Перейти до змісту

Ціни зростуть на 10-30 відсотків

Volyniaka

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Верховна Рада підняла акциз на пиво, водку, вино, сигарети і бензин

Принятие нового закона относительно изменений в налогообложении приведет к подорожанию основных групп товаров на 10-30%. Такое мнение сегодня на брифинге в Верховной Раде высказал народный депутат от Партии регионов Виталий Хомутынник.

"По оценкам Минфина, повышение акцизов даст порядка 9 млрд грн в бюджет ... При этом, по нашим подсчетам, цены на основные группы товаров повысятся от 10 до 30%. И это воспринимается общественностью", - сказал он.

Я б сказав більше! Громадськість вимагає подальшого піднняття акцизів (цін) ПОКРАЩЕННЯ ЖИТТЯ ВЖЕ СЬОГОДНІ !!!

t4320.gif

Тепер самогон і махорка... t0321.gif

...ілі вєрмут і самокрутка (єслі з нами дама).

http://obkom.net.ua/news/2010-05-20/1337.shtml

• Відповідей 127
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Ну скажем так, пиво, горілка, вино, цигарки... то певне гуд, хоча, думаю мало хто покинув вживати алко-тютюнові вироби після минулого підвищення цін :friday::beer::smoke:

Опубліковано

Ну скажем так, пиво, горілка, вино, цигарки... то певне гуд, хоча, думаю мало хто покинув вживати алко-тютюнові вироби після минулого підвищення цін :friday::beer::smoke:

...цены на основные группы товаров повысятся от 10 до 30%.

Опубліковано

капець, це називається наказали курця - тіпа я не курю, зате тепер гречку купувати буду на грн дорожче, я так зрозумів?

Опубліковано

По оценкам Минфина, повышение акцизов даст порядка 9 млрд грн в бюджет ...

а тепер нехай віднімуть:

- сигарки які ввозитимуться контрабандою з сусідніх держав(Росія,Молдова...) де вони значно дешевші,

+ споживання горілки залишиться на тому самому рівні(тільки паленої, яку бабуся з дідусем вдома гонять) відповідно + пацієнти в лікарнях які травитимуться такою горілкою

- виробництво якісної горілки - податки від зменшення виробництва

і тоді скільки вони мільярдів зароблять з акцизу?

Опубліковано

капець, це називається наказали курця - тіпа я не курю, зате тепер гречку купувати буду на грн дорожче, я так зрозумів?

- Папа, теперь ты будешь меньше пить?

- Нет сынок, теперь ты будешь меньше есть.

Опубліковано

По оценкам Минфина, повышение акцизов даст порядка 9 млрд грн в бюджет ...

а тепер нехай віднімуть:

- сигарки які ввозитимуться контрабандою з сусідніх держав(Росія,Молдова...) де вони значно дешевші,

+ споживання горілки залишиться на тому самому рівні(тільки паленої, яку бабуся з дідусем вдома гонять) відповідно + пацієнти в лікарнях які травитимуться такою горілкою

- виробництво якісної горілки - податки від зменшення виробництва

і тоді скільки вони мільярдів зароблять з акцизу?

ну, вони такі речі уже робили, так що порахують точно краще за нас з тобою:)

Опубліковано
Ну скажем так, пиво, горілка, вино, цигарки... то певне гуд
- повністю знідний

А от щодо пального то це справді потягне за собою здорожчання усіх товарів так як вирати на доставку ніхто не відміняв.

Опубліковано

Н-да. Раніше боровся з палінням, нещадно знищуючи по пачці цигарок щодня. А незабаром прийдеться і від цього відмовитись...

Ну, будемо працювати над покращенням велосипеда, якщо таки вдасться кинути палити.

Опубліковано

Мда.. А колись буде здешевлення..???піднімати ціни вміють а понизити ні

та вони навіть на місці ціни втримати не можуть!

Завжди наводжу прикладом СССР, як би там погано не казали, але ціни на всю цю ВЕЛИЧЕЗНУ територію були єдиними і не порушними, і пофігу в якій кінець ти їхав, буханка хліба і літра кефіру скрізь була однакова!! а що тепер - два метри в інший магазин - і ціна інша <_<

Опубліковано

...цены на основные группы товаров повысятся от 10 до 30%.

тоже мне основные группы =),

+1 автару законопроекта, дольше проживем t10113.gif

Опубліковано

100%. Голодування подовжує життя.

Та якщо бензин підніметься в ціні, відповідно й піде ріст цін на інші товари. 

Опубліковано

Цікаво, куди ті 9 мільярдів підуть?  "Підвищення соцстандартів"? (це взагалі окрема тема, товарна і грошова маси будуть знов шукати свою рівновагу) 

Більш ніж впевнений,  що вони всеодно одночасно  включать друкарський верстат (перепон цьому - ніяких). Будемо знов масово спостерігати новісінькі купюри серіями в банкоматах   :angry2:  

Опубліковано

Завжди наводжу прикладом СССР, як би там погано не казали, але ціни на всю цю ВЕЛИЧЕЗНУ територію були єдиними і не порушними, і пофігу в якій кінець ти їхав, буханка хліба і літра кефіру скрізь була однакова!! а що тепер - два метри в інший магазин - і ціна інша

Може, кефір і хліб і так, але були І пояс, ІІ пояс, ІІІ пояс чув?

Опубліковано

класно. то кому ти розповідаєш, як колись було? ))

те що чув від старших, тим і оперую (а вони не просто знають, вони цим жили)

і, взагалі, я відповів чесно, то може просвітиш?

Опубліковано

взагалі, я відповів чесно, то може просвітиш?

все просто: чим далі на північ, тим вищі були ціни, тому твоє припущення

Завжди наводжу прикладом СССР, як би там погано не казали, але ціни на всю цю ВЕЛИЧЕЗНУ територію були єдиними і не порушними, і пофігу в якій кінець ти їхав

не вірне.

Опубліковано

дивно, щось про таке я не чув, тим паче що наголошували - виїзджали за межі України на солідну відстань і ціни були такі ж ..

ну, перепитаю ще раз, то таке ;)

Опубліковано
' date='Сегодня, 23:53' post='500470']

україна завжди був один і той самий пояс. 

Завжди наводжу прикладом СССР, як би там погано не казали, але ціни на всю цю ВЕЛИЧЕЗНУ територію були єдиними і не порушними

так, Україна була в І поясі. А Петропавлоськ-Камчатський був в жо в ІІІ, але там і зарплати були набагато вищі.

' date='Сегодня, 23:53' post='500470']

просто мета економіки був не прибуток, а задоволення потреб.

...членів політбюру та іншої номенклатури

Опубліковано

ну я ж сказав за межі України, і далеко ))

але все ж

але там і зарплати були набагато вищі.

тобто все урівнювалось, що зводиться до

' date='Сьогодні, 22:53' post='500470']

мета економіки був не прибуток, а задоволення потреб.

от нам би так, а то і прибутку в держави нуль, і потреби не задоволені...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...