Перейти до змісту

Янукович. Избранное.

Alexander47

Рекомендовані повідомлення

У Білорусії море появилося :lol:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 331
  • Створено
  • Остання відповідь
  • 3 тижня потому...

Янукович накричал на Азарова

Театр одного актора - ВФЯ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На Хмельницькому полігоні з Ющенка зробили Януковича

На інформаційному стенді Хмельницького військового полігону "оновили" фото Головнокомандувача української армії.

Схоже, що оновлення торкнулося лише обличчя, а не всього зображення.

Так, як стверджує УНІАН, на обличчя колишнього головнокомандувача Віктора Ющенка наклеїли фотографію Віктора Януковича.

93c8be9-1.jpg

І на плакаті тепер голова Віктора Федоровича, а тулуб Віктора Андрійовича.

9f603b0-2.jpg

А хустинка у верхній кишеньці костюма видає звичку саме колишнього президента. Янукович ніколи не носить хустинку у верхній кишені піджака.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Янукович приехал к Обаме на автобусе и пообщался без переводчика: "Как дела? - Во!".

Відео -

http://censor.net.ua/ru/forum/view/576194/yanukovich_priehal_k_obame_na_avtobuse_i_poobschalsya_bez_perevodchika_kak_dela__vo_video#comment_32349559

камєнт:

Зайдя в автобус наш През сказал: - Проездной!..... Официальные лица удивленно посмотрели на него.... - Месячный у меня! - сказал Витек и полез в карман за ксивой, предусмотрительно заготовленный Херман......

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Янукович розповів, як його затисли в кут

Президент Віктор Янукович 29 травня нібито спробував прогулятися по Києву інкогніто.

Про це він сказав на засіданні координаційної ради з підготовки до святкування 20-річчя незалежності, повідомляє Обком з посиланням на Українські новини.

"Я в неділю трошки так пройшовся по центру міста, намагався зробити так, щоб мене не побачили, але не вдалося. Затиснули мене в кут і почали задавати питання, чому я так дуже скромно себе вів", - заявив президент.

Янукович зазначив, що хотів, як звичайна людина, подивитися, як громадяни святкують, з яким настроєм.

При цьому, за словами президента, люди висловлювали задоволення осяжною перспективою розвитку Києва, однак висловили бажання, щоб громадськість активніше притягувалася до формування планів та проектів розвитку.

:0016:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Янукович розповів, як його затисли в кут

Президент Віктор Янукович 29 травня нібито спробував прогулятися по Києву інкогніто.

Про це він сказав на засіданні координаційної ради з підготовки до святкування 20-річчя незалежності

...

При цьому, за словами президента, люди висловлювали задоволення осяжною перспективою розвитку Києва, однак висловили бажання, щоб громадськість активніше притягувалася до формування планів та проектів розвитку.

:0016:

Согласно информации о тендерном обеспечении, в «Украинском доме» запланировано проведение торжественного приема от имени главы КГГА Александра Попова ко Дню Киева 27-29 мая.

Аппарат исполнительного органа Киевского городского совета (КГГА) заказал услуги общественного питания на сумму 240 тысяч гривен, сообщили в Министерстве экономики Украины.

Победителем торгов стало ГП «Национальный центр делового и культурного сотрудничества «Украинский дом». Интересен тот факт, что местом поставки указан адрес именно «Украинского дома».

Процедура закупки прошла по системе закупки у одного участника.

Договор подписан 26 мая 2011 года.

fc4a1b028f2918f4f4c050cc86d6865e.gif

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Я в неділю трішки пройшовся центром міста, зробив так ... намагався зробити так, щоб мене ніхто не побачив. ....... сказав Президент"

ЛЮДИ, хтось може пояснити, ЯК він збирався бути непоміченим :ohmy: :ohmy: :ohmy:

дещо пригадала, не можу не поділитись

увага на мартиросяна десь з 50 секунди

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...зазначив, що хотів, як звичайна людина, подивитися, як громадяни святкують, з яким настроєм.

Можливо це - Nostalgie:

photo_24465.jpg

і "чому я так дуже скромно себе вів..." :ohmy:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Согласно информации о тендерном обеспечении, в «Украинском доме» запланировано проведение торжественного приема от имени главы КГГА Александра Попова ко Дню Киева 27-29 мая. Аппарат исполнительного органа Киевского городского совета (КГГА) заказал услуги общественного питания на сумму 240 тысяч гривен, сообщили в Министерстве экономики Украины.

Це ж термінові закупівлі і, як наслідок, тендер з одним учасником - держава без цього аж ніяк. Ти про що?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це ж термінові закупівлі і, як наслідок, тендер з одним учасником - держава без цього аж ніяк.

Щось останнім часом "термінові закупівлі, з одним учасником тендеру" стає вже нормою.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З останніх анекдотів:

Смотришь, смотришь президента по телеку и думаешь: «Не такой уж я дурак...»

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сергей Юрьевич Беляков? ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сергей Юрьевич Беляков? ;)

Можливо... Я надибав на стінці анекдотів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...
Янукович назвав демократичною корупційну систему

Президент Віктор Янукович обмовився в ПАРЄ, назвавши демократичною корупційну систему в Україні.

Як передає кореспондент УНІАН, говорячи про регуляторну політику, Янукович зазначив, що зараз в Україні відбувається значне скорочення дозвільної системи для бізнесу.

"Без перебільшення я скажу, що це революційний підхід, він дуже болючий, тому що на цій дозвільній системі сиділа велика бюрократична система на всіх рівнях", - сказав Янукович.

"І ця демократична система, корупційна, вона будувалась роками, десятиліттями", - додав він.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А що тут такого? Він правильно сказав. У нас корупційна демократія....Хтось незгоден?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Все правильно. ВФЯ тільки констатував факт та визнав це на усю Європу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Президент Украины Виктор Янукович в очередной раз оговорился, заявив, что святая задача власти сделать возможными новые трагедии.

Выступая на митинге-реквиеме, приуроченном Дню скорби и почтения памяти жертв войны в Украине, президент заявил:«Наша святая обязанность перед погибшими преодолеть тени прошлого, «уможливити» (очевидно, Президент хотел сказать «унеможливити») новые трагедии».

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

«Наша святая обязанность перед погибшими преодолеть тени прошлого, «уможливити» (очевидно, Президент хотел сказать «унеможливити») новые трагедии»

Очевидно - хотів, але не зміг. Приходить на думку приказка - "Что на уме, то и на языке..."

p.s. "тренировка ума в молодости спасает от старческого слабоумия".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не знаю, может боян, но вот.

251203_1858400225797_1414642146_31795249_5392737_n.jpg

Монета, которую Виктор Янукович скромно подарил слегка офигевшему журналисту "Le Monde" после интервью.

Царь, блин. Правда традицию эту начал Данилыч, а продолжил Андреич. Ну, в смысле выпускать монеты. А дарить их журналистам начал Федорыч.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Президент Украины Виктор Янукович в очередной раз оговорился, заявив, что святая задача власти сделать возможными новые трагедии.

Выступая на митинге-реквиеме, приуроченном Дню скорби и почтения памяти жертв войны в Украине, президент заявил:«Наша святая обязанность перед погибшими преодолеть тени прошлого, «уможливити» (очевидно, Президент хотел сказать «унеможливити») новые трагедии».

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Президент Украины Виктор Янукович наградил своего монгольского коллегу Цахиагийна Элбэгдоржа орденом князя Ярослава Мудрого 1 степени

Об этом идет речь в указе президента № 714/2011 от 29 июня.

В свою очередь, Президент Монголии Цахиагийн Элбэгдорж наградил Президента Виктора Януковича орденом Драгоценного жезла ("Эрдэнийн Очир" одон).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Президент Украины Виктор Янукович наградил своего монгольского коллегу Цахиагийна Элбэгдоржа орденом князя Ярослава Мудрого 1 степени

Об этом идет речь в указе президента № 714/2011 от 29 июня.

В свою очередь, Президент Монголии Цахиагийн Элбэгдорж наградил Президента Виктора Януковича орденом Драгоценного жезла ("Эрдэнийн Очир" одон).

http://pdrs.dp.ua/doska/index.php/topic,2397.msg40763.html#msg40763

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

28.06.2011 року Янукович в Мижигір"ї зібрав кореспондентів і показував свої володіння.

...

бігає по доріжці з пеньків

...

А завгоспи апарату президента уже підсуєтились, і втілили в життя ось такі інновації заради президента:

photo_25082.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...