Перейти до змісту

Янукович. Избранное.

Alexander47

Рекомендовані повідомлення

ага, тєліпаю

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 331
  • Створено
  • Остання відповідь

ага, тєліпаю

А Толік проснеться і дотєліпає... може. А єслі шо - то йому достойний помічник уже найшовся. Ага. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З Толіка пиво. Ага.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З Толіка пиво. Ага.

І побольше. Це ж за нічну зміну, двійний тариф.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну хоч добре, що елегантно. :) Я ж шо - так, погулять вийшла. Є така жіночка, розумна і хороша - Лариса Скорик, замідьте не про себе так розписую, так от вона ще в 2004 заявила: "Буду захищати того, кого найбільше б'ють". Це вона тоді про претендентів в президенти казала. І до сих пір захищає Януковича. А я що... так - типаж.

То це Януковича зараз найбільше бьють?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну аби людям було добре... чи смішно.: "Улыбайтесь, господа! Улыбайтесь!" Знову ж таки власна самооцінка підноситься. І то добре.

Не делай себе кумира и никакого изображения того, что на небе вверху, и что на земле внизу, и что в воде ниже земли; (с)

Ваша фанатична відданість бентежить ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є така жіночка, розумна і хороша - Лариса Скорик,

обидва твердження видаються сумнівними

Це ти про жіночку?

Є ще одна "жіночка", для якою бреханути, що 2 байти переслати!

Я про Анку Нємєц. Тільки за один день так двічі зчорноротити!

Служби, які не пропускали в Україну керівника представництва Фонду Аденауера у Києві Ніко ЛАНГЕ мали дуже серйозну аргументацію щодо своїх дій.

Про це повідомила заступник глави Адміністрації Президента Ганна ГЕРМАН на прес-конференції в Києві.

«Я скажу лише одне – що ці органи, які приймали рішення, в тих довідках, які вони подали, наводять дуже серйозну аргументацію, чому вони вчинили саме так», - сказала Г.ГЕРМАН.

А ще вчора це було "прикре непорозуміння!

І вже за кілька годин чергвий прокол не першої, але й не другої...ляді України!

Привлеченный администрацией президента Украины французский медиа-эксперт Жан Мартан не был делегирован организацией «Репортеры без границ».

Об этом руководитель «Репортеров без границ» Жан-Франсуа Жюльяр сообщил французскому журналисту Алену Гиймолю.

«Репортеры без границ» не направляли с миссией в Украину Жана Мартана, и эта поездка не имеет отношения к мониторингу соблюдения свободы слова в Украине, сказал руководитель «Репортеров без границ» Жан-Франсуа Жюльяр.

По словам руководителя «Репортеров без границ», привлеченный администрацией президента эксперт не имеет мандата от этой организации.

Как известно, в среду замглавы администрации президента Анны Герман провела совместный брифинг с Мартан относительно демократии в Украине.

Она представила Мартана как «медиа-эксперта организации «Репортеры без границ» и сообщила о его привлечении к разработке законопроекта о создании в Украине общественного телевидения.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну аби людям було добре... чи смішно.: "Улыбайтесь, господа! Улыбайтесь!" Знову ж таки власна самооцінка підноситься. І то добре.

Не делай себе кумира и никакого изображения того, что на небе вверху, и что на земле внизу, и что в воде ниже земли; (с)

Ваша фанатична відданість бентежить ...

Ну і чому це Вас так бентежить? І в чому, власне, мій фанатизм проявляється? В тому, що я свою позицію висловлюю? Так я, як казав один відомий персонаж "и сдесь молчать не буду" Натура така. :)

Хоча, по-моєму, це називається послідовністю. Я от завжди перехрещуюсь, коли проходжу чи проїзджаю повз церкву, в незалежності від того до якого патріархату вона належить. В незалежності від того - є біля мене люди чи нема, і що вони про мене подумають. Бо я вважаю, що так поступати правильно. Такий у мене принцип. Хоч розумію - без них, принципів, жити легше і постіше. Якщо можеш. Так, що тут не в кумирах справа, як Ви подумали, а в мені.

P.S. І таки да, Януковича зараз особо не поб'єш. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

є гра, а є переігрування

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Luychi, не зважаючи, що romaxa11 такий же фанатик як і Ви, тільки діаметрально-протилежних поглядів, його попередній пост дуже влучний.

Діалогу по цій темі в нас не вийде. В кращому випадку 2 одночасних монологи.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Продовження теми про візит президента Шрі-Ланки:

Януковичу присвоен титул «Його Высокоповажність»

Азаров, что ли, руку приложил?

Позади мест, где разместились президенты обеих стран, размещен плакат, на котором красуется надпись: «Його Высокоповажність Віктор Янукович», «Його Высокоповажність Махінда Раджапакса». Украинское слово «високоповажність» написано с русской буквой «ы».

Обком

На фото надпис починається з: сПІВГОЛОВИ його... ...Янукович :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Luychi, не зважаючи, що romaxa11 такий же фанатик як і Ви, тільки діаметрально-протилежних поглядів, його попередній пост дуже влучний.

Діалогу по цій темі в нас не вийде. В кращому випадку 2 одночасних монологи.

Ну да, ну да - і нащо стільки писала. "Хто має вуха - той почує"... а у нашому випадку: хто має очі - той прочитає. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Luychi вже пару раз тут спалилась(вся)

То вона старенька жіночка, то з хлопцем по місту ходить ну і т.п

"нєжнєє нада" ...

У вашого етносу погана риса - немає уваги до деталей.

От і заокеанські товариші з Fake Street

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну шо зробиш - жіночка я не молода, аж 35 років. І з хлопцем по місту ходжу- сину 4 роки.

А на подальші ваші претензії відповісти не можу. Паліть по деталях. Щоб поганих рис в етносі не вилазило.А то як без Вас, правдолюбця.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

БЮТ підозрює, що Семиноженка звільнили через «высокоповажність»

Як повідомляв ForUm, 30 червня у залі ТППУ проходив українсько-ланкійський бізнес-форум за участю Президента України і президента Демократичної Соціалістичної Республіки Шрі-Ланка. За спиною у президентів повісили плакат, на якому був розміщений напис: «Його Високоповажність Віктор Янукович» «Його Високоповажність Махінда Раджапакса». Українське слово «високоповажний» було написане з російською буквою «ы». ГГ

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Янукович перепутал должность Хиллари Клинтон

Президент Украины Виктор Янукович в очередной раз оконфузился, перепутав должность Хиллари Клинтон, с которой он встречался накануне в Киеве.

Государственного секретаря США украинский лидер почему-то несколько раз назвал «генсеком». Правда, и сама госпожа Клинтон отличилась, поздравив Януковича с днем рождения, который у президента будет только через неделю (девятого июля).

«Хочу поблагодарить президента за гостеприимство и от имени президента Обамы поздравить вас с приближающимся 60-летним юбилеем», — сказала Госсекретарь США, видимо, не подозревая, что поздравлять с днем рождения заранее у славян считается плохой приметой.

джерело

Мля, він невиправний! m0132.gif

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Янукович перепутал должность Хиллари Клинтон

Президент Украины Виктор Янукович в очередной раз оконфузился, перепутав должность Хиллари Клинтон, с которой он встречался накануне в Киеве.

Государственного секретаря США украинский лидер почему-то несколько раз назвал «генсеком». Правда, и сама госпожа Клинтон отличилась, поздравив Януковича с днем рождения, который у президента будет только через неделю (девятого июля).

«Хочу поблагодарить президента за гостеприимство и от имени президента Обамы поздравить вас с приближающимся 60-летним юбилеем», — сказала Госсекретарь США, видимо, не подозревая, что поздравлять с днем рождения заранее у славян считается плохой приметой.

джерело

Мля, він невиправний! m0132.gif

Высокоповажна госпожа генеральный секретарь - Хера-ли Клитор...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Президент Виктор Янукович поздравил донецкий "Шахтер" с завоеванием Суперкубка Украины.

"Искренне поздравляю вас с очередной победой в сезоне 2009/2010 – завоеванием Суперкубка Украины по футболу", - говорится в поздравлении (как известно, матчем за Суперкубок в украинском футболе открывается новый сезон, поэтому победа "Шахтера" стала первой в сезоне 2010/2011).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

його за те й вибрали презыдентом

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Янукович та гімн Шрі-ланки

"Мєлко якось для ВіторФьодрича. От якби він його президентом Зібмабве назвав. Чи Ширки-Ланки... Або став хіжину дяді Тома цитувати... А так - мєлко" с.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Виктор Федорович, открывая заседание СНБОУ, порадовал очередным перлом с легким намеком на свою непростую юность.

Янукович отметил, что хочет во время сегодняшнего заседания СНБО услышать правду о ситуации в Минобороны и Вооруженных Силах

«Могу только сказать одно: я не собираюсь ждать, когда, как говорят, петух прокукарекает. Не собираюсь. Будем принимать решение сегодня», - подчеркнул Президент.

"Обком"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Во время вступительного слова Янукович обратился к аналогиям, однако не смог правильно прочитать название африканского музыкального инструмента вувузелы.

"Выражаясь футбольной терминологией, которая сегодня актуальна, до последнего времени в Украине восхищались дудением в вузели, а не содержанием самой игры", - сказал он.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Папа танцуєд.

Чесно, сам погано танцюю, але цей ролик повеселив.

http://www.youtube.com/watch?v=NwxZts2Ixt4

Таня Монтян назвала це відео "Феєричний жлободром. Янукович смалить на дні народження"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

зная яка із сєбя лєбєдь Таня Монтян, інтєрєсно було би подивитись на її танці:D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...