yurgen Опубліковано 3 Липня, 2011 в 13:36 Поділитися #251 Опубліковано 3 Липня, 2011 в 13:36 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Volyniaka Опубліковано 4 Липня, 2011 в 13:19 Поділитися #252 Опубліковано 4 Липня, 2011 в 13:19 Президент Виктор Янукович в ходе украино-армянского бизнес-форума рассказал, как будучи донецким губернатором за два дня победил рэкет в Донецкой областиГоворя о дерегуляции украинской экономики, Янукович подчеркнул, что она будет способствовать борьбе с коррупцией, передает ЛІГАБізнесІнформ «Не с кого будет собирать взятки», — подчеркнул он.Я знаю, что есть взгляды скептические, я даже вижу по лицам сейчас, у меня, знаете, зрение на 360%. Вы улыбаетесь сидите, а я скажу так — вышибать будем, вышибать. Вот кто только попадется под кулак — только брызги полетят. Никакой пощады не будет. Никакой. Попал? Стоишь на пути развития экономики? Собираешь коррупционный налог? Только попадись. Попалась рука — с головой оторвем», — сказал Янукович.Президент привел пример, как ему удалось победить рэкет во время пребывания на должности губернатора Донецкой области. «Это было так — четко, однозначно было сказано — рэкета не будет. Причем так — два дня. Через два дня кто-то попадется, не унесет ноги — закопаем. На этом все закончилось», — заявил он. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Smith Опубліковано 8 Липня, 2011 в 09:27 Поділитися #253 Опубліковано 8 Липня, 2011 в 09:27 Черговий конфуз Януковича. Тепер спортивнийПрезидент Віктор Янукович на прес-конференції у п’ятницю припустився чергової помилки.Янукович назвав Олімпіаду 2022 року "Чемпіонатом світу".Відповідаючи на питання, чи претендуватиме все таки Україна на те, щоб приймати зимову Олімпіаду 2012 року, Янукович сказав:"Що стосується чемпіонату світу 2022 року. Це наша ініціатива… Ми увійшли у п’ятірку країн, які претендують на проведення цього чемпіонату. У нас є проект, ми, не чекаючи цього рішення, почали працювати".За словами Януковича, наразі на стадії проектування знаходяться конкретні об’єкти інфраструктури для проведення Олімпіади. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Volyniaka Опубліковано 8 Липня, 2011 в 09:36 Поділитися #254 Опубліковано 8 Липня, 2011 в 09:36 Це карма... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Volyniaka Опубліковано 13 Липня, 2011 в 10:35 Поділитися #255 Опубліковано 13 Липня, 2011 в 10:35 Президент Виктор Янукович носит на шее большой крест на цепи. Это видно на фото, опубликованном бильд-редактором Kyiv Post Ярославом Дебелым в своем блоге. http://for-ua.com/politics/2011/07/13/105058.html Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Phoinix Опубліковано 13 Липня, 2011 в 14:12 Поділитися #256 Опубліковано 13 Липня, 2011 в 14:12 Син Януковича не міг знайти дорогу додому? (відео) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
kumanoid Опубліковано 13 Липня, 2011 в 14:15 Поділитися #257 Опубліковано 13 Липня, 2011 в 14:15 Фрагмент з опитування в Єнакієво ненормативна лексика Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Volyniaka Опубліковано 14 Липня, 2011 в 05:42 Поділитися #258 Опубліковано 14 Липня, 2011 в 05:42 Син Януковича не міг знайти дорогу додому? (відео)То вам не "Олімп" пити !!!Шацька самогоночка під копчені вугрики... і хлопака забув як додому втрапити, не те що на жипах роз"їзджати!Откуда возвращался Янукович в таком виде – непонятно. По расписанию Верховной Рады, во вторник депутаты, включая и президентского сына, должны были работать «в комитетах и фракциях».Сам президент Янукович недавно похвастался воспитанием своих отпрысков.«Я вас уверяю, что мне не стыдно за моих детей и внуков. Я хочу, чтобы ваши дети были не хуже, чем мои», – сказал глава государства, обращаясь к журналистам на пресс-конференции четыре дня назад. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
NoGood Опубліковано 14 Липня, 2011 в 15:39 Поділитися #259 Опубліковано 14 Липня, 2011 в 15:39 http://gazeta.ua/articles/celebrities/390309 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yura2281 Опубліковано 14 Липня, 2011 в 15:46 Поділитися #260 Опубліковано 14 Липня, 2011 в 15:46 http://gazeta.ua/articles/celebrities/390309 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Korosy Опубліковано 16 Липня, 2011 в 13:20 Поділитися #261 Опубліковано 16 Липня, 2011 в 13:20 Янукович носит часы вверх ногами Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
iriss Опубліковано 10 Серпня, 2011 в 07:33 Поділитися #262 Опубліковано 10 Серпня, 2011 в 07:33 Фани молодці Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Dream Опубліковано 17 Серпня, 2011 в 13:23 Поділитися #263 Опубліковано 17 Серпня, 2011 в 13:23 Янукович - Спаси Господь Дебютный трэк президента Украины Виктора Януковича!!! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Smith Опубліковано 17 Серпня, 2011 в 13:52 Поділитися #264 Опубліковано 17 Серпня, 2011 в 13:52 Янукович - Спаси Господь http://soundcloud.com/shmelja/track Дебютный трэк президента Украины Виктора Януковича!!! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Volyniaka Опубліковано 2 Вересня, 2011 в 10:31 Поділитися #265 Опубліковано 2 Вересня, 2011 в 10:31 Широко разрекламированная книга президента Виктора Януковича «Opportunity Ukraine» оказалась плагиатом. Об этом говорится в расследовании «Украинской правды», которое будет опубликовано в пятницу. Как выяснила редакция, книга Януковича является плагиатом, где за подписью президента изданы не только чужие идеи, а скомпилированы целые абзацы из текстов, которые ранее выходили за подписью разных людей – от оппозиционера Тараса Стецькива до одиозного журналиста Вячеслава Пиховшека и арестованного чиновника Василия Волги. Как оказалось, книга Януковича содержит многочисленные дословные перепечатки других авторов без какой-либо ссылки на первоисточник. Первые экземпляры книги прибыли в Украину на днях. Как известно, летом 2011 выяснилось, что Янукович написал книгу «Opportunity Ukraine», которая была издана на английском языке в Австрии. Однако здесь речь шла о гонораре наоборот – он был заплачен не издательством Януковичу за литературный продукт, а Януковичем – издателю за полиграфические услуги. Янукович в недавних интервью утверждал, что начал писать книгу еще в оппозиции, а закончил – в отпуске. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
IncvizitoR Опубліковано 2 Вересня, 2011 в 11:23 Поділитися #266 Опубліковано 2 Вересня, 2011 в 11:23 А от і саме розслідування правди: Швидше, навпаки – книга "Opportunity Ukraine" є логічним продовженням вже усталеного образу Віктора Януковича як людини, що в молодості присвоювала собі чужі речі, потім – чужі резиденції, а зараз – чужі думки. Я поржав з інтерв’ю Януковича сайту Оборзєватєль по поводу своєї книги: Скажу сразу, мне хотелось, чтобы эту книгу прочли, в первую очередь, за пределами Украины. Поэтому я обратился с предложением напечатать мою книгу в ряд международных издательств. Одним из первых откликнулось венское издательство "Манделбаум Верлаг". Ви уявляєте яка це була б нова хохма, якби він справді спробував виговорити назву цього видавництва? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Volyniaka Опубліковано 2 Вересня, 2011 в 12:04 Поділитися #267 Опубліковано 2 Вересня, 2011 в 12:04 А от і саме розслідування правди: Швидше, навпаки – книга "Opportunity Ukraine" є логічним продовженням вже усталеного образу Віктора Януковича як людини, що в молодості присвоювала собі чужі речі, потім – чужі резиденції, а зараз – чужі думки. Я поржав з інтерв’ю Януковича сайту Оборзєватєль по поводу своєї книги: Скажу сразу, мне хотелось, чтобы эту книгу прочли, в первую очередь, за пределами Украины. Поэтому я обратился с предложением напечатать мою книгу в ряд международных издательств. Одним из первых откликнулось венское издательство "Манделбаум Верлаг". Ви уявляєте яка це була б нова хохма, якби він справді спробував виговорити назву цього видавництва? Анка смалить !!!!! http://censor.net.ua/news/180408/german_zaschischaet_plagiatora_yanukovicha_politiki_ispolzovali_mysli_iz_knig_prezidenta Поржав з камєнтів... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
drozl Опубліковано 2 Вересня, 2011 в 12:53 Поділитися #268 Опубліковано 2 Вересня, 2011 в 12:53 В одном флаконі... http://www.youtube.com/watch?v=BPYXIt5wHMM&feature=related Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
IncvizitoR Опубліковано 2 Вересня, 2011 в 12:54 Поділитися #269 Опубліковано 2 Вересня, 2011 в 12:54 Я твердо усвідомив одне, якщо в народі визнаного співака називають "золотий голос України", то за мемуари Віктору Федоровичу неодмінно треба присудити звання "золотий унітаз України"! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Smith Опубліковано 2 Вересня, 2011 в 14:15 Поділитися #270 Опубліковано 2 Вересня, 2011 в 14:15 Це жжжесть: ЗЕМЛЮ В "МЕЖИГІР'Ї" ОЦІНИЛИ МЕНШЕ 100 ДОЛАРІВ ЗА СОТКУ Нормативну оцінку земельної ділянки в "Межигір'ї" встановлено в розмірі 628 гривень за сотку.Як повідомляє кореспондент Української правди, відповідне рішення в п'ятницю ухвалила Вишгородська райрада.Своїм рішенням районна рада затвердила нормативну оцінку земельної ділянки площею 105 гектарів в "Межигір'ї" в розмірі 7 мільйонів 136 тисяч гривень.Сьогодні ця земля перебуває в оренді фірми "Танталіт", що виступає номінальним власником "Межигір'я".Таку невисоку нормативну оцінку представники районної ради пояснили тим, що земля в "Межигір'ї" відноситься до земель рекреаційного призначення, а ця категорія земель має відповідний норматив.Вони послалися на висновки державного "Київського науково-дослідного та проектного інституту землеустрою".Водночас, під час обговорення питання проти заниженої оцінки виступили депутати районної ради від партій "Свободи" та "Удар".Вони наполягали, що земля в "Межигір'ї" - це земля комерційного призначення, тому її нормативна оцінка має бути значно дорожчою.Керівництво райради наполягало, що землі "Межигір'я" по всіх обліках ідуть як землі рекреаційного призначення.Вони стверджували, що нормативна оцінка землі в "Межигір'ї" зроблена з метою підвищення орендної плати фірмі "Танталіт", а не з метою відчуження землі в приватну власність.При цьому керівництво Вишгородської районної ради належить до Партії регіонів, а складі ради вони мають більшість голосів.У підсумку, за винесене районною радою рішення проголосували депутати від Партії регіонів, "Сильної України" та "Фронту змін".Водночас комерційна вартість землі в Нових Петрівцях, до яких відноситься "Межигір'я", є значно вищою - вона становить близько 5 тисяч доларів за сотку. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Volyniaka Опубліковано 2 Вересня, 2011 в 14:34 Поділитися #271 Опубліковано 2 Вересня, 2011 в 14:34 Це жжжесть: ЗЕМЛЮ В "МЕЖИГІР'Ї" ОЦІНИЛИ МЕНШЕ 100 ДОЛАРІВ ЗА СОТКУ Нормативну оцінку земельної ділянки в "Межигір'ї" встановлено в розмірі 628 гривень за сотку.Як повідомляє кореспондент Української правди, відповідне рішення в п'ятницю ухвалила Вишгородська райрада....А#уєть!!! Дайтє двє! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Smith Опубліковано 6 Вересня, 2011 в 10:59 Поділитися #272 Опубліковано 6 Вересня, 2011 в 10:59 У ЯНУКОВИЧА – ЧЕРГОВИЙ ЛЯППрезидент Віктор Янукович припустився чергової помилки під час виголошення промови на урочистому засіданні Верховної Ради з нагоди 20-річчя незалежності України. Так, говорячи про реформи нової влади, Янукович заявив, що були зроблені "серйозні кроки на шляху реформ: започатковано конституційну, земельну реформи, реформу охорони здоров’я, освіти, житлово-комунального господарства". "Спотворюються (ймовірно, в оригіналі мало бути "створюються") умови для розвитку підприємництва…", - додав він. Свою промову Янукович читає з аркуша. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Dream Опубліковано 7 Вересня, 2011 в 19:49 Поділитися #273 Опубліковано 7 Вересня, 2011 в 19:49 З твіттера: політкоректна версія подяки шахтарському краю - Благодарствуем населению Донецкой индустриальной агломерации за президента нетрадиционной сексуальной ориентации Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Volyniaka Опубліковано 8 Вересня, 2011 в 07:49 Поділитися #274 Опубліковано 8 Вересня, 2011 в 07:49 З твіттера: політкоректна версія подяки шахтарському краю - Благодарствуем населению Донецкой индустриальной агломерации за президента нетрадиционной сексуальной ориентацииБолельщики киевского Динамо пришли в дисциплинарный комитет Премьер - лиги.- За что вы оштрафовали наш клуб на 100 тыс. грн.?- Вы своей речевкой: "Спасибо жителям Донбасса за Президента п#дораса!"оскорбили главу государства.- Но мы имели в виду президента футбольного клуба.- Не морочьте нам голову, мы что - не знаем, кто в нашей стране п#дорас? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
NashLutsk Опубліковано 8 Вересня, 2011 в 08:10 Поділитися #275 Опубліковано 8 Вересня, 2011 в 08:10 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.