не морочьте нам голову, мы что - не знаем, кто в нашей стране п#дорас?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...