Перейти до змісту

Microsoft Office 2010 Professional

nikolas

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

pmk,  попробуй видалити за допомогою Revo Uninstaller

Так він видалений, я його так відкрито вже ніде не бачу. Десь в реєстрі напевно щось сховане....

Опубліковано

в реєстрі попробуй тут глянути  HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\Office14.PROPLUSR

Все зробив. Вроді ставиться.

• 1 рік потому...
Опубліковано

Є проблема з активацією.

Запускаю КМS і пише активація не вдалась, бла-бла-бла. Удалив Даймон тулс и о чудо, все пішло.

В чому може бути проблема? Ато потрібні обидві програми.

Опубліковано

в мене тоже на роботі часом в деяких відділах трабли бувають...( скидуєш їм доки на 2007, а жіночки: а у нас не відкриває...бо 2003.... А ось стосовно 2010, вам не здається щось зашевелились вони в останній час?

Опубліковано

в мене тоже на роботі часом в деяких відділах трабли бувають...( скидуєш їм доки на 2007, а жіночки: а у нас не відкриває...бо 2003....

А що, патч для сумісності відмінили? Він 37 мб важить.

• 7 місяців потому...
Опубліковано

Щоб не плодити нових тем запитаю тут

При спробі встановити Microsoft Office 2010 на новий комп, відкривається вікно " В системе не установлены продукты, к которым можно было бы применить этот пакет" Що це значить, що робити?

Ось скрін

post-18624-0-85907300-1351703302_thumb.j

Опубліковано

Щоб не плодити нових тем запитаю тут

При спробі встановити Microsoft Office 2010 на новий комп, відкривається вікно " В системе не установлены продукты, к которым можно было бы применить этот пакет" Що це значить, що робити?

Ось скрін

Ти не офіс2010 ставиш, а сервіс пак до нього. Немає офісу - сервіс пак не стає.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...