Перейти до змісту

Чем круче джип

difoto

Рекомендовані повідомлення

дуже навіть непогано)) 2 трактора витягнути не могли. скільки ж той нісан важить? тон десь до трьох?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я на своей Селёдке (ауди 100) в поле с буксира заводил ДТ75, главное резину подобрать... ГАЗ66 вытащил бы...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

перший тракторист лапоть ) - "типа танки грязи не бояться, если сильно окопаться" )

невже зразу спереду не можна було джипа підчепити ? і витягувати за рухом а не поперек

про воділу джипа промовчу )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

pic-12548.jpeg

какие нафиг 3 тонны, он приблизительно 2 тонны весит, не больше...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ндя... пачка бєздарів! Логіки ніякої... шоб поняти шо тре тянути спереду і вперед а не в бік не пройшло і получаса ( Їм тіко городи орати!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я на своей Селёдке (ауди 100) в поле с буксира заводил ДТ75, главное резину подобрать... ГАЗ66 вытащил бы...

ой не гони )))) ти їй яку хоч резину підбирай ГАЗ 66 ти не витянеш :jeer: Про гусентичний трактор ДТ 75 я промовчу..... :dont:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хех, екранізація казочки про ріпку :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У меня был патруль старенький, весил около 3-х тонн. Все настоящие джипы рамной конструкции весят больше 2-х тонн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У меня был патруль старенький, весил около 3-х тонн. Все настоящие джипы рамной конструкции весят больше 2-х тонн.

Цілком правильно. Мій бобік важить 2,5 тн. І на ньому застрягав, все залежить від гуми

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

все залежить від гуми

і від правильної прокладки

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По перше водій "патруля" мажор який ліз у болото знаючи що колеса на машині "паркетні", потім ще клопоту людям задав. Водій 1-го трактора простий "лапоть", бо коли ти бачиш що машина "сідає" у багнюку "рити" далі категорично заборонено!!!, треба було відчепитись та вилізти самому... на інший випадок якщо вже і ти "присів" буде потім легше вилізти з болота за допомогою інших. Та ще хочу сказати якщо ви долаєте "круте" бездоріжжя обов'язково погані відрізки дороги треба проходи на досить більшій швидкості та на певних обертах двигуна - щоб він не "зригнув" у самий непідхожий момент. Тоді є шанси вибратися. А водій "патруля" просто катався по березі.... невже він думав що під колесами тверда дорога....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

все залежить від гуми

і від правильної прокладки

100%!!! Якщо прокладка не та, то розмір і марка гуми значення не мають (див. приклад водія колісного трактора)biggrin.gif

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...