Перейти до змісту

Хто в курсі? Кому належить меморіал наш?

MACCEN

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Може хто підкаже, на якій організації числиться наш Меморіальний комплекс?

Може хто телефон підкаже?

Опубліковано

ні, хочу банальне питання задати, чому "вічний" вогонь, там взагалі не горить, чи у нас в Луцьку нема грошей навіть на це.

Опубліковано

MACCEN, йшов пізно додому і не було з чого прикурити? Чи навіщо він тобі? Ветеранам він не потрібен знаю точно.

Опубліковано

MACCEN, йшов пізно додому і не було з чого прикурити? Чи навіщо він тобі? Ветеранам він не потрібен знаю точно.

Ви вже вибачте, якщо я до вас на "ТИ" звертався, просто не знав. Дякую Вам за те, що Ви є! Чесно, я не знав, що нас читають ветерани. Вибачте ще раз!

Опубліковано

Di, висловив думку моєї бабусі, бо їй перед подругою з Польщі соромно за те, як вона живе зараз. Можеш злорадствувати далі, впєрьод і спєснєй.

Опубліковано

Я не курю взагалі, просто якщо так думати як DI то взагалі навіщо тоді меморіал потрібен, краще зруйнувати й віддати землю під якийсь буржуйський проект. Мені прикро просто чому в деяких районних центрах вогонь горить, а у нас ні. Раз положено йому там горіти значить має горіти, це дань нашого покоління за те, що ми зараз всі живемо, а не живемо в гетто, і так далі.

Опубліковано

да, а от що саме цікаве - поки не створилася тема - я і забув що там вогонь дійсно горів....

Але він має горіти!

Опубліковано

нєнє, памятаю 2 рокі назад біля вогню взимку руки грів..а все ж таки допоміг він тоді!

Хай би горів собі і зараз.погано він точно нікому не зробить.

Опубліковано

Вічний Вогонь не для того щоб усілякі вандали гріли на ньому руки або ж припалювали цигарки.

Краще справте нужду на могилах своїх предків, за те що вони вас так виховали.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...