Перейти до змісту

ДТП на теремнівській

ThinkMaster

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

жесть!

а ямку эту вырыли ой-ёй-ёй как давно!

и похоже, до этого случая даже не брались за работу.... сейчас засуетятся :(

PS если никто не против, я подправил картинки :D

Опубліковано

Блін... якщо він влетів у ямку - то понятно. Але яким макаром він виявився з усіх сторін акуратно обкладений різними досочками-прибамбасиками? Спеціально обіклали, чи як?

І зовнішніх пошкоджень не видно... Таке враження, що він просто стояв, і якось туди зсунувся...

Опубліковано
Видно знак запізно побачив...

Видно що він на нього і не збирався дивитися!!!

Опубліковано
Блін... якщо він влетів у ямку - то понятно. Але яким макаром він виявився з усіх сторін акуратно обкладений різними досочками-прибамбасиками? Спеціально обіклали, чи як?

І зовнішніх пошкоджень не видно... Таке враження, що він просто стояв, і якось туди зсунувся...

Влетів він ввечері, приїзжав якійсь кран, не могли витягнути, обклали дошками, мабуть, від мародерів.

Опубліковано

Афтар... Фотки ховай під кат!!!! Або просто лінки треба було дати....

Відкрив і 4 метра трафіку вилетіло....

Опубліковано
Афтар... Фотки ховай під кат!!!! Або просто лінки треба було дати....

Відкрив і 4 метра трафіку вилетіло....

фоткі я поправив(афтар простіт:))...важать менше метра, до того ж запощені в імгсторе...

а якшо ти не з ФК, звиняй... :)

Опубліковано
проїжав сьогодні там.. питаються витянути

post-305-1165837379.jpg

Дед тянул, тянул

внук тянул, тянул...

Опубліковано

там потім якісь кран під"їхав ;))

ше одне ДТП. район лучеська. одну з тачок викінуло аж до дерев!!!

post-305-1165837709.jpg

post-305-1165837719.jpg

Опубліковано

В сьогоднішній біля лучеська вроді 3 сашини постраждало, одна з них маршрутка. І машину вроді не додерев викунуло, а в дерево, якби його не було то певне полетіла б дальше.

Опубліковано
В сьогоднішній біля лучеська вроді 3 сашини постраждало, одна з них маршрутка. І машину вроді не додерев викунуло, а в дерево, якби його не було то певне полетіла б дальше.

угу.. дерево його зупинило :)) маршрутка постраждала найменше. наскільки побачів - розбита тільки фара. остальні видно на фото

Опубліковано
Сьогодні став свідком незвичної картини, фольцваген пассат пішов під асфальт...

Трішки дивно, що відій Фольца летів по зустрічній...

Опубліковано

2 mass:

эти старые консервы вообще пора давно сдать на металлолом. уровень безопасности для водителя, пассажиров и окружающего транспорта до сих пор на уровне семидесятых :P

Опубліковано

эти старые консервы вообще пора давно сдать на металлолом. уровень безопасности для водителя, пассажиров и окружающего транспорта до сих пор на уровне семидесятых :)

Якщо ти про "жигулі" і т.д - то ти правий , :) але якщо порівняти "консерву" 80 року випуску і нову "таврію" - я б мабуть, все-таки вибрав "консерву" :(

Опубліковано

пассат я не трогал - эти еще всех таврий переживут :) речь именно о жигулях, москвичах, волгах-24 и прочих "классических" гробах на колесах

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...