Перейти до змісту

Пошук винуватця ДПТ

valuzk

Рекомендовані повідомлення

Сьогодні бачив на К.-Карого біля Сафрона (повернув до ТамТаму) чорний байк. Водій був вдягнутий в куртку з синіми рукавами і плечима, спина чорна; без шолома; на вигляд років 35-40.

Дальше он поехал на Ветеранов и свернул на Соборности 37-б, 1-й или 2-й подъезд.

Нагадує ту вєлопараною, коли в Dі вєлік увели. Тоді також всі всіх підозрювали. Скоро не тільки на мотоциклі буде стрьомно, а й в курточці з полосами. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

думаю коли б Валік ше винагороду тут написав з трьома нулями, то мотоциклісти самі б здавались на вулиці

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

:lol: Резину нову уже замовив, диск розкатали, бампер пофарбую, не проблема. Проблема в тому, що в нас в країні повний безпредєл і ніхто ні за що не відповідає. Просто це як би мовити залізо - фіг з ним аби здоров'я, а якби в цей час на переході ішла чиясь дитина і її збив той урод? Оце саме страшне. Треба покінчувати з цим безпредєлом.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бери рогатку и стреляй скобами, никакого криминала :ok:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бери рогатку и стреляй скобами, никакого криминала :ok:

рогатка и скобы тоже вариант, но как-то неудобно за рулем, да и возраст уже - ведь не детский садик, а вот положить под сидуху заражений пистолет для пейнтбола это другое дело:

если какое-то падло будет гонять и нарушать, окно открыл - пострелял на славу в т.ч. и по шлеме, хрен что он сделает, зато кайфа сколько получишь =)

думаю номера это такое дело: с нашим государством не каждый любитель мотоциклетов сможет оформить свою лошадку по закону, абы ездили не нарушая :closedeyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а вот положить под сидуху заражений пистолет для пейнтбола это другое дело:

если какое-то падло будет гонять и нарушать, окно открыл - пострелял на славу в т.ч. и по шлеме, хрен что он сделает, зато кайфа сколько получишь =)

Тільки цікаво буде як ти вийдеш в магазин чи ще кудись, а твоє чадо ненароком візьме в руки той пістолет :mdr: :mdr: :mdr:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

була колись історія про сис.адміна з травматом - і як йому "хулігани" тим же травматом наваяли потім :) так що такі забавки то не вихід.

треба знайти поганця - наваляти йому люлєй або з байком зробити теж що він з машинами - і все. правда іншим гонщєгам науки не буде, але я каже мій знайомий - "дорога відфільтрує".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Попитай в найближчих магазинах чи банках може мають камери спостереження, частенько допомагає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

бачів здається цей байк в районі 10ї школи..і біля катка катався ще.. <_<

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

якийсь байк дуже частенько літає по центру ід Цуму до ВНУ і далі( далі не бачив куди він їде). Ми сиділи в барі то він мабуть разів 5 туди назад літав(десь круги намотував). Спочатку був в шоломі а оце останній раз вроді без нього був. Бачили його в суботу чи то неділю... Але не знаю чи то він чи ні

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Останнім часом дуже часто бачу байк. Чи то байк чи ні точно не знаю.Колір або зелений або синій - або точно чорний! Останній раз бачив в Луцьку. Точно де не повню бо в барі сидів. Але на байку сидів водій чи в шоломі чи ні не бачив але вродь сидів. Напевно в вівторок... може він?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Останнім часом дуже часто бачу байк. Чи то байк чи ні точно не знаю.Колір або зелений або синій - або точно чорний! Останній раз бачив в Луцьку. Точно де не повню бо в барі сидів. Але на байку сидів водій чи в шоломі чи ні не бачив але вродь сидів. Напевно в вівторок... може він?

Шикарна наводка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Але на байку сидів водій чи в шоломі чи ні не бачив але вродь сидів.

:blink: чи може не сидів? Байк привид без байкера...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Але на байку сидів водій чи в шоломі чи ні не бачив але вродь сидів.

:blink: чи може не сидів? Байк привид без байкера...

а може байкер був без байка? :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо він не зовсім придурок, і хоч трохи здогадується, що його шукають, то як мінімум ту біло-синю куртку він протягом найближчого року не одягне. Так що це не прикмета.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...